Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Első kör - Chantriel Titkos Szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Ramitiel

Hozzászólások száma: 25
Kaszt:

Pozició
Titulus: A második kör beavatottja

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 11:08 pm

*HÁt számíthatott volna rá de nem számított. Egy darabig még bírja a farkasszemet majd lassan lesüti a szemét de arcán egy barázda se mozdul meg*-Elnézést*mondja röviden és tömören mély hangon majd lassan felpillant amikor a másik angyal hátrébb lép, mindenesetre azt már megtanulhatta hogy nem mindig jó ha megpróbál kijavítani másokat. Igazábol nem is zavarná de feljebb való az más azzal esze ágába sincs össze tűzésbe kerülni, a másik angyal szavait is szó nélkül hallgatja*-Természetesen ha Chantriel is akar menni*mondja csendesen eggyet értő hangon, majd lassan ő maga is feláll. A következőket lassan csak lassan figyeli végig nem is nagyon szólal meg végül amikor hallja hogy a kastélyba mennek lassan felsóhajt végülis ki elégítheti a kiváncsiságát mindegy hogy történt ez. ARcán viszont ennek semmi nyoma nem látszik megmarad a szokásos komor arckifejezés. Más oldalát nem is ismerik talán csak nagyon régről viszont azok már vagy nem élnek vagy maguk is a sötétség útját választották, majd biccent a távozó angyal felé*-Viszlát Ascariel, *köszön el majd a másik angyal felé is fordul*-Viszont. Jó éjszakát*mondja ugyancsak szokásos köszönési módszerrel mint amikor megjött majd ő maga is kireppen az ablakon hogy hova megy még maga se tudja talán körbe néz a környező vidéken*
Vissza az elejére Go down
Chantriel

Kaszt:

Pozició
Titulus: Az első kör beavatottja

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 10:56 pm

*Lehet, hogy Ramitiel csak viccelődésnek szánja, de számára ez olyan, mint a visszaszólás. Kortalanság, halhatatlanság, mégsem javítjuk ki a fejlebbvalónkat. Egy pillanat alatt ott terem a másik angyal előtt, megszokhatták már tőle ezt a hirtelenséget. Szinte összeér az orruk, olyan közel áll meg előtte.* -Ne...merj...kijavítani...többé, soha. *Egész résnyire húzza össze a szemöldökét, majd egyet hátrébb lép, úgy méri végig tetőtől talpig a fekete angyalt. Még egy szúrós pillantás, majd visszaröppen a helyére, mintha mi sem történt volna, mintha nem is egy énje lenne, pedig egyedül uralja testét, csupán erősen szeszélyes formában. Kedélyes mosolyra húzódik aztán a szája, amikor Ascariel is rendre utasítja a másik angyalt. Így is van ez, alá tartozik, tehát ha ő nem megy, akkor Ramitiel sem. Az ő szeszélyétől függ mindenki, aki alatta van, mégha ez eléggé kemény dió is lehet nekik. A tündérkét visszaveszi hát, az asztalra teszi, és újra letakarja, aztán egy rebbenéssel Ascariel mellett terem.* -Hm...hát ha a szórakozásodról van szó, és Ramitielt is érdekli...hát nézzük meg azt a kastélyt. *Megjelennek a nevetőgödröcskék, bár most csak mosolyog. Előbbi haragja, mintha soha sem létezett volna. A halhatatlan sereg amúgy is azért jól hangzik, csak ő nem gondolta ezt így át, nem az a tervezgetős fajta. Aztán végül a kalitkához lép, és magához veszi. Ascariel szavaira kicsit összehúzza a szemét megint, ez az utolsó mondat kicsit olyan volt, mintha valamiféle ágyas lenne, akihez az angyal bármikor betérhet.*
-Talán itt leszek...ha úgy tartja kedvem. *Fűzi hozzá még negédes mosollyal, mielőtt a másik távozik. Aztán a kalickával együtt az egyik mellékszoba ajtajához sétál.* -Mára még vár egy kis játék. *Lehengerlő mosolt villant Ranitielre, majd lenyomja a klincset.* -További kellemes estét! *Azzal besurran az ajtón. Bentről már csak a kacagás hallatszik ki, és persze a kis tündér kiabálása...talán jobb is nem tudni, mi történik.*
Ascariel

Hozzászólások száma: 17
Kaszt:

Pozició
Titulus: Nagymester

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 10:42 pm

*Lehet, hogy a fehér nem veszi észre a féltékenységet, mert kis bohó és szende, de akkor is meg fogja tanulni, hogy a sötéthez tartozik, még ha Ascarielnek minden szembejövőt is kell kiírtania a szent cél érdekében.* Tudom, tudom, hogyne tudnám, lassan már hiányzott is a pajkosságot drága hölgy. *Veti oda csapodáran vigyorogva, majd vállat vonva nyúl el a kalickától* Felőlem. Ha ez a szárnyas jószág számodra szórakozás, ám legyen akaratod szerint. *Von vállat, és kinéz az ablakon, hamarosan indul a dolgára.* Ez erdő lesz az első, a kastély ráér. Még a többiekkel is beszélni akarok, Ginerva hasznos lehet, a vámpír pedig... nos meglátjuk mit tud. *Most már tényleg kedvtelve neveti el magát, és megrázza magát.* Ugyan Chantiel, nem úgy ismerlek, aki ennyire kétkedő. Hol itt a megszokotott fejjel a falnak hozzáállásod? A bábok titka azért érdekel, mert mást is érdekel, és ha mi jutunk hozzá, az érték. Miért játszol a tündérrel? Mert szórakoztat. Engem is szórakoztatna, ha ilyen bábjaim lehetnének, talán még pár halandóból is szivesen csínálnék bábokat. Csak a móka kedvéért. *Flegmán vonja meg a vállát.* Különben is... ismeretlen méreg próbája a megevés, kockázat nélkül nincs rizikó. Egyre megy. Mi értelme a halhatlanságnak, ha nincs ami ártson? *Ramitrielre pillant.* Az úrnő parancsol neked. *keményedik meg a hangja.* Alá tartozol, neki adsz számot, nem nekem. *Húzza össze smaragd szemeit.* Ha Chantiel lemond a csatlakozásról, nem tartok igényt a szolgálataidra a bábmestert illetően. *Veti oda felsőbbségesen. Most nem az a hóbortos és szeszélyes angyal, tud ő tekintélytkeltő is lenni, ha akar. És akar.* A kastély Franciaországban van, valami vidéki márki kastélya. Még utána kell nézni. Chantielre pillant.* Az éjszaka folyamán még számíts rám. *Közli kétértelműen.*
Megyek. *Lép ki a párkányról, egy szárnycsapás, és elnyeli a homály.*
Ramitiel

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 10:13 pm

-Én nem bízok bennük bár biztosan célja volt a jöttüknek*mondja csendesen. Esze ágába sincsen kritizálni senki döntését, majd ismét mélységes csendbe borul, figyeli a másik két angyalt, közbe kezeit össze fűzi mellkasa előtt. A tündér kivallatásába nem igen szól bele csak néha néha pillantását emeli a kalickára de semmi különösebbet nem tesz. Biztos benne hogy mindkét angyalnak meglenne a módszere a kihallgatásra s ez jobb is. Neki nem lenne hozzá türelme s félő hogy előbb utóbb megölné így nem is nagyon akar ebbe bele avatkozni. Közbe maga is elgondolkozik Ascariel történetén*-Érdekes történet. Mindennek meglenne az előnye. Magam részéről ha azt akarod hogy mennyünk oda veled tartok*mondja bár az erődre maga is kiváncsi de arra is ebből mi fog kisülni. Chantriel megjegyzésére kicsit elmosolyodik*-CSak kortalanok. Attol még meg lehet minket is ölni bár nem tudom ki lenne képes rá*mondja egy kissebb félmosollyal. MAgabiztos. ez talán még előnyére vállhat a közel jövőbe hiszen még maga se tudja a szövetség céljai hol merülnek ki. Mindenesetre nem fél megtapasztalta a sötétséget így tudja hogyha lelke elhaggya a porhüvelyét , hazatérhet a lelke az örök sötétségbe*-Azt hiszem én értem mit szeretnél*pillant Ascariel felé bár lehet téved hiszen nem ismeri az angyalt*-Gondolom sokmindenkit megrészegítene egy olyan tudás mivel hallhatatlan hadsereget lehetne létre hozni , kik nem ismerik a fájdalmat, s a félelmet, egy sereg ami csak egy lény parancsát követi és nem kérdőjelezi meg. Ezt akarod?*kérdezi tovább is tisztelettel a hangjába viszont pillantásábol látszik a vad kiváncsiság. Közbe lassan kihúzza magát majd végig néz a két angyalon*-A küldetéshez netán nem leszünk ennyien elegek?*kérdezi kicsit komolyabb hangon. Nem tudja mi lenne a fő cél de eggyenlőre magabiztos. *-Mennyire van innen az a kastély?*kérdezi végül a titokra csak megrázza a fejét*-Nemtudom már régen nem foglalkozok a mágia ezen ágával. *mondja csendesen*
Chantriel

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 10:01 pm

*Némán figyeli a két férfi szóváltását, és egymás köszöntését, nem szól bele, ez a rész neki csak afféle színpadi jelenet, amit nyugodtan végignézhet. Addig is a szárnyaival foglalkozik, rendezgeti kicsit, tisztogatja a tollakat, hát igen, ő már csak ilyen unatkozós fajta.* -Sárkányok, vámpírok, dámonok, csupa megbízhatatlan teremtmény, saját vadságuk adja korlátjaikat. *Kis komolyság néhanap tőle sem árt, hisz a két úgymond kolléga is sárkány lesz, és egy vámpír, furcsa szerzetek lehetnek. De most nem ez a fő téma, úgyhogy elhessegeti gondolatait. Nem igazán érdekli, sőt észre sem veszi Ascariel féltékenységét, hisz ő már csak ilyen kihívó, nincs mit tenni. A gunyoros szavakra kicsit felhúzza a szemöldökét ő is.* -Igen, unatkoztam...én már csak ilyen vagyok, ismersz, te hívtál, tudtad mire számíthatsz. *Kissé döjfösen szól most, hisz nem érzi jogosnak a hangnemet. Végül aztán, mint mindig fél pillanat alatt vált a hangnemen, és már újra mosoly játszik az arcán.* -Majd én kivallatom, hagyd meg nekem, és nem engedem hogy süttesd. Én találtam, az én játékom. *Vígan nevetgélve áll fel, és veszi vissza a ketrecet. A tündér haragosan fúj egyet, nem tudja ő sem, hogy mivel járna jobban, a láthatóan sötét angyallal, vagy a kiszámíthatatlan fehérrel. Egyelőre karbafont kézzel ül le a kalicka aljára, mérgesen méregetve a három kintlévőt. Aztán Ascariel újra szóra emelkedik. Valahogy nem fogja meg a bábos dolog.*
-De hát, mi eleve halhatatlanok vagyunk, minek nekünk bábok, és ilyesmik? Főleg, ha ennyire kockázatos a megszerzésük, egyáltalán maga a bejutás? *Kétkedő a hangja, bár valahogy a kíváncsiság is kicseng belőle, de most valahogy nem annyira. Túlzottan is bonyolultnak érzi az ügyet. Ramitielre pillant, hátha neki van ötlet, vagy bármi hozzáfűzni valója, ami megoldás lehet a kérdésre. Ő inkább az erdő titkait fejtené meg, viszont több felé meg nem akar szakadni, hogy még a bábokkal is foglalkozzon. Habár mindezek ellenére azért figyel, hátha mégis csak kiderül valami olyasmi, ami érdekes, és felkelti kíváncsiságát.*
Ascariel

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 9:46 pm

*Féltékenyen vonja fel a szemöldökét. Nem tudja birtokolni a fehéret, sem magához láncolni, de az a játékos stílus, amivel őt is rabul ejtette, másokra is hálót vet. De a lopott csókok emlékét senki nem tudja elvenni, így a sötét angyal elégedetten mordul fel, persze csak magában, az a biztos. Smaragdszín szemei gunyorosan sütnek végig a szobán, pillantása szinte perszel.*
Unatkoztál? Bár nekem lenne időm... unatkozni. *Nyomja meg az utolsó szót nyomatékosításképpen. *Félredönti a fejét, és flegmán sóhajt.* De legalább gondolkoztál arról, amiről a múlt alkalommal beszéltünk. Az erdő... nos igen, sok titkot rejt. *A kis tündér nevetésre készteti, bár most nem nagy hahotában tör ki, csak elvigyorodik, és hangtalanul nevet. Szíve hölgye milyen egy kifacsarodott izléssel rendelkezik. De ha titkot lehet megtudni a kis oktonditól, akkor nem volt rossz trükk.* Elismerésem drágám. *mormolja, és a kezébe veszi a kalickát.* Nos kis barátom... mesélj szépen az Erdőről. Mi les ott ránk? Ha nem mesélsz...*negédes mosoly* Ezer éven keresztül fogsz szenvedni a nap hevében perzselődve. *Amíg a válaszra vár, felpillant a másik két angyalra.* Nos nem csodálom, hogy nem hallotátok nevét. Az illető egy francia mágus, aki az egyiptomi mágiával foglakozik. Illetve csak foglalkozott. Nemrégiben ugyanis öngyilkos lett. Hogy mi végből, azt még nem tudom, de érdekes a története. Állítólag már a nácik is őt keresték, tehát halandóként lehetett vagy 150 éves, és megölte magát. A beceneve az volt, hogy a Bábmester. Puppetmeister, ahogy a németek hívták. Nos ami a különlegessége, hogy bábokat készített, és élettel ruházta fel őket. Nem lelkeket börtönzöt beléjük, mint a nekromanták. *Kimérten mosolyog.* Önnálló tudattal látta el a bábjait, amik képesek voltak mozogni, feladatokat ellátni. Halhatatlanok voltak. Ez pedig tudjátok mit jelent? A mi korlátainkat. A kastélyában ugyanis a bábjain kívül mindenki elvesztette az erejét. Ha most odamennénk, akkor egyszerű varázslóként kellene szembenéznünk a kastélyában rejlő veszedelemmel. *összefonja a kezét.* Én azonban kiváncsi vagyok... és érdekelnek a bábok. Oda akarok menni. Mi lehetett a titka?
Ramitiel

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 9:26 pm

*Komoly pillantással néz le a másik angyalra közbe fejével biccent felé egy köszönet szerüt de még nem ül le*-Egy kis ideig még igen. Fáradásod helyettem már nem tart soká*mondja kicsit viccesen de hangja mindvégig megmarad tisztelet teljesnek ezért is hat kicsit különösen a mondat. A következőkre csak lehajtja a fejét*-Régi ismerőst nem hagyok cserben*mondja majd tovább vár de pár pillanat mulva már meg is érkezik maga Ascariel. Valamennyire még emlékszik a hierarhiára és nem is foglal addig helyet ameddig a harmadik angyal meg nem érkezik. A köszöntésre fejet hajt majd lassan felemelkedik szárnyai kicsit meglibbennek*-Ascariel.*mondja egy félmosollyal de látszik rajta a tisztelet jele.*-Örülök a viszont látásnak*mondja bár nem sokat beszélt vele, s az öröm relatív szó nála minden esetre tisztelet megmaradt a feljebb valók iránt. Ha mindenki helyet foglal ő is így tesz majd a ketrecre emeli pillantását amikor látja hogy egy tündér van benne. Némán végig méri majd figyel az elhangzottakra*-Érdekesnek hangzik. S ennek köze lehet céljainkhoz?*kérdezi komoly hangon bár sejti a választ, sőt tudja hisz nem lenne róla szó. Kicsit elmosolyodik*-Ha tud valamit nem kétséges hogy mi is megfogjuk tudni*mondja majd lassan felemeli fejét haja oldalt omlik le a vállán. Pillantása a két angyal között járkáll, eggyenlőre nem szólal meg. Nem az a beszélgetős fajta de ha szükség van rá ő is tudna beszélni, a kérdésre komolyan néz Ascarielre majd lassan megrázza a fejét. Egy egy tincs bele lóg a szemébe de nem érdekli fél kézzel kisöpri s figyel tovább*-Még nem hallottam ezt a nevet. Mostanába nem nagyon figyeltem a külvilágra*mondja komoly hangon hiszen jó ideig saját útján járt. Némán figyel hátha megtud valamit még*-Ahogy láttam többen is érkeztek. Láttam egy sárkányt is*mondja de ezt csak mellékesen a sárkány szónál mégis mintha egy fájdalmas mosoly futna át az arcán, nem tudja mi dolguk velük de nem is fontos most a vezetők szavára figyel.*
Chantriel

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 9:11 pm

*Igen, ahogy számított rá, érkeznek szép sorjában. Nem lepi meg, hogy Ramitiel az első, megszokta már a pontosságot a férfitől, hisz régebben is szolgált alatta, nem is rosszul, nem véletlen hát, hogy bizalmat szavazott neki. Amikor landol, apró biccentéssel köszön csak vissza, nem érdemes túlzásba esni, ő nem az a fajta, aki azonnal felpattan egy vendég érkezésére. Nem lepi meg a másik kissé merevsége, hisz nem ül le. Játékos mosoly suhan át az arcán, úgy pillant fel a feketére.* -Üdvözöllek Ramitiel, egész este ott fogsz ácsorogni? Ejj...ülj már le, mert én fáradok el helyetted. *Megpaskolja a kényelmes párnákat, bár persze akár pamlag, vagy fotel is áll az ülni vágyók rendelkezésée, de hát ki tudja meddig tart a beszélgetés, mégsem lenne célszerű addig ácsingózni.* -Nem késtél, pontosságod már-már ijesztő, főleg nekem. *A játékos mosoly nem múlik, szinte olyan ő, mint aki folyamatosan csábít, még ha nem is tud róla, vagy mégis csak tud? Remek kérdés, be nem vallaná. Aztán már érkezik is Ascariel, bár nem az ablakon át, ami végülis logikus, hisz minek röpködjön egy emelttel feljebbről, ha már itt a lépcső is. Nyílik hát az ajtó, és belép cinkos mosolyával. Hasonlóképp pillant vissza, kellőképp sokatmondó a tekintete, főleg annak, aki jól ismeri már kedélyváltozásait, és jellemét.*
-Szervusz Ascariel. *Apró biccentés, ő soha sem ereszkedne térdre senki előtt, de nem is látja szükségét, és nem is kényszeríthetnék rá. Aztán a kérdés hallatán a ketrecre pillant, játékosan felnevet.* -Unatkoztam...jajj, hogy mennyire unatkoztam. Ez a Fejtörők Erdeje, felkeltette a figyelmemet. *Ramitielre pillant, hisz ő vélhetően nem tudja miről van szó.* -Van ott valami láda, ami mindenki óhajának megfelelő dolgot rejt, izgalmasan hangzik. Ez a kis... *Itt feláll, és lerántja a leplet a ketrecről. Abban egy lilás szárnyú kis tündér rejtőzik, eléggé meg van szeppenve, de azért mégis harciasan rázza a rácsokat.* -Nincs jogod ehhez! *Angyalunk újra kacagásnak tör ki.* -Hát nem ééédes, ahogy a kis kezeivel hadakozik, jót fogunk mi még játszani. De elkanyarodtam. Kis barátunk tud egy s mást erről az erdőről, kihallgattam, amikor mondta valami kis kóbor beszélő alakváltónak...bár ő nagyon ellenállt, kénytelen voltam végezni vele. *A tündér itt újra a rácsot kezdi rázni dühösen.* -Egyelőre még nem mondott semmit el, de majd kiszedem belőle. *Negédes mosollyal ereszkedik vissza a párnák közé, és kényelmesen elhelyezkedik, majd újfent Ascarielre pillant.* -Nem hallottam róla, kiféle, miféle?
Ascariel

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 8:57 pm

*És harmadszor is szárnyak suhogása lenne hallható, ám megtörve a hagyományt, prózai egyszerűséggel leballag a lépcsőn a hölgy rezidenciájához. Morog a szűk lépcsőfordulónál, a szárnya nehezen fér el, legközelebb mágiát használ, úgysem fárasztja le magát az eszenciahasználattal. Messziről megcsodálja a tág helységek ajtaját, ő értelmetlennek tartja több egymásba nyíló szobát fenntartani, egy személyre maga a pazarlás. Enni nem fog, tervei szövögetéséhez pedig nem kell nagy hely. No és az sem elhanyagolható tény, hogy a torony áll a fellegvár csúcsában, nem is lenne nagyon hely terjeszkedni. Benyit az ajtón, és végre ki tudja tárni a szárnyait. A hölgy izlése páratlan a maga nemében, mégis ellentétes az övével. Míg Chantriel a szórakozás jegyében rendezte be, a sötét angyal lakhelye a praktikusságot vette górcső alá. Ablakok, tájolók, varázsszerek, könyvek, sőt néhány ketrec is misztikus teremtményeinek. És persze egy igen tekintélyes asztal, amin az angyal makettbábjait tartja.A bábokkal kapcsolatban amúgy is majd értekezni a két másikkal. Mármint a két másik angyallal. Mások előtt nem fog udvarolni a nőnek, ezt már előre eldönti, ám a gyakorlat mást mutat, hiszen amint meglátja, ez ez elhatározás rögtön szerte is foszlik. A széles mosolyt mégiscsak letörli az arcáról, és egy pimasz félmosolyt vesz fel. A ketrec láttán meglepetten fonja karba a kezét, majd megpillantja a második kör beavatottját, aki szintén távozott a mennyei létsíkról.*
Ramitiel. *szólal meg kellemes baritonján. Látásból már ismeri a másik angyalt, bár való igaz, hogy nem beszéltek valami sokat, mint ahogy nem voltak közvetlenebb viszonyban sem.
Bár tekintélyt szeretne kiépíteni, nem várja el így ismeretlenül, hogy a másik netán féltérdre ereszkedjen. Majd kialakul, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz. A hölgynek biccent, és helyet foglal az egyik kanapén.* Hát abban a ketrecben mi van? *kérdezi csevegő hangon.* Hallotatok valaha André Toulon-ról?
Ramitiel

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 8:29 pm

*Egy Erős szárnycsapással ér földet kevés port is kavarva maga körül. Erős lendületes fiatalos amilyen most ő is.LEgalábbis így érzi magát. Időközbe eléggé ki ismerte pár részét a fellegvárnak a szobája nem sokára készen áll addig a környező vadont járta s fedezte fel a terepet. BÁr nem tudja multjának idején járt e ezen a vidéken de eggyenlőre nem emlékszik ilyesmire. Viszont a készülődés hevébe az üzenetet is megkapta s be kell vallani nem kevés kiváncsisággal indul meg a találkozó helyszínére. Miközbe lassan előrébb lép szárnyából ki hullik pár éjfekete toll de nem igen zavarja. Egy roppanással elernyed majd a hátán simul el a férfi lassan körbe néz igencsak tetszik neki a hely. Békés nyugodt és ahogy látszik eggyenlőre angyalon kívül mást nem lát. Reméli nem is fog bár a parancs értelmébe bárkivel kell eggyütt fog dolgozni. Amint meglátja a saját felettesét közelebb megy egy apró fejhajtással üdvözli*-Üdv Chantriel. Úgytűnik hiába tellt el pár év még mindig megtalál hívószavad. Remélem nem késtem sokat*mondja s ő maga nem ül le lábait széles állásba helyezi közbe kezeit hátra a háta mögé teszi. Úgy tudja már csak egy valaki hiányzik a találkából. Kiváncsian várja hogy személyesen is megismerje hisz angyalról van szó, méghozzá olyanról akinek hírét is ismeri. Tudja hogy sötét angyal bár nem tudja hogy miként vált azzá. Ramitiel is az de ő önszántábol hagyta el a fény birodalmát, de mint régi harcostárs és felettesének tett ígérete ide fűzi. Csendben áll és várja hogy megérkezzen a harmadik angyal*
Chantriel

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Csüt. Feb. 19, 2009 8:19 pm

*Szárnyak suhogása hallható már most a távolból, ugyanis fehér angyalunk érkezik, bár mondhatnánk szürkének is. A szobája immár teljesen elkészült, bár a hegyi óriások kissé lassúak voltak, de meg is kapták érte a bűntetésüket. Kellemes kis lakhely, egy központi nagyteremmel bír, afféle fogadó terem, innen nyílik pár ajtó, vélhetően hálószoba, és egyéb helyszínek, bár maguk az ajtók csukva vannak természetesen. Maga a szoba a bohóság jegyében van kialakítva, nem sok szék van, akad egy alacsonyabb asztal, de többségében inkább puffok, méretes, puha párnák, bársonyszőnyeg, faliszőnyegek, brokát függöny, tehát minden, ami szem-szájnak ingere, és persze azért még szép, de nem giccses. Ide érkezik meg hát angyalunk, aki nem sokára várja ként vendégét, a két másik anyalt, secundását, és a főnököt, bemutatja őket egymásnak, és persze az újoncnak sem árt kicsit értesülni a dolgokról. Könnyed landolással érkezik meg a párnák közé, és kényelemsen helyezkedik el az egyik kis zugban. A kezében viszont egy kalitka hibálózik, bár le van takarva egyelőre még egy aranyszínű selyemmel. Eléggé mocorog a kalitka, ki tudja milyen fogást rejt. Lehet, hogy valami info a kérdéses erdőről, vagy talán csak valamiféle új játék, amivel Chantriel pár napig elnyomhatja unatkozását...majd ez is kiderül. Egyelőre még leheveredve várja a két érkezőt. Félfüllel figyel, mikor hallja meg a szárnyak csapkodását.*
Chantriel

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Első kör - Chantriel Titkos Szobája   Kedd. Feb. 17, 2009 10:36 am

Leírás hamarosan.

Első kör - Chantriel Titkos Szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Titkos Barlang
» Első lépések
» Titkos labor
» Titkos barlang
» Első lépések (rövidített verzió)