|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Solmyr

Hozzászólások száma: 90 Kaszt: 
Pozició Titulus: A negyedik kör beavatottja
 | Téma: Re: Harc rezidenciája- Szer. Máj. 19, 2010 2:43 pm | |
| *Medea megfogja a kezét, majd csak némán nézi a nőt.* - És... a másik két barátom is ugyan ott végezte... odalent. *Mondja komolyan. Mondjuk itt már a "barátom" szóban van egy enyhe irónia, vagy sokkal inkább torz hangsúly. Aztán elmosolyodik. Emlékszik az első reakciójára, hogy milyen is volt, amikor meglátta a kis rózsaszín lánykát, aki megidézte. Azt hitte, hogy agyvérzést kap. Már ha egy dzsinn kaphat ilyet. Majd csak nézi szótlanul a nőt. - Milánó. Értem. Medea... emlékszel az esküvődre? Iaszónnal? * Teszi fel a komoly kérdést. Kíváncsi mire emlékszik a nő a múltból. De egy olyan... Boldog napot... nem valószínű, hogy elfelejtett. Kérdés az csupán, hogy kinek mi a boldog.
//Fagy// _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

Hozzászólások száma: 58 Kaszt:  Üzenőláda:

Pozició Titulus: A harmadik kör beavatottja
 | Téma: Re: Harc rezidenciája- Szer. Máj. 19, 2010 2:39 pm | |
| - Tééény, de te ááálllandóan változgatsz. És sokszor nem is emberi alakban. Én csak ebbe szoktam néha flangálni, ha olyanom van. Mindig eszembe jut a reakciód, amikor először megláttál ebben az alakban. *Kacag fel, majd Solmyr szavaira bólint.* - Jaja, szinte semmi sem a régi. Ami meg megmaradt a régiekből, az már csak romhalmaz. *Arra, hogy hiányzik a barátja, csak kinyújtja a kezét, megfogva a dzsinn kezét, finoman megszorítva, majd elengedi.* - Tudom, kicsikém. *Hiába... nem igazán kedvelte a barátját (enyhe fogalmazás, rendszeresen kapott tőle pánikrohamot), de a halálát nem kívánta... pont Solmyr miatt nem.* - Egyik sem. Átruccantam Milánóba, onnan hoztam. *Bólint, majd a félbehagyott mondatra félrebillenti a fejét.* - Hm? _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
Christopher Strife démona
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szer. Máj. 19, 2010 2:28 pm | |
| - Milyen vagyok? Te is mindíg azt mondod, hogy nem áll jól ez, nem áll jól az... akkor én miért ne kérjem hogy te is abban jelenj meg, amiben a legjobban kedvellek? * Kérdi mosolyogva. Mivel nem fordult meg a lány fejében, hogy szentelt vizet hozott a dzsinn, azért nem is mondja el.* - Óhh... tehát a régi otthonod. Már miért ne lehetnél szentimentális? És hogy tetszett? Teljesen megváltozott. Pedig milyen szép idők is voltak... * Közli a dzsinn halkan, miközben odamegy "gazdájához", és leül vele szemben.* - Kicsit hiányoznak. Olyan jó lenne olykor visszamenni... * Sóhaj fel egyet a férfi.* - Nem utolsó dolog az, hogy hiányzik a barátom... * Mondja komolyan, majd az egyik kezét rácsúsztatja a lány combjára.* - Jól áll ez a felső... Rómából hoztad most? Vagy... sokkal inkább görög szabású? * Kérdi halkan, miközben végig járatja a nőn a szemét. Fejében kavarognak a gondolatok... majd megszólal... - Medea... én... *De aztán elharapja a mondatot. Nem mondja ki. NEM akarja kimondani.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szer. Máj. 19, 2010 2:18 pm | |
| - Olyan vaaaagy. *Nyafog még kislány alakjában, de még csakazértsem veti le az illúziót magáról. Nem, még nem. Amikor eltűnik a szenteltvíz, csak elkerekedett szemekkel néz.* - Mit kellett volna tudnom? *Hökken meg láthatóan. Egen, meg se fordul a fejében, hogy szenteltvizet akartak vele itatni. A maga részéről feltett szándéka volt később belekóstolni, de hát...* - Ne kötözködj. *Fenyegeti meg az ujjával, majd hátraveti szőke tincseit a válla mögött.* - Negatív, nem jártam arra. Visszanéztem Görögországba, rámjött a nosztálgiázhatnék. Szétnéztem a romok között, meg ilyenek. Meg Rómába is átruccantam, elvégre ott jöttem ki. Néha én is lehetek szentimentális, nem? *Pislog fel Medea, miközben haja lassan bebarnul, szeme bezöldül, és felveszi általánosan használt alakját. Kivételesen nem bőrruha van rajta... hosszú, térdig érő bőr szoknya, és egy csinos fölső, valamint mezítláb van.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szer. Máj. 19, 2010 2:08 pm | |
| *Amikor meglátja a kislány formájú Medeát, elvigyorodik.* - Te már milliószor kérted... így most én is kérni fogom... Nem tudnád felvenni a normális alakodat? Ezzel... annyira nem tudok mit kezdeni... de komolyan. * Majd a szenteltvizes üveget szimplán eltünteti.* - Honnan tudtad? Vagy... csak tippeltél? * Kérdi vigyorogva, miközben nekidől egy oszlopnak.* - Mi az hogy két hete nem is jártam erre? Dehogy nem... tegnap is a cicakosárban voltam... tegnap előtt melletted... vagy... csak te nem vettél észre? * Kérdi komolyan, felvonva a szemöldökét.* - Az előtti nap, meg te nem voltál otthon éjjel.. vagy tévedek talán? Kitalálom... megint...barátokat kerestél a piroslámpásban? * Sóhajt fel a Dzsinn. Hangjába mintha féltékenység vegyülne. Más kérdés, hogy tényleg ott van e, vagy csak Medea képzeli. Majd egyszerűen felhúzza a lábait, és a levegőben török ülésben ülve figyeli a kislányt, ha az még nem váltott alakot. _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szer. Máj. 19, 2010 2:03 pm | |
| *Már megint kislányalakban rohangál, mert miért is ne, ezúttal a trónszék előtt ücsörög, a nagy kék szemeivel felpislogva Solmyrra.* - Hiááányoztááááál. *Nyafog, félrebillentve a fejét, megrezegtetve a szempilláit.* - Rég láttalak. Legalább két hete nem jártál erre kiscicám. Hát csodálkozol, hogy türelmetlenül hííívlak? *Kérdezi, előre-hátra hintázva úgy, ültében.* - Csokit kééééreeek. Pálinkával traktálni a kislányokat? Ejnye-ejnye kicsikém, hát szabad ilyet? *Kérdezi huncutul megcsillanó kék szemekkel. De akárhogy is, a csokit elveszi, és vidáman majszolni kezdi. Kislányhoz csoki illik, no.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szer. Máj. 19, 2010 1:33 pm | |
| ..::India::.. Az idő 40°C páratartalom is valahol a 90% felett jár. Mondhatni döglesztő hőség honol az erdőben, ahol visítások verik fel az amúgy sem éppen csendjéről és nyugalmáról híres erdőket. Egy kék füstből álló alak ágaskodik egy nála kisebb hat kezű nőféle lény felett. Solmyr éppen emelné a kezét egy utolsó csapásra, mikor megérzi a rántást az esszenciáiban, ami nem más, mit Medea hívása. Nem reagál elsőre. Karmokban végződő kék "füstkezei" lesújtanak a Raksaszira. Az sikítva adja vissza életét a teremtőjének. Majd a dzsinn egy az egyben bekebelezi a lényt. Ezután indul el. Ám nem azonnal a fellegvárba. Dehogy is. Szépen útba ejti Washingtont (Hamburger), New Yorkot (Virág), Svájcot (csokoládé), Vatikán (Szentelt víz), majd végül a felleg vár.*
..::Fellegvár::..
* Halk füstfelhő közepette érkezik a fekete hajú férfi, majd közelebb lép Medeához. Útja során legalább 4X-5X érezte már az egyre keményebb húzást. Így aztán meghajol "úrnője felé".* - Hajhó Világszép Démonkisasszony. Mi az a nagyon sürgős, amivel félbe kellett szakítanod egy kiadós étkezést? Már megint? * Azzal közelebb lép Medeához, és elé tartja a dolgokat.* - Viárg NY-ből, Csoki Svájcból, és Pálinka MO-ról. Csak neked, és csak azért mert késtem. _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 15, 2009 6:37 pm | |
| * A lány most teljesen a nagyon nagyon régi önmagát juttatja a dzsinn eszébe, mikor mindenféle mesékkel szórakoztatta Medeát. Ő pedíg kuporgott egy ülőpárnán, és hallgatta naaagyranyílt zöld szemekkel.* - Nem csak ötven éve. Ne tudd meg hányszor eszembe jutott, hogy kiűzlek a testből, és rákényszerítelek. * Mondja mosolyogva a srác, majd mikor Medea távozik az általa megszállt testből, és az a földre csuklana, akkor telekinetikus erejével magához húzza az elhagyott porhüvelyt, és a trónra ülteti. Szépen, királynői tartásban. Ekközben a démon szépen materializálódik mögötte, és mikor Solmyr megfordul, akkor egy olyan nő tárul a szeme elé, aki... nos akárhonnan is nézzük... klasszis nehézbombázó. A Dzsinn szájából ki is szakad egy meglepett nyögés. Neki NAGYOOOON tetszik a démonnő. Le is merevedik, mint őz a refflektor előtt, és csak bámulja megbabonázva a lányt. Na most ez az a pillanat, amikor akár még egy ezüsttőrt is csuklóból a fejébe vághatnának, és talán még az sem tűnne fel neki... - Me...Medea... * Csak ennyit tud kinyögni.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 15, 2009 6:28 pm | |
| *Igen, Medea hiába imád szórakozni Solmyrral, hiába élvezi, hogy parancsolgathat... jól tudja, hogy míg többi vazallusát különösebb erőfeszítés nélkül eltehetné láb alól, addig... a dzsinn vele tehetné ezt meg. A történetet némán hallgatja végig, elkerekedett, zöld szemeivel. Hogy ő viszontszereti-e Solmyrt? Amennyire egy démon érzelmei kifinomultak ennyire, annyiban igen. Más kérdés, hogy ezt mennyire tudná kimutatni. Néma marad, nem tudja, mit mondhatna, csak ismét lehajtja a fejét. Aztán fellöki magát a trónról, elegánsan érkezik, kicsit hátrálva Solmyrtól.* - Látni szeretted volna a valódi alakomat... legalábbis úgy... ötven éve... *Jegyzi meg, majd szemei feketébe fordulnak, fekete füst alakjában elhagyja a női testet, az emberi testet, amit éppen megszáll, majd lassan, lassan kezd fizikai alakot ölteni. Elég rég volt már az az idő, hogy utoljára materializálódott démoni alakjában. Vöröses szárnyait megmozgatja, vörös haj libben a sötét, kékesszürke test mögé... eléggé impresszív.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 9:06 pm | |
| * Medea engedelmeskedik... na ennyit a mester és alattvaló viszonyról. A férfi lassan engedi el a nő állát, majd egy kedves mosoly kíséretében végigsimít annak arcán.* - Nekem is volt egy ígéretem Apádnak. Engem nem köt már az adott szavam, mert sok ezer éve annak már. Ennyi idő távlatából elévül bármilyen egyezség. Ám... volt egy kislány... akinek én akkor a testőre voltam... és megígértem az apjának, hogy vigyázni fogok rá, amíg csak lélegzik... vagy amíg csak ezen a földön jár. Aztán ahogy csak nőtt a lány, megtanulta, hogyan is adjon parancsokat... és a szívem szakadt meg, mikor férjhez ment... Dehát... ilyen egy dzsinn élete nem? Szeret, de nem szerethetik viszont. Aztán ez a kislány a pokolra került... és én ott is vigyáztam rá... ha nem is személyesen. Nem volt neki a legrosszabb sora... noha a pokolban a jó sor sem jó. Ám sokban megkönnyítették a szenvedéseit. Majd amikor feljött ismét, akkor megint szemmel tarthattam... egy ideig. És egyszer csak... megidézett... Ám már nem volt az a kislány, akire én vigyáztam... De ugyan olyan kedves, és csábos nekem. És mivel megint a földön jár... addig vigyáznom kell rá, míg itt van... Ezért nem hagylak magadra. * Nem lett volna egyszerűbb azt mondani, hogy mert szeretlek? Dehogynem. De ez így sokkal körmönfontabb. Majd még hozzáteszi* - meg... Te lettél most a legnagyobb mester... és minden mesternek szüksége van tanácsadóra... én meg nem örülnék, ha valami másodrangú pancsert idéznél meg erre a szerepre... * Teszi hozzá vigyorogva.*
//Fagyasztás// _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 8:57 pm | |
| *Engedelmesen felemeli a fejét, és felnéz a dzsinnre, a szavakra felvonva a szemöldökét.* - Démon vagyok, nem bolond. És ahogy mondtam, neked nem szegem meg a szavam. *Mondja szintén komolyan. pontosan tudja, hogy Solmyr, ha akarná, egy legyintéssel visszalökhetné a pokolba. Ha akarná. Megcsókolják, mire becsukja a szemét, majd lassan kinyitja.* - Miért? *Kérdezi, zöld szemeit belefúrva Solmyr jelenleg kék szemeibe. Hiszen... jól tudja, hogy a dzsinneket nem arra teremtették, hogy démonoknak ugráljanak. Pláne nem Solmyrt. De kimondani? Na azt nem. Nem brazil szappanoperában van, és egyébként sem szentimentális. Távol áll tőle.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 6:54 pm | |
| * Az alak lassan változik. Így a dzsinn csak bólint egyet, amit a nő nem láthat még. Nem várja meg, hogy az felpillantson. Lenyúl, fekete, hegyes körmű kezével megfogja gyengéden "Úrnője" állát, és felemeli, hogy a lány a szemébe nézhessen. Az arca komoly. Már már Komor.* - Elengedsz? Miért? Démon vagy... miért nem szeged meg az alkud rád eső részét... Miért nem mondod egyszerűen azt, hogy "Sajnálom, de úgy dönöttem nem engedlek el." * Mondja komolyan, szinte már számonkérően. Aztán elérkezik hogy a döntéséről esik szó. Még mindíg fogja a lány állát. Majd lassan felemeli, és megcsókolja. Ilyet eddig nem igen tett.* - Azt hiszem... érted a válaszom. * Mondja komolyan. _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 6:46 pm | |
| *Nem néz fel, de látja a dzsinn lábait közeledni. A szavakra nem válaszol, viszont haja barnába fordul, teste nagyobb, formásabb lesz, szemei is zöldek lesznek, ahogy az illúziótestet leveti magáról. Fekete szoknyában, csizmában, fekete topban ül ott immáron a démon, de továbbra is törökülésben, kezei az ölébe ejtve, lefelé nézve. Ha valaki így látja életében először, azt hihetné, sír. Pedig nem, hiszen démon, aligha vannak őszinte könnyei.* - Alighanem te is jól tudod, hogy én mit szeretnék. Én nagyon örülök, hogy mellettem vagy. De ez itt és most a te döntésed, az én véleményemtől függetlenül. *Jelenti ki határozottabb hangon ismét.* - Nem akarom, hogy azért maradj, mert én azt szeretném. *Néz fel végre, teljesen komoly arccal.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 6:38 pm | |
| *A dzsinn hangja megváltozik. Lassan felegyenesedik, és odasltál a lányhoz. Lepillant rá.* - Vedd fel kérlek a kedvenc formádat. Jobban szeretem azt. *Most ő mondja azt amit Medea szokott. És valóban. Nem azzal van a baja, hogy a lány kislány. Hanem sokkal inkább, hogy így nem tud vele játszani mint szokott. Végig hallgatja amit a lány mondani akar, és a végén kicsit félrebillenti a fejét.* - A kérdés az, hogy TE akarod e hogy elmenjek. Nem az, hogy mi az adott szavad. Erre válaszolj most, hogy Akarod e hogy elmenjek. * A hangja komoly. Már már komor. Mert Ő nem akar menni. Már csak azért sem, mert élvezi ahogy a lány szekálja, meg szereti is a démont szekálni. Az hogy a sárkány elment, az egy dolog. Azt nem kommentálja túlzottan. Neki a Sárkány senkije nem volt, így aztán nem is érinti érzékenyen a dolog.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 6:31 pm | |
| *Összerezzen, amikor az ajtó kinyílik, a szemei visszafordulnak kékbe, és az árnyékszárnyak is eltűnnek mögüle, a fényviszonyok ismét normálisak. Szótlanul nézi a közeledő dzsinnt, lábait felhúzva, így már törökülésben ül a trónon.* - Ne csináld ezt, Solmyr. *Hangja halk, ráadásul a nevén hívja vazallusát... ami pedig, mint tudjuk, nem szokása. Kicsikém, kiscicám, ilyesmi... de nem Solmyr.* - Gilrael elment. *Mondja tömören, fejét is lehajtva, de azon kívül mozdulatlan. Mintha egy szomorú kislány lenne csak.* - Már... már nincs okom magamhoz láncolni téged. Ha akarsz, elmehetsz, megígértem régen, hogy addig, amíg a felettesem hatalma alatt állok, azután nem tartalak vissza. És hiába vagyok démon, a neked adott szavamat betartom. *Mondja halkan, továbbra sem nézve rá a dzsinnre.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 6:22 pm | |
| * Nem is vár maximum három percet, majd a terem ajtaja nyílik, egy egy kisebb légmozgás kíséretében megjelenik a Dzsinn. Hosszú éjjfekete haja lebben, szemei a messzi észak durva kékjét idézik.* - Hívtál Medea... Itt vagyok. Nem kérdem mi az oka... úgy is megmondod. * Hangzik a dzsinn mindíg fellengős válasza, majd megáll a trón előtt. Féltérdre ereszkedik Jobb keze a földet érinti ökölben, balja a bal(felhúzott) térdén nyugszik. Ritka így látni a dzsinnt. És hogy most ezt komolyan csinálja, vagy csak szórakozik, mint mindíg, az jó kérdés. Nagyon jó kérdés.* - Úrnőm... _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 6:14 pm | |
| *A mestere elment. Elment. Csak ez a pár szó zakatol a fejében, ahogy tétován besétál a harc termébe. Elment. Üzent, hogy elmegy, szabad, soha többé nem jön vissza. Mert az ő mestere is elment. Így voltaképpen hiába van három körrel lejjebb, mint Ascariel... nincsenek felettesek közöttük. Nincs. Megint a kis szőke kislány alakjában van, kék szemeiben zavarodottság ül, szőke, loknis haj, rózsaszín, fodros ruhácska... a démonlány felhuppan a trónra, rövid lábait lóbálva. Egyszerűen, pár évszázada először... nem tudja, mihez kezdjen. A fényviszonyok megváltoznak, ahogy Medea felszegi a fejét, szemei feketébe fordulnak, és árnyékként nagy, bőrredő-szerű szárnyak alakja rajzolódik ki. Nem csak angyalok képesek apró részletét megmutatni valódi alakjuknak... maga sem tudja, miért csinálja. Bár, mint mondtam, fogalma sincs, mihez kezdhetne. Most várja Solmyrt.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 4:42 pm | |
| - Hogy mit tartasz helyesnek, való igaz, a Te dolgod. Ebbe beleszólni nem is szándékozom. *Jelenti ki egyszerűen, és szinte érdektelenül. Az egó fényezésre nem reagál, csak legyint egyet* - Majd észbentartom, hogy több ezer év megszokását félredobjam. A korommal meg... már rég nem foglalkozom. Azt sem tudom mennyi idős vagyok. De nem is érdekel mint mondtam. A jellememen meg senki kedvéért nem tudok változtatni. Te lehet hogy bele tudsz törődni, hogy sárkány mivoltod egy testbe rejted. Ám én ezt nem fogom megtenni. Én dzsinn vagyok. Az emberek azt várják, hogy teljesítsem a kívánságaikat, Medea azt várja, hogy olyan legyek amilyen vagyok. Akkor miért kéne megfelelnem a nagy átlagnak? Nincs rá ötletem, és nem is akarok. Ami meg a sakktáblán elfoglalt helyemet illeti... majd egyszer elgondolkozom rajta. *Mondja színtelen hangon, majd mikor a nő int, és elsétál, akkor ő is int neki.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Gilrael - Eramir

Hozzászólások száma: 53 Kaszt: 
Pozició Titulus: A második kör beavatottja
 | Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 4:34 pm | |
| Hogy mit tartok helyesnek és mit nem, az az én dolgom, és nem a tied. És ha nem akarsz másra sem bajt hozni, ideje, hogy korodhoz méltóan viseld a sorsod, mert nem megoldás, hogy kamaszhoz méltón zűrzavart keltesz a világban csupán saját büszkeséged indokaként. *Mondja immár ő is komolyabb hangon, s lehuppan a kőről. Elindul az ajtó fele.* Hm, igyekszem fejben tartani.*Ennyit mond a lámpás dolgára. Egyfelől ő maga is néha kénytelen néhány egyszerűbb dologra, különben képtelen lenne újra visszaváltozni rendesen. Mégiscsak ő sárkány, nem pedig ember.* És Solmyr... nem mindig a büszkeség fényezésével lehet elérni dolgokat, még ha az olyan jól is esik. Talán jobb taktika, ha megtanulja az ember, hogy pontosan hol is van a helye, azon a bizonyos táblán.*Mondja, majd egy intéssel távozik a teremből. Mintha a fáklyák fénye is halványulna, hogy már nincs ott a közelükben, s Indulala szavainak izzása is kialszik a márványtáblán a falon.* |
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 4:16 pm | |
| - Ami azt illeti... teljesítek én minden parancsot... csak van amit előbb, van amit később, valamint... kicsit... én is olyan vagyok mint a démonok. Ha nem egyértelmű a parancs, akkor hajlamos vagyok félreértelmezni. Ami meg azt illeti... az én parancsmegtagadásaim CSAK az én bűneim, így Medea ettől nem lehet bűnös. Nem vagyok könnyű eset, és hidd el nekem, még maga a nagyfőnök sem boldogulna velem egykönnyen. Így aztán... Medeát kérném békén hagyni. Így is eléggé tart attól, hogy miattam fog kapni. Ha ne adja az ég, le akarod miatta tolni... felejtsd el, és velem rendezd. * Mondja itt már halál komoly, ellentmondást nem tűrő hangon. Körök ide, körök oda, Ő nem szereti, ha mást büntetnek az ő dolgaiért.* - Hát... viccek legendák... az a nagy igazság, hogy a láma meséje nem feltétlenül hülyeség. Nekem is van egy lámpám... egy... kaputárgyam. Amibe két havonta egyszer pár napot visszahúzódok pihenni, mert a dzsinnek esszenciái kezdenek széthullni időnként. Így haza kell térniük. Vagy abba a tárgyba, amit anno kialakított erre a célra, hogy helyettesítse az otthonát. Azonban... valóban teljesíthetek kívánságokat... de mi... Affriták, nem éppen erre vagyunk teremtve. Nálunk sok sok fajta dzsinn létezik... mi vagyunk a... mondhatni testőrök.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 4:05 pm | |
| Fair vagy sem, attól még komolyabb jellemre vall.*Biccent finoman elismerően a dzsinn fele, majd némán hallgatja a történetet. Szereti a történeteket, érdekesebbnek és értékesebbnek tartja őket, mint holmi kincsekre vadászni és azokat gyűjteni, őrizgetni. Gonosz kajánul elmosolyodik.* Nem az engedelmesség? Hm... csak nehogy Ascariel fülébe jusson, hogy egy felettes nem tud parancsolni a vazallusának, mert még a végén mindkettő valami komollyal fog fizetni.*Mondja kajánul, elvégre, ez így van. Mindenkitől feltétlen hűséget és parancsteljesítést várnak el a felettesek, és nem tűrik a kilengéseket. Gil is elhatározza magában, hogy Medea körmére néz. Egyrészt illett volna magának bemutatnia a vazallusait, másrészt ha magam sem bír velük... akkor bajok lesznek. A három kívánság említésére kitör belőle a kacaj. Rekedtes és érdes, mégis nőies felhangú, s mintha némi füst gomolyogna a nő orrából.* Vagy úgy...? Pedig többnél több viccet hallottam már dzsinnekről és jó tündérekről meg aranyhalakról és a 3 kívánságról. Nahát... most egy világ omlott össze bennem.*Sóhajt szimpadiasan és még mindig jót kuncog magában. Kissé komikusnak tartja a dzsinnek eme hagyományát, hogy mindenki így emlegeti őket. Palack meg három kívánság.* |
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:49 pm | |
| Az elementál elirányítja másfelé a gömböt, ami szétfröccsen. Solmyr csak megcsóválja a fejét.* - Komolyság... Nem hinném, hogy fer lett volna odavágni egy apró feketelyukat... noha nekem az a kedvencem. * Válaszol a felettese megjegyzésére. Aztán mikor jön a kérdés, hogy mi az oka a megalázkodásnak, a dzsinn csak felkuncog.* - Megalázkodás? Nem mondanám. Én speciel élvezem. Kedvenc alakjaim közé tartozik a Mau, és a sivatagiróka. És persze... az a test, amit általánosan viselek. * Azzal apróbb dolgok módosulnak a férfi alakján. A bőre már nem kreolos, hanem fehér mint egy európaié. A szemei mostmár emberi szemek, kék szívárványhártyával. A haj ugyan olyan fekete, de derékig ér.* - Medea... nos... egyike volt a nagyon régi gazdáimnak... még Görögországban... Bizonyára hallottad már a történetet, hogy Jaszónra rászakadt az Argó, miután ott akarta hagyni egy másik királylányért egy Medea nevű királylányt. No... az a Medea, ez a Medea. Ám gyerekkorában is én vigyáztam rá. És... akárhogyan is... szerettem. most hogy hogyan, az mellékes. Én "csak" egy Dzsinn voltam már akkor is. Aztán miután kimászott a pokolból, eltelt egy jó idő mire megtalálta ismét a nevem, és megidézett. Azóta vagyok a szolgálatában. Bár... ha megkérdeznéd, szerintem nem az engedelmesség mintapéldányának mondana el. És igaza lenne. Mint egy Dzsinn kalifa fia, jogomban áll bizonyos dolgokat felülbírálni. Legalábbis a mi törvényeink szerint. Ami meg a három kívánságot illeti... * Legyint egyet mosolyogva* - Azt felejtsd is el. Az csak egy... válaszható opció... kifogás ha úgytetszik.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:39 pm | |
| Ez is igaz, de attól hogy te hangsúlyozhatod hazád szokásait, úgy én is megtehetem, kedves Solmyr.* A macskás vonatkozásra kissé felvonja a szemöldökét.* Érdekes...*Csak ennyit mond, majd kissé kétkedőn kissé elképedve nézi, ahogy a dzsinn és az elementál "dobálózik"*~És még én vagyok fiatal a pár ezer évemmel...~*Gondolja s inkább visszatelepszik a kőre, onnan figyeli őket. Mikor Naia eléggé... furcsa kilépővel eltűnik, egy darabig csendben néz utána, majd mintegy magának mormog csendesen, rekedtes hangján, épp csak a füst nem gomolyog finoman ívelt orrából.* És én még azt hittem ide komoly társaság érkezett... Istenek az égben, de vén is vagyok.*Csóválja a fejét, majd újra Solmyrra pillant.* S mi az oka eme... megalázkodásnak? Én leginkább annak nevezném ha egy ilyen... öreg dzsinnt egy ilyen fiatal démon egyszerűen így kezelne.*Kérdezi csevegőn. Ő Indulalanak sem tenne ilyet, még ha a felettese, akkor sem.* |
|  | | Aqua

Hozzászólások száma: 18 Msn: pinpat97@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:28 pm | |
| * Naia felnevet.* -Ez jó! Engem akarsz lemásolni? Nah mindegy! *Mondja majd kezét felteszi olyan maga elé 5 cm-re és gondolataival egyet suhant majd a víz golyó amit Solmy küldött nagyobb lett . Naia a terem közepére irányította és szét fröccsentette. Mindenre ment kivétel az "emberekre nem". Majd csettintett egyet és minden felszáratt.* -hehe! Ennyit erről! *Mondja majd elkezd a kijárat felé menni.* -Azt hiszem megkeresem Medeát! Vagy lehet ,hogy alszok egy keveset! Vagy lehet hogy...! Nem tudom de most elmegyek! *Mondja majd egyet int a kezével és kilép az ajtón. az ajtó hangtalanul becsukódik. Csak Solmyr és Gilrael maradt a teremben. Az ,hogy most mi történik, azt már Naia se tudja...és lehet ,hogy ők se tudják...* _________________ Aqua egy valahány száz éves Víz elementál. Szereti ha más elementálokkal botlik össze, hisz szereti a saját fajtáját.. A Démonokat eltűri Medea miatt, de nem kedveli. Az embereket pedig egyenessen utálja. Ilyen Aqua. [b]Miranda Skyfire Fellegváras multija. [/b]
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:21 pm | |
| - Érzékenyre? Dehogyis. Tudod... Már ha meg nem sértelek a tegezéssel. Ha zavar, természetesen magázok... én már nagyon régen nem számolom. De ha fiatalnak néznél... tedd. Nem baj.* * Lebeg tovább mosolyogva az elementál. Majd az újabb kioktatásra vállat von.* - Bulgária, Arábia, Dél-amerika, Egyiptom, Görögország. Teljesen mindegy. Egy bolygón van... és ezek a címek úgy is elkopnak a föld pusztulásakor. Ám én akkor is visszatérhetek szülőhazámba, a káosz síkjára. Nekem aztán oly mindegy. Ami Medeát illeti... én elég gyakran látom... lévén az ő macskáját játszom elég gyakran. Na persze... ennek vannak hátrányai is. De...köt a szavam. * Mondja halkan, majd mikor a vízgömb felé suhan, nem csinál látványos, vagy váratlan dolgot. Egyszerűen odébb lebeg másfél métert. Közepes gyorsasággal. Így a gömb mellette csattan valahol.* - Közepesen jó. * Válaszol a vízelementálnak. Majd ő is megdob egy hasonló vízgömböt, csak amolyan tessék lássék módon.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |