Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Második kör - Gilrael lakhelye | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Gilrael - Eramir

Hozzászólások száma: 53 Kaszt: 
Pozició Titulus: A második kör beavatottja
 | Téma: Második kör - Gilrael lakhelye Kedd. Feb. 17, 2009 4:18 pm | |
| First topic message reminder :
Egy kifejezetten tágas lakosztályról van szó, annak ellenére hogy Gilrael a fellegvárban nem tud sárkánnyá alakulni. Több helységből áll. Van egy előtér, egy hálószoba, amihez kicsi fürdő is tartozik, valamint egy dolgozó, kincsestár jellegű kis helyiség. Nem nagy gyűjtögető, mint fajtársai de van számára pár holmi ami értékes, valami tényleg az, valami csupán számára az. Nehéz mahagóni ajtó, mívesen, tünde díszekkel faragva, kívül pedig réz betűkkel hirdeti, hogy ki a lakosztály Úrnője.
AZ előtér: A legmagasabb része a lakosztálynak. Hatalmas kristály pentagramma lóg a mennyezetről sok apró gyertyával. A falakon fáklyák, melyek zöld fénnyel lobbannak fel, mikor Gilrael megérkezik. Ha ő nincs ott, sima sárgás fényük van. A padló feketés zöldes mély színben pompázik, márványból van, s a csillár alatt középen egy zöld sárkány motívuma díszeleg egy varázskörön belül. Az balak széles és világos, nincs agyon csicsázva. Egy lány áttetsző fehér függöny szokott főleg elhúzva lenni, de oldalt felkötve van egy-egy nehéz vörös függöny is, ha esetleg ki szeretné zárni a külvilágot kicsit. Ha belépsz, bal kéz felől polcokat látsz, tele könyvvel és néhány varázstárggyal. Egy hatalmas földgömb is van itt, egy nagy mahagóni asztal szomszédságában. Az asztalon csak néhány mécses, penna, tinta és pergamen, meg egy cserép virág. Mögötte kényelmes karosszék, előtte kettő bőr szék, ha valaki tárgyalni óhajt vele. Az ablak előtt kisebb üvegasztal, egy régi csatajelenet van mívesen belekarcolva, körülötte kényelmes, fekete bőrgarnitúra. Jobb kéz felől nyílik a háló és a dolgozó.
Háló: Kisebb fürdő tartozik hozzá, kényelmes, tipikusan nőnek való, sarokkádas sok mécsessel, ennyit erről. A háló a lila színeke hordozza magában. A szőnyeg halványabb, a függöny sötétebb. Ritkán pihen itt, emberként, de akkor szereti a kényelmet. Nincs túl csicsázva, kényelmes franciaágy, éjjeli szekrények sólámpákkal, néhány növény, meg pár könyv, olyan olvasgatni való. A falon sárkányok képei.
Dolgozó: Itt egy tölgy íróasztal áll, kisebb mint a kinti, s hozzá egy kényelmes karosszék. Rengeteg pergamentekercs, s egy nagyobb mágikus láda, tele mindazzal amit Gil értékesnek vél. Ezt a szobát különleges varázslatok védik az illetéktelenektől.
A hozzászólást Gilrael összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 09, 2009 8:03 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Csüt. Márc. 05, 2009 6:23 pm | |
| Hm, nem azt azért nem mondanám. Fajtám szokásaitól eltérően én nem halmozok fel ostoba módon kincseket, hogy aztán az idők végezetéig vagy amig meg nem ölnek, őrködjek felettük, csupán néhány van, és az épp elég. Ez az egyik, amit egy ősöm hagyott rám. Már csak kötelességből is de őrzöm. Tudja, mi sárkányok vagyunk leginkább az ősi, mágikus kincsek őrei. Ezért is vagyunk ilyen kevesen, mert általában az életünkkel fizetünk ezért a védelemért. Vagy pedig ifjú fiókaként vadásznak ránk, hogy erőnket vegyék s ezzel is kiiktassanak egy későbbi veszélyforrást. Sajnos, erről lehetne mit mesélnem.*Mosolyodik el fanyarul s odalép az ifjú mögé megszemlélve ő is alakját a tükörben.* Vagy úgy!*Bólint, konstallálva, hogy egy tűz elementálróll van szó az ő esetében. Érdeklődve figyeli, ahogy varázsolgat, kedvtelve nézegeti az apró szikrákat.* No igen, ehhez több a tehetsége, mint nekem. Nekem inkább az erőmből tellik többre, lévén, tűzzel születek, de nem az alakítása,a formálása az elsődleges képességem, bár én is tudom, nem annyira, mint maga.*Biccent az ifjú fele.* Bosszantó tud lenni, ez tény. Apró, gyenge és sebezhető. Eredeti alakomban simán végezhetnék önmagammal, amekkora vagyok most. De megvannak az előnyei is, bár még van mit felmérni így. Nem szokásom nagyon így járkálni de a Fellegvárban csak így tudok. Amúgy ha tehetem, az egekben keresem a menedéket, nem itt.*Elneveti magát jókedvűen a fiú jelzőit hallva.* Méltóságteljes? Egy sárkány? Kezdek kételkedni, hogy látott e már közelről egy magamfajtát. *Mosolyog szélesen Micora.* Bár lehet hogy a vénekre már ez elmondható, de rám korántse. De igazán köszönöm, megjegyzem.*Hajol meg már.már vidáman kissé az elementál fele.* Na és magának? Milyen így, a lángok gyűrűje nélkül, emberi mivoltában?
//úgy tűnik ez megfagyott....// |
|  | | Mico

Hozzászólások száma: 3 Kaszt: 
Pozició Titulus: A harmadik kör beavatottja
 | Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Csüt. Márc. 05, 2009 6:11 pm | |
| - Áh, értem, akkor maga egy szinttel felettem van, én a harmadik kör tagja vagyok. - *Jegyzi meg, s újból megpördül, hogy szembenézhessen valós alakjával, mely lángol, s ugyanolyan érdeklődően mered ki a tükörből, mint az ifjú, emberalakban tartózkodó Mico. Egy régi tükör, szereti őket. Valójában mindent imád, ami régi, s egy régi generáció készítette el, sok-sok emberöltővel ezelőtt...Csodálatos.* - Igazán szép értéktárgyai vannak, mindegyik értéke felbecsülhetetlen, ha nem tévedek. - *Jegyzi meg, s nekidől a falnak. Unatkozik...de nagyon. Nem tudja valami sokáig lekötni, még akkor sem, ha ilyen érdekes. Ha esetleg Gilraes készítette volna a varázstárgyakat, valószínűleg kérdésekkel bombázná, de így nem tud senkinél se érdeklődni. Kezében lángokat kezd el ropogtatni, ujjaiból kireppennek a szikrák, s boldogan lángolnak. Nem olyan harcba való, sokkal inkább gyönyörű, játékos, mintha csak egy tüzijátékra készülne. Ám nem hagyja sokáig lángolni ujjait, hamar eloltja őket egy kézösszezárással, nem szeretné, ha a hölgy azt hinné, versenyre akar kelni az erejével. Csupán nem tudta magát mivel elfoglalni. Unalom...no igen, magában is sértés, hogy idejött, és elkezd neki unatkozni.* - És hogy van mostanában? Felteszem nehezen viseli, hogy be van zárva ebbe az emberalakba, s nem tartózkodhat folyamatosan abban a gyönyörű, méltóságteljes testben. - |
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Csüt. Márc. 05, 2009 5:54 pm | |
| Hm... mondjuk úgy, ifjú, hogy a mi erőnket nem a nőiesség jellemzi.*Bök a tükör fele, aztán egy pillanatra bele is néz, majd újra Mico fele fordítja smaragdszín íriszeit.* Hogy ki? Nos, ez egy érdekes kérdés. Mondjuk úgy, névlegesen Gilraelként élek a Nap alatt, bár hogy pontosan ez mit is takar, magadnak kell majd eldöntened, amennyiben megismersz. Ellenkező esetben csupán a sárkányokról alkotott sztereotípiák emléke fog megmaradni rólam, de vállalom, még ha nem is igazak, hisz magam is sárkánynak születtem. Itt viszont a harc kasztjához tartozom, a második körbe. Indulala vámpírúrnő a mesterem.*Feleli immár ő is halkabban majd int, hogy nyugodtan lépjen beljebb. Nem az a fajta, aki különösebben előítéleteket táplálna, s úgy sejti, kettejük közül most ő a veszélyesebb. Érdeklődve figyeli, ahogy megérinti a tükör szélét az ifjú, s végre mosoly jelenik meg az arcán mely egészen bájossá tudja tenni emberi arcát.* Nem, ehhez még az én mágiám is kevés. Ezt a véneink egyike készítette, kinek kora még az enyémnél is jóval hosszabbra nyúlik. És hogy miben áll a varázsa? Megmutatja, hogy ki vagy. Állj csak elé!* Int a nő. Amennyiben Mico így tesz, megláthatja eredeti, tűzelementál énjét, háta mögött egy sárkánnyal.* |
|  | | Mico

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Csüt. Márc. 05, 2009 5:38 pm | |
| *Apró ingerültség, de megérthető. Mico is sokszor van olyan állapotban, hogy rendkívül lobbanékony, ingerült, ám az elmúlt évek során megtanult minden fortélyt, hogy ne mutassa ki érzelmeit, megérzi, ha le kell állni, és nyugodtnak kell mutatkozni. Jelenleg az arca tökéletesen hideg, ahogy nekidől az ajtókeretnek.* - Nem, úrnőm, csupán a varázslási stílus férfiasnak tűnt első látásra, ám látom, kifinomult, és… tökéletes. Köszönöm, nem kérem a bemutatót, elég nagy a fantáziám ahhoz, hogy el tudjam képzelni. - *Egészen halkan beszél, próbálja lenyugtatni a harcosnőt, ám pillanatokon belül jön az újabb, jogos kérdés. Állja a tekintetet, és ő maga is oldalra billenti fejét, így az most tökéletesen kényelmesen nyugszik a fán. Kezeit zsebébe rakja, s úgy szólal meg, körülbelül fél perc múlva.* - Csupán azért merem Önt zavarni, mert érdekelt, hogy ki maga. Amúgy Mico vagyok, a védelem kasztjából, ám az még mindig titok előttem, hogy maga kicsoda. Persze nem kötelező elárulni. - *Beszél tovább, zavartalanul, s ellöki magát a kerettől.* - Megengedi, hogy beljebb jöjjek? - *Kérdezi udvariasan, majd ha kap egy igenlő bólintást, akkor elindul, egyenesen a tükör felé. Látszik, hogy az érdekli igazán, felkeltette az ifjú tűzelementál kíváncsiságát. Narancssárga szemét az anyagra szegezi, melyből készült, s gyengéden hozzáér. Lassan lehunyja íriszeit, és megpördül tengelye körül.* - Ön készítette? Mit látnék, ha belenéznék? - *Szegez neki két kérdést, egy apró, udvarias főhajtással megtoldva.* |
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Csüt. Márc. 05, 2009 5:23 pm | |
| *A kopogásra felkapja a fejét, majd kiszól.*Szabad!*S egy ifjonc lép be rajta, alig tűnik 20 évesnek. Gilnél legalábbis biztos fiatalabb, ő emberi szemmel 25 körül jár. Megfordul majd végigméri a srácot, s kissé felvonja a szemöldökét.* Úgy gondolja a fiatalember, hogy nő nem foghat fegyvert és nem tud ölni? Nem tudja mások vérét és életét venni mert... gyenge?*Kérdezi kissé talán élesen. Aztán felemeli finoman a tűzlabdát, mire az 8 kicsire bomlik szét, és a terem fáklyáiba röppennek, bevilágítva és bíborszín fénybe vonva ezzel Gilrael lakhelyét. * Vagy esetleg megmutassam, az én fajtám hogy is vélekedik erről?*Kérdezi egy gonosz mosollyal, mert sejti, hogy a fiú is látja a smaragdszín pikkelyes sárkányt, mely a valódi alakja ehelyett a karcsú, impozáns női test helyett. * Megtudhatom, mi járatban erre fele?*Kérdezi aztán, túllépve az előző kérdéskörön, s karjait szimplán összefonja maga előtt, s fejét enyhén oldalra billentve szinte fogva tartja szemeivel a másikét. * |
|  | | Mico

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Csüt. Márc. 05, 2009 5:16 pm | |
| *A gyakorlásból sosem elég, a tudáshoz elengedhetetlen. Az ifjú Mico kint gyakorol, tűzkardjait dobálgatja, igaz, hogy alapvetően jobbnak véli a cseleket, csapdákat, ám a közelharc is fontos része egy elementál életének. Épp egy technikát szeretne kipróbálni, amikor egy ablakból valami fény sugárzik, valami gyönyörű.* ~ De mi lehet az? És kinek az ablakából reppen ki az? ~ *Gondolkodik, majd fegyvereit eloltja, s a helyükre rakja őket. Először már készülne az ugráshoz, teleportáláshoz, ám inkább megáll. Hisz felesleges, teljesen felesleges, csupán magára haragítana egy személyt, ki ilyen pusztító tüzet tud megidézni a semmiből. Inkább elindul a fellegvárban, és próbál tájékozódni, hogy hol lehet az a rezidencia. Néhány perc múlva határozott kopogás hallatszik a sárkány ajtaján, méghozzá három. Vár pár pillanatot, majd belöki, reméli, hogy nincs zárva.* - Szép napot, ura…, bocsánat, hölgyem. - *Kissé elpirul, fel se merült benne, hogy a harcos egy nő, úgy látszik benne is meg van az előítélet, de nem foglalkozik vele különösebben. * - Ügyes varázslat. - *Jegyzi meg halkan, s szeme a tükörre téved, melyben meglátja Gilraelt, csakhogy nem emberi alakban.* ~ Érdekes tükör, vajon honnan van? Elég erős mágia lakozhat benne. ~
|
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Csüt. Márc. 05, 2009 4:49 pm | |
| *Ablak nyílik, egy jelentős széllökés, s ahogy meglibben a függöny, egy nő szinte beugrik rajta, majd tigrisbukfenc, és máris talpon.* Hogy az a... áhh, utálom ezt a rendszert... Meg ezt az emberi alakot. Gyenge, apró és eltaposható. Rémes!*Áll oda mágikus tükre elé, mely mindenkinek a valódi arcát mutatja, így a tükörben nem a női képe látható, hanem a smaragdszín sárkányé aki valójában Gilrael. Smaragdszín szemeiben elipszis vágású pupilla is emlékezteti erre a többieket, a karcsú de izmos testére feszülő pikkelyvért és a rekedtes hang, mintha csak tűz akarna még így is a torkából feltörni. Aztán otthagyja a tükröt, majd az asztalán álló kupába iszik bele, édes elf bort. Arca elgondolkodó, s csak hümmög pár percig majd kibámul az ablakon. Finoman lerakja a poharát, majd a terem közepére sétál, s egy tüzes lánggolyót idéz meg. Azonban ennek a színe bíborpiros, élénk és fényesen égő, nem olyan, mint a szokványos tüzek. Sárkányok tüze ez.* |
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Kedd. Feb. 17, 2009 11:04 pm | |
| *Kissé csodálkozó de néma bólintással nyugtázza az angyal viszolygását a Naptól. Ő igazán szereti a fényét, a melegét. A tűzre emlékezteti. Arra a perzselő gyehennára, mely a torkából tör fel, mikor harc közben az utolsó kört méri ellenfelére. Jobb nem találkozni így vele. Ilyen szempontból előny az emberi forma, egyfajta határt, gátat szab a tomboló erőnek, amit egy sárkány képviselhet.Néha még jól is jöhet, ha ennyire vegyes társaság lesz, bármely szemszögből nézzük is. Mikor az angyal kitárja fekete szárnyait, félmosoly jelenik meg az arcán. Egyfajta tisztelet, csodálat, hiszen az angyalok mindig is ezek közé a lények közé tartoztak, akiket ilyen érzések, jelzők kísértek. Másfelől némi irigység, hisz ő maga is kinyújtóztatná eredetiben a tagjait, s mintegy szórakozásképp valamit porig égetne.* Viszlát, én is úgy gondolom, lezs még okunk találkozni.* Int a sárkány az angyal után. Mikor aztán az távozik, összecsapja tenyerét, mire a fáklyák zöldes fénye kihúny. Aztán egy függöny libbenés és néhány perc múlva egy sötét árnyék köröz a fellegvár felett magasan, mígnem elrepül északi irányba. Gil újabb vadászatra indul...* |
|  | | Ramitiel

Hozzászólások száma: 25 Kaszt: 
 | Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Kedd. Feb. 17, 2009 10:54 pm | |
| *CSAk mosolyogva bólint bár nem mondhatni hogy mulattatja a helyzet de ez van*-Én is harcoltam alapjába véve nem a védelemhez tartozok mégis most itt vagyok*vág vissza eszesen közbe megrántja a vállát majd tovább hallgatja neki nem sokat jelentenek az ilyen lakhelyek kicsit máshoz szokott bár az se mondhatni fényűzőnek de mégis másabb mint amit a nő elbeszéléséből levont*-Gyűlölöm, a napot*teszi hozzá arcán most jelenik meg az első igazán erős fintor. Igen az angyalunk ténleg rühelli mert a világosságra emlékezteti amit elhagyott önszántából ezek után meggyűlölt mindent ami rá emlékezteti mondhatni lelkébe már csak a fájdalom és gyűlölet van a többi érzésre emlékezni se akar, csak gyengítik. Közbe hallgatja a nő szavait ahogy látja az ember formát nem szereti. Ramitiel ezt szokta meg neki ez a tökéletes*-Én kedvelem legalább több erőm marad a harcra, könnyű testel*mondja mosolyogva bár elismeri hogy a sárkány erősebb node amiatt nem is fél hogy ehhez a nagyobb erőhöz nagyobb tömeg is társul amit viszont cipelni is kell hosszú távon az meg nem lehet kellemes, míg ő könnyű szinte száll a széllel. Így nem érzi hátránynak ezt a dolgot elvégre repülést bírja ameddig kell neki könnyű a teste elvégre ezért hívják az angyalokat, "lélek lényeknek" bár elismeri hogy közel harcnál inkább a gyorsaságával kéne ellensúlyozni a ezt az erőt amit a másik képvisel bár tudja hogy szó sincs harcol, csak eljátszadozott a gondolattal*-Mindenki jobban szereti a saját valóját*mosolyodik el majd végig hallgatja a vámpírnál megint csak szájhúzás*~hmm mondom én hogy kevert társaság lesz, majd utána kérdezek miért van ez~*határozza el hogy majd felkeresi régi felettesét és harcostársát kis információ gyűjtéshez*-Ezzel mind így vagyunk én várok ameddig meg nem kapom az utasítást*mondja sima nyugodt hangon majd a nő szemébe néz*-De most be kell költöznöm, azt hiszem már kész a szobám lassan. *mondja majd kivágja két fekete szárnyát*-A viszont látásra még biztosan találkozunk*mondja egy sunyi mosollyal majd nemsokára eltünik a terepről saját lakhelye felé* |
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Kedd. Feb. 17, 2009 10:40 pm | |
| Ez komoly kérdés?*Húzza pimasz mosolyra a száját a nő, majd újra int és a tükör ismét azt mutatja amit előtte áll. Egy emberi alakot a nőből.* Harc. Nekem ez a fajtám vérében van. Mi erővel születünk szinte, amit használni kell, mert aki nem teszi, az csak elpocsékolja azt a kincset, amit kapott. Bár így...* Nét most önmagán végig a nő és felsóhajt, megrázza finoman a fejét. Néhány kósza fekete tincs hullik szép arcába, majd ezeket eltűri vékony ujjaival.*Hm, nem az igazi. Bár tény, a célnak megfelel a helyem mégis... más mint amihez én szoktam. Hegyi barlangok, sziklák csúcsai, semmi fényűzés és egyebek. A szikla és a szél világa az enyém, melyet a mágia édesít meg. * és valóban, a legtöbb sárkány számára ilyen az élet. Mikor az angyal megemlíti, hogy látta valójában is Gilt, csak elmosolyodik, enyhén meghajol.* Nos, akkor látszólag nincs titkom, ami a külsőmet illeti persze. Inkább az vagyok én, semmint ez... két lábon járó báb, ugyan.* Legyint a nő kissé bosszúsan. Ha hallaná az angyal zárszavát, csak bólintana neki, amjd hozzátenné, hogy hosszú távon a tempót mégiscsak ő diktálnál. Fizikai erőben kevés lény tudja a sárkányokat felülmúlni, így ők könnyen tesznek meg nagy távolságot viszonylag gyorsan. * Nem mutatvány, szimplán jobb szeretem azt látni ami valójában vagyok. ha gondolod, nézz bele, és megtudhatod, hogy ki vagy. *Mondja a nő tükör felé intve, majd az ablakhoz sétál és kibámul rajta, még ha a mennyezet is az eget mutatja.* Hogy én? Indilala, a harc kasztjának fővámpírjához jöttem, nyomós okkal. Kezdetnek talán ennyit erről, de tény, egy ideig kénytelen velem is osztozni ezen a területen.* Mondja egy félmosollyal, egyik szemöldökét is felhúzva.* Bár hogy pontosan milyen feladatok várnak rám, azt még magam sem tudom. De épp az ideje próbára tenni, hogy mennyit is érek, tudok és bírok. |
|  | | Ramitiel

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Kedd. Feb. 17, 2009 10:28 pm | |
| *Úgy tűnik a nő is észre veszi ez csak egy szokásos húzott mosollyal konstatálja node ha a nő eggyenlőre így szólal meg ő sem lesz pofátlan. Még nem, meg ha minden jól megy úgyis a saját kaszjának fajtáival fog többet lenni elég lesz őket megszeretnie bár még most se tudja hogy eggyáltalán mennyire lesz ez könnyű. Nem igen ilyed meg nem szokása elvégre már régen elfordult a fénytől a legsötétebb dolgoktól se fog megijedni, lassan kinyújtja a szárnyait pár fehér toll ki is hullik belőle majd egy roppantással szépen elernyednek a hátán, fejét oldalra dönti arcán még mindig semmilyen jele sincs pozitív vagy negatív megnyilvánulásnak*-Szerintem ezzel mindannyian így vagyunk *mondja mély hangon hangon majd tesz egy nyugodt lépést közelebb*-Harc vagy sötétség kasztja?*kérdezi bár igazábol azt se zárná ki hogy talán védelem de valami benső sugallat még mindig azt mondja hogy az nem lehet így inkább megvárja a nő válaszát közbe körbe néz a terembe*-Szerintem eléggé jó hely, legalábbis amiért itt vagyunk tökéletesen megfelelő*mondja ravasz mosollyal közbe felméri a másikat igazábol ha két méterrel magasabb lenne és testét tűz borítaná se lenne más a reakciója. Sokan mondták már rá hogy nem teljesen éppeszü és valami sötét elemésztette a lelkének maradékát is node ő inkább azt vallja magárol hogy egyszerüen csak más utakat kezdett járni. Mikor is? Nagyon régen már. A férfi lassan bele szagol a levegőbe maga is megérzi a vért. Régi emlékek törnek fel benne melyet csak mosolyán lehet észre venni úgytűnik nem igen hatja meg a dolog legalábbis a vér és a pusztítás hiszen ebbe neki is régen része volt másokkal máshol régen és más időbe. Amikor tükörkép megváltozásán megintcsak egy húzott mosolyt enged meg magának többet nem színtiszta nyugalom a férfi*-Már láttam hogy sárkány vagy, naggyábol egyszerre érkeztünk*~bárhol legyorsulnák egy ilyet~*mosolyodik el s teszi hozzá magába a zárószót eléggé bízik magába de ezt még nem hangoztatja hiszen az első kör is három lényből áll akikből eggyet ismer. Hozzá köti a becsület a többiekhez köze nincs legalábbis ő most így látja. Még jó hogy angyal a felettese és ismeri is*-Szép kis mutatvány*nyugtázza le ennyivel*-Láttalak valódba is*teszi még hozzá mély hangon majd neki támaszkodik a fallnak szárnyai roppannak eggyet de a férfi arcán eggyetlen hullám vagy rángás nem jelezné hogy fájna neki*-HOgy én? Egy régi ismerősöm hívására jöttem. Mondjuk úgy hogy követem a múltba tett eskümet*mondja karjait össze fonva maga előtt apró mosollyal* |
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Kedd. Feb. 17, 2009 10:12 pm | |
| *Ellép a tükör elől majd nyomban a falnál levő szekrényéhez lép. kevés ilyesmi van, de ebben tárol néhány fontosabb holmit. belenéz, megfog párat, elmormol néhány varázsigét, majd becsukja, gondosan bezárja annak ajtaját, és felnéz a mennyezetre, mely most az éjszakai eget mutatja, amilyennek látná, ha nem lenne a feje felett tető. Megborzong és a hátán a hideg futkos. Furcsa neki így, emberi alakjában.Gyengének és sebezhetőnek érzi magát. Míg a levegőben van sárkányként, szinte sosem fél. Most meg minta ketrencbe zárták volna. Furcsa... De muszáj, ennyivel tartozik feljebbvalójának, aki egyszer már kisegítette őt a bajból, az életét mentette meg a sárkánynak. Ezt sosem felejti el neki, mégis kissé nehézkesnek érzi a terhet, amit vállalt ezzel. Azonban ezen való merengéséből szárnycsapások zaja billenti ki, meglibben a függöny, s egy fekete szárnyas angyal áll előtte. Karba tett kézzel felé fordul, s lassan végigméri őt elipszis pupillájú, zöld szemeivel. Akár két röntgensugár.* ~És még ezek nevezik magukat a levegő urainak... ~*Gondolja kissé megvetően. Ő maga sem túl jártas az idegen fajok világában, bár már találkozott mindegyikkel, mégis azért van annyira előre látó, hogy minimális sztereotípiát állat fel róluk. Egyelőre ez a megismerés ideje. Nem tudni, kiféle miféle lakója lesz majd a fellegvárnak.* Üdv néked is, angyal.* Mondja. Hangja nem mély, kellemes női hang, mégis enyhe rekedtes éle van, mely szintén eredeti alakjának maradványa. Mintha csak a tűz akarna feltörni a nő torkából.* Igen ez így van. Ígéretem és becsületem köt msot ide valakihez, akinek sokat köszönhetek. S bár a környezet nem épp kellemes, de nem szokásom szavamat szegni. Gyáva dolog, tegye azt bárki. * Mondja a nő, majd újra a tükörhöz sétál. Felemeli a kezét, intvén felé, mire eltűnik emberi tükörképe, s végre önmaga, a sárkány tekint vissza rá. Elmosolyodik, majd a válla felett hátrafordulván visszakérdez, de nem tegez.* Na és ön?* Mélyet szív a szoba levegőjéből. Mindig felélénkíti a vér szaga, mely még ott terjeng a levegőben a vadászat utóhatásaként. * |
|  | | Ramitiel

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Kedd. Feb. 17, 2009 10:00 pm | |
| *Elég messziről érkezik , de látszólag nem fáradt arcán semminek sem látható nyoma a férfi persze emlékszik még egy régi ismerősére és az igéretre amit kéntelen betartani mint régi alattvaló bár ő mindig is szabad harcosnak nevezte magát mégis kétségtelen hogy régen Chantriel katonája volt s még most is. Nem számított rá hogy ilyen hamar magához hivatja. Bár ez attol függ mit nevezünk hamarnak, jópár évtized el tellt már azóta mióta találkoztak bár Ramitiel sose volt társas lény. Éjfekete szárnyai keményen csapják a levegőt a férfi szemével a fellegvárat keresi, de érzi már hogy közel van. Két nagy erőt érez egy látszólag határtalant és egy gyengébbet valamivel lassan elmosolyodik érzi már hogy jófele tart, majd lassan meglátja a fellegvár csúcsait arcára a győzelem mosolya ül ki. Jöhetett volna gyorsabban is de most nem volt kedve sietni nomeg nem kötötték időponthoz csak annyit tud hogy minél előbb annál jobb. Na ő így tartotta jónak. Kiváncsi rá hogy miféle népségek fognak még jönni. Ramitiel nem éppen a társaság kedvelő egyén még saját fajtársai közül is csak a kivételeseket bírja ki maga mellett és csak kettő van aki iránt még érez is tisztelete és követi a parancsait de amúgy teljesen szabad lélek*~hmm lesz itt kavarodás de majd ha megjönnek az enyémek~*gondolja egy kissé komolyabb mosollyal bár nem mintha az ő "emberei" között nem lenne minden féle fajú de attol még nem azt jelenti hogy kedveli is őket, viszont a távolbol egy elég különös alakot vesz észre arcára azonnal ki is ül egy nagyon hülye forma ami az undurt tükrözi*~őrültek minek ide ennyi ilyen, Sárkányok?~*gondolja magába kicsit megütődött szó se róla de mindig lenézte a más fajokat ő maga mindig az angyalt tartotta a legfelsőbb fajnak. És igen nem tetszik tévedni kicsit "übermensch" alkat Ramitiel és ez meg is látszik pillantásán. De mindegy ha már a szövetség zászlaja alatt gyűlnek össze és a vezetők úgy akarják így legyen hát ő sem fog ennek útjába állni, bár az tény hogy nagyon nem fogja szívlelni ezeket a népeket talán még a vámpír és démonokkal ki ellesz ezeket ismeri bár azt nem tudja hogy ide mennyi jön és hogy kik szó szerint vakon tapogatózik csak a sajátjairól tud az ő vazellusairol akik nemsokára itt lesznek legalábbis ha megkapták az üzenetet amit nagyon mer remélni. Nemsokára megérkezik a fellegvárhoz ahol megáll s egy pillanatig a levegőből nagy szárnycsapásokkal figyeli a lényt ami leszáll végülis ő is ugyan azt az utat választja ha már itt van meg tud pár dolgot bár nagyon nincs kedve ilyesmihez de talán a másik többet tud. Ha meg nem az se probléma legalább kívülről is bemutatkozhat és megismerhetik ezt az énjét is. S tudhatják hogy vele nem érdemes szóba állni. Lehet Ramitiel direkt keresi a bajt de nem érdekli. Nem hinné hogy most tudnának neki ártani. Meghát a védelem jegyébe jött bár már eltörne pár nyakat vagy pokolra küldene egykét ellenfelet mint régen mikor nem kellett figyelni ki kit gyilkol. VÉgülis ő is a szobába érkezik az övé nem messze már épül legalábbis úgy tudja a nő felé tesz egy különös mosolyt amibe az udvariasság és a gúny keveredik*-Üdvözlet. Ahogy látom nem csak én érkeztem most, s az első kör más lényekbe is gondolkozik.*mondja végig mérve a nőt szeméből nem lehet kiszúrni semmiféle érzelmet sem.*-Gondolom maradni fogsz egy darabig*tér át tegezésbe majd felkészül lélekbe hogy bizony itt eggyütt kell majd működni ezt meg kell szokni idővel* |
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Második kör - Gilrael lakhelye Kedd. Feb. 17, 2009 9:34 pm | |
| *Egy hatalmas, smaragdzöld pikkelyes sárkány alakja tűnik fel a fellegvár csúcsai felett, azonban az éjszaka és a felhők leple hamarosan eltakarják. A következő percben már a második kör egyik lakosztályában kigyúlnak a fények, zöldes lángnyelvek csapnak fel a fáklyákból, s a terem közepére karcolt sárkány motívumon egy nő áll. Szénfekete haja és méregzöld szemei vannak, ellipszis vágású pupilláival. Ezzel is mutatva eredeti mivoltált. Sárkány. Mint ember több szempontból is viseli fajtája nyomait, mint például most is tipikus bőrvértet visel, keményet, szinte áthatolhatatlant. Látszik rajta, hogy kissé furcsa neki így, emberi alakjában, ritkán utazik így, de mégsem jöhet sárkányként ide. Kezei és arca egy része még vöröslik a rászáradt vértől, úgy tűnik, vadászatból tért vissza éppen. Mintegy felderítvén a környező vidéket, ha már huzamosabb ideig ez lesz a vadászterülete. Aztán csak.csak életre kélnek lábai, s a falon lógó tükörhöz sétál. Egyetlen mágikus intéssel eltűntetvén a vérfoltokat, bár a vérre jellemző vas szag még egy darabig érezhető a levegőben. Némán felsóhajt, s végignéz magána hatalmas tükörben, körbefordulván párszor. Emberi szemmel igazán gyönyörű nőnek számít, bár a szemei... vadak, árulkodók és mégis különlegesek. * |
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Második kör - Gilrael lakhelye Kedd. Feb. 17, 2009 4:18 pm | |
| Egy kifejezetten tágas lakosztályról van szó, annak ellenére hogy Gilrael a fellegvárban nem tud sárkánnyá alakulni. Több helységből áll. Van egy előtér, egy hálószoba, amihez kicsi fürdő is tartozik, valamint egy dolgozó, kincsestár jellegű kis helyiség. Nem nagy gyűjtögető, mint fajtársai de van számára pár holmi ami értékes, valami tényleg az, valami csupán számára az. Nehéz mahagóni ajtó, mívesen, tünde díszekkel faragva, kívül pedig réz betűkkel hirdeti, hogy ki a lakosztály Úrnője.
AZ előtér: A legmagasabb része a lakosztálynak. Hatalmas kristály pentagramma lóg a mennyezetről sok apró gyertyával. A falakon fáklyák, melyek zöld fénnyel lobbannak fel, mikor Gilrael megérkezik. Ha ő nincs ott, sima sárgás fényük van. A padló feketés zöldes mély színben pompázik, márványból van, s a csillár alatt középen egy zöld sárkány motívuma díszeleg egy varázskörön belül. Az balak széles és világos, nincs agyon csicsázva. Egy lány áttetsző fehér függöny szokott főleg elhúzva lenni, de oldalt felkötve van egy-egy nehéz vörös függöny is, ha esetleg ki szeretné zárni a külvilágot kicsit. Ha belépsz, bal kéz felől polcokat látsz, tele könyvvel és néhány varázstárggyal. Egy hatalmas földgömb is van itt, egy nagy mahagóni asztal szomszédságában. Az asztalon csak néhány mécses, penna, tinta és pergamen, meg egy cserép virág. Mögötte kényelmes karosszék, előtte kettő bőr szék, ha valaki tárgyalni óhajt vele. Az ablak előtt kisebb üvegasztal, egy régi csatajelenet van mívesen belekarcolva, körülötte kényelmes, fekete bőrgarnitúra. Jobb kéz felől nyílik a háló és a dolgozó.
Háló: Kisebb fürdő tartozik hozzá, kényelmes, tipikusan nőnek való, sarokkádas sok mécsessel, ennyit erről. A háló a lila színeke hordozza magában. A szőnyeg halványabb, a függöny sötétebb. Ritkán pihen itt, emberként, de akkor szereti a kényelmet. Nincs túl csicsázva, kényelmes franciaágy, éjjeli szekrények sólámpákkal, néhány növény, meg pár könyv, olyan olvasgatni való. A falon sárkányok képei.
Dolgozó: Itt egy tölgy íróasztal áll, kisebb mint a kinti, s hozzá egy kényelmes karosszék. Rengeteg pergamentekercs, s egy nagyobb mágikus láda, tele mindazzal amit Gil értékesnek vél. Ezt a szobát különleges varázslatok védik az illetéktelenektől.
A hozzászólást Gilrael összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 09, 2009 8:03 pm-kor. |
|  | | | | Második kör - Gilrael lakhelye | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|