Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Valin

Hozzászólások száma: 24 Kaszt: 
Pozició Titulus: A harmadik kör beavatottja
 | Téma: Re: Levéltár Szomb. Nov. 21, 2009 4:28 pm | |
| *Valin hallgatja Gilrael beszámolóját a repülésről, az emberekről és a hidegről. Majd mikor végez vele, csak akkor szólal meg. -Hát elég érdekes. Én nem utálok semmit jobban a vizes bundánál. Annál nincs rosszabb. Még azt is elviselem, ha jönnek a parasztok vasvillákkal meg egyebekkel, de a vizes bunda brrrrr. *Mondja Valin, majd belegondol hogy milyen volt még jó 50 évvel ezelőtt, mikor menekülnie kellett pár mocskos auror elől. Az a folyó... Még mindig emlegeti. -Az emberek, tán nem laktatóak az úrnő számára, de énnekem elég egy is egy éjszakára holdtölteként. Meg az az erdők, igen... Ott finom szarvasok vannak. Jó ott vadászni, főleg ha egy eldugott tanyát is találok. A vadászat nemes dolog. Kifinomultabb vagyok ebben a szempontban bármely démonnál vagy vámpírnál, hisz én szeretek játszani a prédával. Amikor hallom szíve dobogását, amikor a lélegzete megakad és amikor reccsen a gége... Nincs annál jobb. *Mond Valin egy egyszerű kis eszmefuttatást, majd megereszt egy kisebb megjegyzést is: -Nem gondolom Úrnő, hogy el lenne kényelmesedve, legalábbis nem látszik magán. |
|  | | Gilrael - Eramir

Hozzászólások száma: 53 Kaszt: 
Pozició Titulus: A második kör beavatottja
 | Téma: Re: Levéltár Szomb. Nov. 21, 2009 4:14 pm | |
| *Gil érdeklődve hallgatja a férfi észrevételét.* Hm... lehet benne valami. Nekem annyira a víz nem jelent hátrányt, csak ha ráfagy a szárnyaimra, az nem kellemes, pláne ha éles darabokban töredezik le...Brrr... Nincs roszabb mikor a hártya megsérül.*Rázza meg finoman kicsit magát, ahogy még a gondolatra is megborzong. Az emberek említésére kissé elmosolyodik, s ebben talán némi gúny is vegyül, de hát sárkánynak nem nagyon szokás emberre támadni.* Nekem ők nem jelentenek nagy kihívást, meg nem is túl...laktatóak. Az erdők meg kicsit odébb vannak, bár nem vészes csak...*Itt újra kipillant az ablakon.* Ilyen időben nincs kedvem nekem sem szárnyra kapni. Bár nem könnyen hűl ki az én testem, nem kedvelem a hűvösséget annyira. Szörnyű de kicsit talán elkényelmesedtem.*Neveti el magát a nő. Hangja kissé érces, karcos, mintha még így, emberi formájában is ott forrna a tűz a torkán.* Én csupán kissé elmerengni jöttem ide. Kicsit... furcsa itt. Nem olyan mint ahol én megszoktam, bár magam is furcsának számítok mert nincs meg benne a sárkányok kincsgyűjtő hajlama vagy csak kissé.*Vonja meg a vállát.* |
|  | | Valin

| Téma: Re: Levéltár Szomb. Nov. 21, 2009 4:01 pm | |
| *Valin némileg megkönnyebbül, hogy Gilrael nem rója fel neki ezt a kis hibáját, és egyáltalán nem kezeli le, mint pl Medea aki méghozzá rangjabeli is. Kicsit elgondolkozik a szárnynyújtóztatós dolgon, hisz nem tudja, hogy akkor most mi is Gilrael. Angyal, vagy sárkány? Tűnődik rajta egy keveset, majd az úrnő leül vele szemben és rávilágít, hogy mi is ő. Na és persze Valin fajtájára is. ~Tehát sárkány. -Áhh, a köd az nemjó. Ha sok időt töltök kint, még a párától átnedvesedik a bundám és akkor olyan leszek mint egy ázott korcs... azt meg nem akarom, egyáltalán nem. Ellenben a homály, némi icipici köddel megszórva. Na az tökéletes. Az emberfattyak csak néznek és akkor hamm. *Mondja Valin, majd egy kicsit elmereng magában. -És ön úrnő? Ha szabad kérdeznem és nem követek el tiszteletlenséget, ön mi járatban? *Kérdi Valin. |
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Levéltár Szomb. Nov. 21, 2009 3:38 pm | |
| *Riadtan fordul meg, nem számít ilyesféle látogatóra, s amúgy is épp gondolataiba van merülve, rágódik egy s máson. Hideg nyugalommal méri végig ettől függetlenül a férfit, nem tesz rá megjegyzést az iméntiért.* Megesik Valin.*Csak ennyit mond, majd végre meg is fordul, immár a vérfarkas fele. Odasétál hozzá, s vele szemben leül az asztal másik felén.* De talán kint több sikerrel járnál. Ahogy a magamfajták mondják, nyújtóztasd ki a szárnyaid.*Mondja egy félmosollyal, s finoman megvillannak a vékony pupillák a zöld szemek közepén, mint az éhes sárkány.* Hogy hogy idebent eme remek estén? Neked jó vadászatot ígérne a köd és a homály, nekem már kevésbé.*Kérdezi csevegő hangon. Csupán az alap formaságokat várja el az alatta levőktől, szimplán nem űz hobbit abból, hogy lekezelje a többieket, mint néhányan még itt a Fellegvárban.* |
|  | | Valin

| Téma: Re: Levéltár Szomb. Nov. 21, 2009 3:29 pm | |
| *Egy fekete bőrkabát és egy fekete ing. A nadrág is fekete, már hogyne lenne az. El-elsuhanó tárgyak, miközben Valin fut. Ezüstöts haja csak úgy lobog, kék szeme a folyosót fürkészi. Egy mellszobor, egy kép, egy lovagi páncél stb. Mindezekből viszont keveset lát, ugyanis a folyosó hosszúsága kiváló alkalmat adott neki arra, hogy eléggé felgyorsuljon, vérfarkas véréhez méltóan. Energiatúltengés... Ez kísérti őt az átváltozás óta... Minden rohadt holdtölte előtt... Egyszerűen már nem bírja ki, ordítana egy hatalmasat, de aztán inkább megáll.... Jobban mondva felkenődik a Levéltár ajtajára. Hangos csattanással érkezik meg, melynek eredményeképp azonnal kinyílik az ajtó. Odabent viszont egy valaki már áll. Egy felettese méghozzá. ~Ez az én szerencsém... *Feláll a földről, leporolja magát, majd jobban megnézi az arcát. ~Gilrael... gondolhattam volna. *Valin szinte minden felettesének nevét és arcát ismeri és látta, tehát tudja, hogy ki kicsoda, max a faját nem. Meghajol, majd úgy köszönti: -Üdvözletem Gilrael úrnő. Valin vagyok, Sötétség kasztja, harmadik kör. Bár úgy gondolom, hogy ezt ön is tudja. Bocsánat az előzőért, csak egy kis energialevezetés folytán futottam egyet.. nem gondoltam, hogy az ajtón kötök ki, bocsánat úrnő. *Mondja Valin, majd kiegyenesedik. Leül az egyik székre, majd fájó fejét fogja. ~Hogy lehettem ilyen őrült? |
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Levéltár Szomb. Nov. 21, 2009 3:05 pm | |
| *Egy zöldes-fekete hajú, smaragdszín szemű, pikkelyvértes nő sétál be a Levéltárba. Láthatóan nincs konkrét dolga most. Csak int egyet, mire a fáklyák fénye felerősödik,hogy betöltse a termet. Mégis az ablakhoz sétál, keresztbe fonja kezeit, s mélyet sóhajtva kibámul az alant elterülő tájra. Szomorú, lehangoló, őszi látkép. Terjengő köd, nyirkos levegő, kopaszodó fák, itt ott mozdul csak állat, jelezvén hogy még van némi élet. Megborzong egy pillanatra a nő, mint aki nem érzi valami jól magát. Ilyenkor még repülni sem szeret, vadászni meg főleg, mert messze kell repülni, hogy tisztességes élelemhez jusson.* |
|  | | Chalchiuhtiuce

Hozzászólások száma: 8 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha nem látsz fent, és szeretnél játszani velem, akkor keresd Andrey Bogdant ^^
 | Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 11:18 am | |
| *Ő maga, még előbb kiér a teremből. biccent, a chacha megnevezésre, csak mosolyg. egyszerűen elolvad. Belefolyik a földbe, majd el is indul, továb korzózni. A szék visszaépül a padlóba, majd az egész elvéltár lecsendesedik.* _________________ Föld. Víz. Tűz. Levegő. A négy elem, mely a világot építi fel, és egyik se létezhet a másik nélkül. Íme, egy föld elementállal van dolgunk. Nem lehet tudni hány éves, vagyis hány ezer éves. Már ő maga sem tudja. mindig más alakja van, és vigyázz, miről beszélsz, mert azt sem lehet tudni soha, hogy hol van. Éppen a kőfalakban, vagy máshol...
Andrey Bogdan Elementál karaktere
|
|  | | Solmyr

Hozzászólások száma: 90 Kaszt: 
Pozició Titulus: A negyedik kör beavatottja
 | Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 11:15 am | |
| Solmyr az "Újra" kérdésre csak bólint. Ezt majd úgy is lerendezi. Mikor Medea azzal rukkol elő, hogy a dzsinn biztos csak felvágásból csinálta, kicsit oldalon böki a lányt, De persze csak kedvesen. Hogy egy pár lennének? Mondhatnánk... ha Medea vére nem olyan lenne amilyen...De így... Solmyr csak játékszer a lány lábai...khm... kezei között. - Jómagam is csak utazáskor szeretem a macska, és egyéb formákat. Ahogy most is... Simogasson a szellő Földlény...* Köszön el a légalapú lények általános formájával, majd egy pillanat alatt visszaváltozik macskává, és az induló Medea karjaiba mászik.Jobb szeret így utazni. Meg amúgy is... a macskát a nő mindíg a karjaiban viszi... mert olyan jó selymes, és puha. _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

Hozzászólások száma: 58 Kaszt:  Üzenőláda:

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 11:05 am | |
| *Pislog egy párat.* - Újra...? *Ismétli, majd megrázza a fejét. Ezzel ráér később foglalkozni.* - Igen, jól mondod, kicsikém... *Mondja bűbájosan, majd végigsimít a hosszú, fekete hajon. Imádja, ha Solmyr ebben az alakjában van, na. Ránéz az elementálra, és felvonja a szemöldökét.* - Mi csak felvettük leginkább preferált alakunkat. Nem felvágásból váltottunk alakot. Legalábbis én nem, őt nem tudom, belőle még azt is kinézem... *Kuncog, majd odabújik Solmyrhoz megint.* - Én viszont most megyek. Sok dolga van a démonnak, és bizony nem lehet százévekig halogatni semmit, mert az üzletfeled meghalhat, és akkor leshetsz. Ciao, Cha-Cha. Jössz, kicsikém? *Kérdezi mosolyogva, majd egy intéssel az elementál felé elindul kifelé. Hogy a dzsinnje követi-e... az rajta múlik.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
Christopher Strife démona
|
|  | | Chalchiuhtiuce

Hozzászólások száma: 8 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha nem látsz fent, és szeretnél játszani velem, akkor keresd Andrey Bogdant ^^
 | Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 10:37 am | |
| *Csak egy pillanatra becsukja a szemét, majd a fotelek újra a padlóba épülnek. az övét már beszötték a közben teremtett nővények. A nő csillogó szemekkel figyeli a párt. Márha nevezhetjük annak. Hát, ő nevezi, hiszen eléggé ez esik le neki. Sok szerelmet látot már kibontakozni, így ez egyértelmű. Éppen színt vált magában, és ruhát is. Egy pillanat alatt. Hajkoronát, és ruhát vált. A színe emberivé válik. Haja kontyba egyszerűen. És egy díszes ruhát visel most.*-Ha már mind váltottunk.*mondja bűbájos mosollyal, nem jut el hozzá Medea "beszólása", így csak folytatja tovább, mintha tényleg ennyire hülye lenne.* _________________ Föld. Víz. Tűz. Levegő. A négy elem, mely a világot építi fel, és egyik se létezhet a másik nélkül. Íme, egy föld elementállal van dolgunk. Nem lehet tudni hány éves, vagyis hány ezer éves. Már ő maga sem tudja. mindig más alakja van, és vigyázz, miről beszélsz, mert azt sem lehet tudni soha, hogy hol van. Éppen a kőfalakban, vagy máshol...
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 10:30 am | |
| - Elbűvölni? Neeem. Sokkal inkább megleptél... Az biztos, hogy tökön szúrtam volna magam a kaséssel, ha egy olyan kislány idéz meg... de azért így más a helyzet, hogy egy már ismerőt szolgálok ÚJRA. * Mondja a lánynak, aki talán most hallhatja először, hogy a Dzsinn újra őt szolgálja. Na igen. A lánynak nincsenek emlékei... De a dzsinnek nagyon is vannak. És azt is, hogy korábban szabadult egy két ismerős közbenjárásának köszönhette... azaz... Solmyr egyik ismerősének. De ez másik történet.* - Ha megnyugtat, én is csakpár... éve vagyok itt... azt hiszem. Jól mondom Kedves? * Kérdi a Dzsinn. Másban megfordulhatna a kérdés, hogy ha Solmyr az "alattvaló" akkor mire fel ez a közvetlen stílus... ám ezek akik erre rákérdeznének, nem látják őket éjjel. Állát megtámasztja a lány vállán.Magasabb valamivel a nőnél. Majd úgy nézi a közben kőfoteleket teremtő nőt. A Dzsinn intésére két könyvtári fotel csúszik oda.* - Ha nem haragszol... én inkább ezt használom... nem rajongok a kemény dolgokért... * ~Hacsak nem te vagy az a dolog Drágám...~ reppen a mentál Medeához.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 10:20 am | |
| *Ez még mindig nem az igazi alakja, az igazi alakját nem szereti felvenni. Ahhoz el kell hagynia a gazdatestet ugyebár, ami egy dolog, de... nem szereti a valódi alakját. A pokolban töltött évszázadok átformálták. Nagyon. Pedig emberként is szép nő volt, bár nem olyan, mint Heléna, de azért híres szépség volt ő is. Érthető hát, hogy nem szereti elcsúfult testét nézni, még akkor sem, ha nem emlékszik, hogy hogy nézett ki régen. De az érzés benne van, hogy annál szebb volt.* - Ne tetesd magad hülyének, Cha-Cha. Nem áll jól neked, drága. *Mondja bűbájos mosollyal, direkt becézve az elementált. Láthatóan nem érzi feszélyezve magát, hozzábújik Solmyrhoz, végigsimítva a dzsinn hátán.* - Ejnye, no... ne mondd, hogy nem bűvöltelek el abban az alakban első találkozásunkkor, kicsikém. *Duruzsol, szinte nem is figyelve a harmadik lényre, aki ott van.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Chalchiuhtiuce

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 10:14 am | |
| *Hát, a kislány nem volt az igazi teste, és ha tudná, csa kegy kicsit mosolyodna, le, hogy jól tippelt valamennyire. Nem szól semmit, arra, amit mondanak neki, és ugyan, nem tenne ilyen ostoba lépést, hogy lebecsülje az ellenséget, főleg egy démont. ilyet nem tesz egy épeszű embert. Soha nem szabad lebecsülni. Csak nézi a két lényt, most nem tudja máshogy mondani. Nézi a dzsinnt, és a démont.*-Ááá, szóval te alattad van. Értem...*mondja egy egyszerű bájos mosollyal. furcsa lehet ám. nézőpont kérdése, hogy ítéljük meg. talán egy ember spontán hülyének nézné, hogy csak most esik l. Vagyis, ha okosabb az ember, akkor mást is feltételez belőle.*-Értem. Lehet, Nem vagyok itt még annyira ismeretes.*mondja egyszerűen mosolyogva. Majd leül, egy alatta hirtelen fölépülő kőlapokból álló székre, keresztbe tett lábakkal.*-kényelmesebb ülni.*mondja, mire csak kinyújta a kezét, és egy kétszemélyes szék jelenik meg mögöttük. Semmi hátsószándék. egyszerű illedelmesség.* _________________ Föld. Víz. Tűz. Levegő. A négy elem, mely a világot építi fel, és egyik se létezhet a másik nélkül. Íme, egy föld elementállal van dolgunk. Nem lehet tudni hány éves, vagyis hány ezer éves. Már ő maga sem tudja. mindig más alakja van, és vigyázz, miről beszélsz, mert azt sem lehet tudni soha, hogy hol van. Éppen a kőfalakban, vagy máshol...
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 10:05 am | |
| *Solmyr felkacag Medea utolsómondatára.* - Ha lenne joga sem lennék köteles teljesíteni a parancsait. Én nem. Solmyr, Wali Barad Fia... A Dzsinnek kalifájának gyeremeke... háhá...* Kacag tovább... Nem sérteni akarja az elementált... csak szórakoztatja a gondolat, hogy a megidézőjén kívül másra is hallgasson. Ő kicsit makacsabb annál. És nemis tartja magát gyengének, noha nem szívesen áll le harcolni. Neki jobban fekszik a beszéd. - Ami meg a macska fajtáját illeti... Egyiptomi Mau. A templomok macskája.* Mondja kimérten, majd illetlenség vagy sem, a már visszaváltozott Medea dereka köré fonja a karjait.* - Jobban áll neked ez az alak, mint a kislány... hidd el nekem. Ami meg a rangot illeti... Szerintem... nem sok lény mászkál az én körömben.* Szemei pupilla nélküli kék pászmák csupán. Közben pedig aki jobban odafigyel, hallhatja, hogy a férfi torkából dorombolás szakad fel.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 9:58 am | |
| *Azért nem kéne lebecsülni Medea ostorát, kapott már hajba igen öreg, és tapasztalt elementálokkal, és bizony győzött már. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy démonról van szó, és ez a faj nem éppen arról híres, hogy becsületesen harcol. Nem riad hátra a becstelen, aljas eszközöktől sem. Solmyr mellé sétál, ő pedig kihúzza magát, és leveti magáról illúzióját, így immár általános alakjában áll ott. Derékig érő hullámos, gesztenyebarna haj, zöld szemek, bőrnadrág, bőrtop, bőr magas sarkú csizma. No igen, így már eléggé illik a kezébe az ostor, ha így nézünk rá. És a kor relatív. Több, mint kétezer éve démon, de azért azelőtt is létezett... mellékes, hogy emlékei azokról az időkről nem nagyon vannak, no. És mi van, ha idősebb nála az elementál? Mint mondtam, a kor nem feltétlenül számít, pláne ha az ellenfél ilyen becstelen faj tagja. Kivételesen nem állítja be a sokszoros bemutatkozást, csak végighallgatja, halvány mosolyával az arcán. Az ember azt hinné, amiatt ilyen magabiztos, mert Solmyr erejében bízik... pedig ha arra kerülne a sor, maga is kiállna az elementál ellen, akár úgy is, hogy a dzsinn nem segít neki.* - Teljesen mindegy, hogy felette állsz, vagy sem. Akkor is az én beosztottam, és neked az égvilágon semmi jogod parancsolgatni neki. _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Chalchiuhtiuce

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 9:51 am | |
| *Az ostorra nem reagál. Nem is érdekli. tőle agyon csapkodhatná. Mondjuk, talán egyszer sikerül neki. De inkább nem feszíti a húrt. nem célja a viszályszítás.*-Tudtam, hogy egy dzsinn, és honnan tudod, hogy fölötted állok?*kérdezi, de mintha csak a szája mozogna, de nem is az ő szájából jönne a hang.*- Az én nevem Chalchiuhtiuce. Mondja ki egyszerűen. Nem érdekelte soha a bemutatkozás. A levegőben járással valóban kivédi, a föld mozgatását, de a növényeket nem, de nem is ez a lényeg. az eszencia marás, pedig. Van ilyen. Arra rájött, hogy a dzsinn idősebb nála, de ez a démon biztos nem. Nem lehet több 2015 évesnél. Sőt, talán annyi se. De ki tudja. Soha nem lehet tudni. De azért van hozzá érzéke. Hiszen, nála nagyon kevés dolog idősebb. A dzsinn lehet, hogy idősebb, lehet hogy nem. Ezt nem garantálja semmi. De kit érdekel.* _________________ Föld. Víz. Tűz. Levegő. A négy elem, mely a világot építi fel, és egyik se létezhet a másik nélkül. Íme, egy föld elementállal van dolgunk. Nem lehet tudni hány éves, vagyis hány ezer éves. Már ő maga sem tudja. mindig más alakja van, és vigyázz, miről beszélsz, mert azt sem lehet tudni soha, hogy hol van. Éppen a kőfalakban, vagy máshol...
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 9:39 am | |
| A macska ahogy megérzi, hogy a talaj elkezd alatta gyűrődni, a legkézenfekvőbb megoldást választja. A levegőben fut tovább. Mikor hallja a jól ismert ostor pattanását megfordul, de továbbra is hátrafelé sétál. Majd lassana macska két lábra áll, és egyre magasabb, és magasabb lesz. A végén már egy 180-as derékig érő fekete hajú kék szemű férfi áll a levegőben. Mikor Medea megszólal, akkor a férfi elvigyorodik, majd nemsokra rá meg is szólal.* - Föld teremtménye... ne gondold, hogy csakmert rangodban felettem állsz, parancsot oszthatsz. Ebben a kastélyban én parancsot egyenlőre CSAK tőle fogadok el. Bár ő is inkább kérni szokott mint parancsolni... Úgyhogy fogd vissza magad. * A hang nem fenyegető. Nyugodt, ám mégis valahol feszültség vibrál benne. A levegőben állva sétál visszafelé, majd megáll Medea mellett. Ugyan az esszenciáit bizsergeti a föld jelenléte. De ki tudja zárni elméjéből a kellemetlen érzéseket.* - Solmyr ibn Wali Barad. A Faló megácsolója, Minotaurusz legyőzője, a Nidog, és a Földsárkány * Gonosz vigyor* Meggyilkolója, Odin felemelője, Seth bebörtönzője... *És folytatja még a címeit... majd a végén hozzáteszi.* - És maga Xolotl. *Hát igen... az aztékok balszerencseistene. Valóban. Ezt talán még Medeának is elfelejtette mondani. _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 9:32 am | |
| *Felszisszen, amikor Solmyr nekiugrik, kitér, elfordul, és hagyja, hadd fusson a dzsinnje a Levéltár másik felébe... aztán a varázslatra megvillannak a szemei, és a következő pillanatban egy ostor terem a kislány kezében. Majdhogynem hosszabb, mint maga ez a test, de villámgyorsan, szinte könnyeden mozdul. Nem találja el az elementált, csak a lába elé pattan.* - Elég ritka fajta, és nem adom senkinek, szóval nem ajánlom, hogy nyúlkáljál hozzá. *Sziszegi, szemei feketébe fordulnak. Nem, nem adja, ő beosztottja.* - És te nem parancsolsz neki. Csak én. Még egy ilyen, és eltalállak. És hidd el, kaptam már el hozzád hasonló földes lényt ilyennel. És fájt nekik. Nagyon. *Elég durva látvány, szőke haj, full fekete szemek, rózsaszín ruha... de még nem vette fel általában használt alakját, nem dobta le az illúziót gazdatestéről.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Chalchiuhtiuce

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 9:10 am | |
| *A nő elmosolyodik, amikor a lány szemei egy pillanatra teljes feketeségbe borul.*-Áhh, szóval egy démont tisztelhetek. Nagyon örvendek. Hömm.. hadd gondolkodjak egy kicsit. Ki is lehetsz...*miközben közelebb sétál, a macska menekül.*-Mi a baja?*néz a lány Medeára. Egyenlőre nem fogja felfedni magát. bár tény, hogy már rájöttek, hogy mi. És Chalnak nem kell semmi idő, mire rájön, sőt, már a kérdés is hülyeség volt, hiszen egy macska sem menekülne előle. Csakis a levegő teremtményei.*-Gyere vissza cicus.*mondja a nő, leguggolva, cicogva.*-Azonnal.*sziszegi szinte hangtalanul, és a föld visszafele kezd el a macska alatt menni, akár a mozgó lépcső. Vissza fele húzza, bármilyen gyorsan is akarna menni.*-Nagyon aranyos macska, milyen fajta? _________________ Föld. Víz. Tűz. Levegő. A négy elem, mely a világot építi fel, és egyik se létezhet a másik nélkül. Íme, egy föld elementállal van dolgunk. Nem lehet tudni hány éves, vagyis hány ezer éves. Már ő maga sem tudja. mindig más alakja van, és vigyázz, miről beszélsz, mert azt sem lehet tudni soha, hogy hol van. Éppen a kőfalakban, vagy máshol...
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 8:59 am | |
| *Solmyr hátán a szőr már akkor el kezd borzolódni, mikor megérzi a másik lény... a másik... a gyűlölt sík lényének közeledését...A szemei nagyok lesznek, pupillája kitágul... Majd amint a terembe is belép, a Macska arra kapja a fejét, fúj egy hatalmasat. Apró ám tűhegyes fogai kilátszanak. Fenyegetően púpozza a hátát majd elkezd iszkolni az ellenkező irányba. Igen ám... csak hogy ott a rózsaszín ruhás kislány, aki az útját állja. Na most Solmyrt nagyon nem érdekli, hogy felettese vagy sem...Ő a lég síkjának teremtménye, és az ősföld bizony nagyon durva hatással lenne rá... így aztán pánikszerű menekülési roham tör rá, és karmol, harap... jelen pillanatban Medeát, majd ha túljut rajta, és a lány nem fogja meg, akkor bizony a könyvtár hátsó szegletében rohan olyan messzire, amennyire csak tud. Már válaszolni sincs ideje a mestere gügyögésére.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 8:49 am | |
| - Jaj de ééédeees... kómás az én egyetlen kicsikém, drágaságom... *Duruzsolja, simogatva tovább a macskát, kuncog, és szemeit felkapja az érkező... elementálra.* ~Földelementál... No kicsikém, megkaptad, amit nem szeretsz...~ *Fut végig a démon agyán, de nem szól semmit, csak angyali mosollyal néz fel. Nos igen, ő is elég idős már... Körülbelül időszámításunk kezdete óta jár démonként az emberek között, előtte ugyebár ember is volt... mondhatjuk, hogy ő is elég sok mindent látott már, bár Solmyrhoz képest még ő is kölyök.* - Szép napoooot! *Mondja csilingelő hangon, szemei egy pillanatra feketébe fordulnak, jelezve démon létét. Teljesen feketébe, se pupilla, se írisz, semmi, de tényleg csak egy pillanatig, aztán vissza a bűbájos kékbe.* - Medea vagyok, ő meg a cicám, Solmyr. *Mondja széles mosollyal, tovább simogatva macskáját. Még adja az ártatlan kisgyereket, mintha csak nemrég vált volna démonná... pedig hajjaj. "I shouted out, who killed the Kennedys... but after all, it was you and me." Nos igen, John F. Kennedy egyik merénylője bizony ő volt, akárhogy is nézzük.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Chalchiuhtiuce

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 8:43 am | |
| *Levéltár. Tele iratokkal, amik vélhetőleg papírból vannak. Meg a polcok is. Sőt, biztos, hogy a földhöz tartoznak. Már itt van egy ideje, hiszen nyár végén idézték meg, egy bizonyos Dementia. Hát, azóta száműzetésben van az áldott lélek, így Ascariel falai között, felügyeletlenül, és teljes csendben mozog, a talán egyetlen földelementál. De ezt senki nem tudja, és senkit nm is nagyon érdekel. egy leányzó felső teste bukkan ki a polc oldalából, éppen a már ott lévők társaságába csöppen. Egy kislány, és egy macska. Elég furcsán nézhet ki. a lány testét egy barna, vékony pántos testhez simuló selyemruha borítja. Szőke haját, mintha gallyakra csavarták volna. így konkrétan úgy fest, mintha kinőtt volna a polcból. mosolyogva nézi a "fiatalokat. Hiszen, nem csak Medea tudja befolyásolni a szemet. a lány már maga se tudja, milyen idős lehet. Ott volt sok csatánál, sok birodalom romba dőlésénél. Sok helyen tisztelték, de mindenhol máshogy. De egy a közös mindenben. mindig a természet istennője volt. mosolyogva sétál oda hozzájuk. Mezítláb, és köszön nekik. egyenlőre azt mer lehúzta, hogy a kislány démon. Dehogy ez az alakja, és hogy fölötte, vele egyszintű, vagy esetleg nála alacsonyabb, azt nem tudja. De a kismacska, egyenlőre rejtély, hogy mi..*-Üdvözletem!. Remélem nem zavarok. |
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 8:35 am | |
| *Fogalma sincs mi történik. Egyszerűen... minden olyan marha gyorsan történt. Egyik pillanatban még aludt a kosárkájában, vagy... az ágyban...macska formában... a másikban meg már száguld a folyosón, mert valami undorító babarózsaszín tornádó magával ragadta. Pörögni ugyan nem pörög, ellenben a hangok hasonlóak. De csak amíg ki nem tisztul a kora reggel miatt bekövetkezett átmeneti hallászavar. ~Ugyan, kicsikém drágaságom... valld be, hogy nosztalgiával tölt el, hogy így nézek ki...~ Solmyr fejében a következő fordul meg.* ~MEVAN? HE? Hol vagyok? Mi vagyok? És... micsinálok ennek a töményrózsaszín izéne...Medea...~ Világosodik meg lassan nyíló elméje, majd válasz híján, csak becsörtetnek vele valahová, és az asztalra vágják. Azaz teszik. Ám a macska lábai nem üzemképesek, így azok négy különböző irányba csúsznak ki alóla, és mint a rajzfilmek macskái, úgy érkezik hasra, és fekszik mint akit elgázoltak. Így pislog a lányra. És most válaszol.* - Ja.*Tömör, és velős válasz. Jobb nem jutott eszébe... korán van még neki...* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Levéltár Pént. Nov. 13, 2009 8:26 am | |
| *Kuncogás hallatszódik a folyosóról, és mintha szökkengetés is lenne mellé.* - Ugyan, kicsikém drágaságom... valld be, hogy nosztalgiával tölt el, hogy így nézek ki... *Mintha a hang is csak egy kislányé lenne. És láss csodát, amikor a levéltár ajtaja kinyílik, egy max hatévesnek kinéző kislány ugrál be. Hosszú, dús, szőke haj, kerek, kék szemek, rózsaszín, fodros ruhácska... mint egy kishercegnő. Ölében egy macskát ölelget, nevetgél, majd leteszi a cicát az egyik asztalra, úgy kezdi simogatni.* - Nem emlékszel? Ugyanígy néztem ki, amikor megidéztelek... *Duruzsol, kuncogva simogatva a macskát. És hogy hogy nézhet ki Medea drága szokásos ribancos kinézete helyett ilyen tündéri kislánynak? Úgy, hogy a démonnő az illúziók mestere, kéremszépen... és lehet egyet tippelni, hogy ki a macska.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Levéltár Hétf. Nov. 09, 2009 12:25 am | |
| Hát igen... elég sok embert ismert meg a dzsinn, ez kétségtelen. Medea... hát igen... ő egy külön kategória volt. Megismerte, és mint azt a mellékelt ábra mutatja, szabadulni nem igen tud, és kérdéses, hogy akar e. Mikor az egyik könyv a háta mögött, már a sokadik polcról kiemelkedik, megáll egy percre, aztán kiröppen, a Dzsinn kezébe.* - No... ez is megvan... vissza is viszem annak a perszónának... aztán hallgathatom a dolgait... meg minden egyebet... na mindegy... valamit valamiért nem? * Kérdi a férfit mosolyogva, majd mikor az feláll, és arabul köszön, a dzsinn is feláll, és meghajol.* - Salam Alaykum Valin. Én részemről a szerencse. És nagyon remélem, hogy még látjuk egymást.* mosolyog a férfire, majd a könyvet a hóna alá csapva ő is megindul kifelé. Ő nem fut... de most sem a sivatagi róka, sem a macska alakját nem veheti fel... a fóliánst nem tudná hová tenni.*í _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|