|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Solmyr

Hozzászólások száma: 90 Kaszt: 
Pozició Titulus: A negyedik kör beavatottja
 | Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 6:22 pm | |
| * Nem is vár maximum három percet, majd a terem ajtaja nyílik, egy egy kisebb légmozgás kíséretében megjelenik a Dzsinn. Hosszú éjjfekete haja lebben, szemei a messzi észak durva kékjét idézik.* - Hívtál Medea... Itt vagyok. Nem kérdem mi az oka... úgy is megmondod. * Hangzik a dzsinn mindíg fellengős válasza, majd megáll a trón előtt. Féltérdre ereszkedik Jobb keze a földet érinti ökölben, balja a bal(felhúzott) térdén nyugszik. Ritka így látni a dzsinnt. És hogy most ezt komolyan csinálja, vagy csak szórakozik, mint mindíg, az jó kérdés. Nagyon jó kérdés.* - Úrnőm... _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

Hozzászólások száma: 58 Kaszt:  Üzenőláda:

Pozició Titulus: A harmadik kör beavatottja
 | Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Dec. 12, 2009 6:14 pm | |
| *A mestere elment. Elment. Csak ez a pár szó zakatol a fejében, ahogy tétován besétál a harc termébe. Elment. Üzent, hogy elmegy, szabad, soha többé nem jön vissza. Mert az ő mestere is elment. Így voltaképpen hiába van három körrel lejjebb, mint Ascariel... nincsenek felettesek közöttük. Nincs. Megint a kis szőke kislány alakjában van, kék szemeiben zavarodottság ül, szőke, loknis haj, rózsaszín, fodros ruhácska... a démonlány felhuppan a trónra, rövid lábait lóbálva. Egyszerűen, pár évszázada először... nem tudja, mihez kezdjen. A fényviszonyok megváltoznak, ahogy Medea felszegi a fejét, szemei feketébe fordulnak, és árnyékként nagy, bőrredő-szerű szárnyak alakja rajzolódik ki. Nem csak angyalok képesek apró részletét megmutatni valódi alakjuknak... maga sem tudja, miért csinálja. Bár, mint mondtam, fogalma sincs, mihez kezdhetne. Most várja Solmyrt.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
Christopher Strife démona
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 4:42 pm | |
| - Hogy mit tartasz helyesnek, való igaz, a Te dolgod. Ebbe beleszólni nem is szándékozom. *Jelenti ki egyszerűen, és szinte érdektelenül. Az egó fényezésre nem reagál, csak legyint egyet* - Majd észbentartom, hogy több ezer év megszokását félredobjam. A korommal meg... már rég nem foglalkozom. Azt sem tudom mennyi idős vagyok. De nem is érdekel mint mondtam. A jellememen meg senki kedvéért nem tudok változtatni. Te lehet hogy bele tudsz törődni, hogy sárkány mivoltod egy testbe rejted. Ám én ezt nem fogom megtenni. Én dzsinn vagyok. Az emberek azt várják, hogy teljesítsem a kívánságaikat, Medea azt várja, hogy olyan legyek amilyen vagyok. Akkor miért kéne megfelelnem a nagy átlagnak? Nincs rá ötletem, és nem is akarok. Ami meg a sakktáblán elfoglalt helyemet illeti... majd egyszer elgondolkozom rajta. *Mondja színtelen hangon, majd mikor a nő int, és elsétál, akkor ő is int neki.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Gilrael - Eramir

Hozzászólások száma: 53 Kaszt: 
Pozició Titulus: A második kör beavatottja
 | Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 4:34 pm | |
| Hogy mit tartok helyesnek és mit nem, az az én dolgom, és nem a tied. És ha nem akarsz másra sem bajt hozni, ideje, hogy korodhoz méltóan viseld a sorsod, mert nem megoldás, hogy kamaszhoz méltón zűrzavart keltesz a világban csupán saját büszkeséged indokaként. *Mondja immár ő is komolyabb hangon, s lehuppan a kőről. Elindul az ajtó fele.* Hm, igyekszem fejben tartani.*Ennyit mond a lámpás dolgára. Egyfelől ő maga is néha kénytelen néhány egyszerűbb dologra, különben képtelen lenne újra visszaváltozni rendesen. Mégiscsak ő sárkány, nem pedig ember.* És Solmyr... nem mindig a büszkeség fényezésével lehet elérni dolgokat, még ha az olyan jól is esik. Talán jobb taktika, ha megtanulja az ember, hogy pontosan hol is van a helye, azon a bizonyos táblán.*Mondja, majd egy intéssel távozik a teremből. Mintha a fáklyák fénye is halványulna, hogy már nincs ott a közelükben, s Indulala szavainak izzása is kialszik a márványtáblán a falon.* |
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 4:16 pm | |
| - Ami azt illeti... teljesítek én minden parancsot... csak van amit előbb, van amit később, valamint... kicsit... én is olyan vagyok mint a démonok. Ha nem egyértelmű a parancs, akkor hajlamos vagyok félreértelmezni. Ami meg azt illeti... az én parancsmegtagadásaim CSAK az én bűneim, így Medea ettől nem lehet bűnös. Nem vagyok könnyű eset, és hidd el nekem, még maga a nagyfőnök sem boldogulna velem egykönnyen. Így aztán... Medeát kérném békén hagyni. Így is eléggé tart attól, hogy miattam fog kapni. Ha ne adja az ég, le akarod miatta tolni... felejtsd el, és velem rendezd. * Mondja itt már halál komoly, ellentmondást nem tűrő hangon. Körök ide, körök oda, Ő nem szereti, ha mást büntetnek az ő dolgaiért.* - Hát... viccek legendák... az a nagy igazság, hogy a láma meséje nem feltétlenül hülyeség. Nekem is van egy lámpám... egy... kaputárgyam. Amibe két havonta egyszer pár napot visszahúzódok pihenni, mert a dzsinnek esszenciái kezdenek széthullni időnként. Így haza kell térniük. Vagy abba a tárgyba, amit anno kialakított erre a célra, hogy helyettesítse az otthonát. Azonban... valóban teljesíthetek kívánságokat... de mi... Affriták, nem éppen erre vagyunk teremtve. Nálunk sok sok fajta dzsinn létezik... mi vagyunk a... mondhatni testőrök.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 4:05 pm | |
| Fair vagy sem, attól még komolyabb jellemre vall.*Biccent finoman elismerően a dzsinn fele, majd némán hallgatja a történetet. Szereti a történeteket, érdekesebbnek és értékesebbnek tartja őket, mint holmi kincsekre vadászni és azokat gyűjteni, őrizgetni. Gonosz kajánul elmosolyodik.* Nem az engedelmesség? Hm... csak nehogy Ascariel fülébe jusson, hogy egy felettes nem tud parancsolni a vazallusának, mert még a végén mindkettő valami komollyal fog fizetni.*Mondja kajánul, elvégre, ez így van. Mindenkitől feltétlen hűséget és parancsteljesítést várnak el a felettesek, és nem tűrik a kilengéseket. Gil is elhatározza magában, hogy Medea körmére néz. Egyrészt illett volna magának bemutatnia a vazallusait, másrészt ha magam sem bír velük... akkor bajok lesznek. A három kívánság említésére kitör belőle a kacaj. Rekedtes és érdes, mégis nőies felhangú, s mintha némi füst gomolyogna a nő orrából.* Vagy úgy...? Pedig többnél több viccet hallottam már dzsinnekről és jó tündérekről meg aranyhalakról és a 3 kívánságról. Nahát... most egy világ omlott össze bennem.*Sóhajt szimpadiasan és még mindig jót kuncog magában. Kissé komikusnak tartja a dzsinnek eme hagyományát, hogy mindenki így emlegeti őket. Palack meg három kívánság.* |
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:49 pm | |
| Az elementál elirányítja másfelé a gömböt, ami szétfröccsen. Solmyr csak megcsóválja a fejét.* - Komolyság... Nem hinném, hogy fer lett volna odavágni egy apró feketelyukat... noha nekem az a kedvencem. * Válaszol a felettese megjegyzésére. Aztán mikor jön a kérdés, hogy mi az oka a megalázkodásnak, a dzsinn csak felkuncog.* - Megalázkodás? Nem mondanám. Én speciel élvezem. Kedvenc alakjaim közé tartozik a Mau, és a sivatagiróka. És persze... az a test, amit általánosan viselek. * Azzal apróbb dolgok módosulnak a férfi alakján. A bőre már nem kreolos, hanem fehér mint egy európaié. A szemei mostmár emberi szemek, kék szívárványhártyával. A haj ugyan olyan fekete, de derékig ér.* - Medea... nos... egyike volt a nagyon régi gazdáimnak... még Görögországban... Bizonyára hallottad már a történetet, hogy Jaszónra rászakadt az Argó, miután ott akarta hagyni egy másik királylányért egy Medea nevű királylányt. No... az a Medea, ez a Medea. Ám gyerekkorában is én vigyáztam rá. És... akárhogyan is... szerettem. most hogy hogyan, az mellékes. Én "csak" egy Dzsinn voltam már akkor is. Aztán miután kimászott a pokolból, eltelt egy jó idő mire megtalálta ismét a nevem, és megidézett. Azóta vagyok a szolgálatában. Bár... ha megkérdeznéd, szerintem nem az engedelmesség mintapéldányának mondana el. És igaza lenne. Mint egy Dzsinn kalifa fia, jogomban áll bizonyos dolgokat felülbírálni. Legalábbis a mi törvényeink szerint. Ami meg a három kívánságot illeti... * Legyint egyet mosolyogva* - Azt felejtsd is el. Az csak egy... válaszható opció... kifogás ha úgytetszik.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:39 pm | |
| Ez is igaz, de attól hogy te hangsúlyozhatod hazád szokásait, úgy én is megtehetem, kedves Solmyr.* A macskás vonatkozásra kissé felvonja a szemöldökét.* Érdekes...*Csak ennyit mond, majd kissé kétkedőn kissé elképedve nézi, ahogy a dzsinn és az elementál "dobálózik"*~És még én vagyok fiatal a pár ezer évemmel...~*Gondolja s inkább visszatelepszik a kőre, onnan figyeli őket. Mikor Naia eléggé... furcsa kilépővel eltűnik, egy darabig csendben néz utána, majd mintegy magának mormog csendesen, rekedtes hangján, épp csak a füst nem gomolyog finoman ívelt orrából.* És én még azt hittem ide komoly társaság érkezett... Istenek az égben, de vén is vagyok.*Csóválja a fejét, majd újra Solmyrra pillant.* S mi az oka eme... megalázkodásnak? Én leginkább annak nevezném ha egy ilyen... öreg dzsinnt egy ilyen fiatal démon egyszerűen így kezelne.*Kérdezi csevegőn. Ő Indulalanak sem tenne ilyet, még ha a felettese, akkor sem.* |
|  | | Aqua

Hozzászólások száma: 18 Msn: pinpat97@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:28 pm | |
| * Naia felnevet.* -Ez jó! Engem akarsz lemásolni? Nah mindegy! *Mondja majd kezét felteszi olyan maga elé 5 cm-re és gondolataival egyet suhant majd a víz golyó amit Solmy küldött nagyobb lett . Naia a terem közepére irányította és szét fröccsentette. Mindenre ment kivétel az "emberekre nem". Majd csettintett egyet és minden felszáratt.* -hehe! Ennyit erről! *Mondja majd elkezd a kijárat felé menni.* -Azt hiszem megkeresem Medeát! Vagy lehet ,hogy alszok egy keveset! Vagy lehet hogy...! Nem tudom de most elmegyek! *Mondja majd egyet int a kezével és kilép az ajtón. az ajtó hangtalanul becsukódik. Csak Solmyr és Gilrael maradt a teremben. Az ,hogy most mi történik, azt már Naia se tudja...és lehet ,hogy ők se tudják...* _________________ Aqua egy valahány száz éves Víz elementál. Szereti ha más elementálokkal botlik össze, hisz szereti a saját fajtáját.. A Démonokat eltűri Medea miatt, de nem kedveli. Az embereket pedig egyenessen utálja. Ilyen Aqua. [b]Miranda Skyfire Fellegváras multija. [/b]
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:21 pm | |
| - Érzékenyre? Dehogyis. Tudod... Már ha meg nem sértelek a tegezéssel. Ha zavar, természetesen magázok... én már nagyon régen nem számolom. De ha fiatalnak néznél... tedd. Nem baj.* * Lebeg tovább mosolyogva az elementál. Majd az újabb kioktatásra vállat von.* - Bulgária, Arábia, Dél-amerika, Egyiptom, Görögország. Teljesen mindegy. Egy bolygón van... és ezek a címek úgy is elkopnak a föld pusztulásakor. Ám én akkor is visszatérhetek szülőhazámba, a káosz síkjára. Nekem aztán oly mindegy. Ami Medeát illeti... én elég gyakran látom... lévén az ő macskáját játszom elég gyakran. Na persze... ennek vannak hátrányai is. De...köt a szavam. * Mondja halkan, majd mikor a vízgömb felé suhan, nem csinál látványos, vagy váratlan dolgot. Egyszerűen odébb lebeg másfél métert. Közepes gyorsasággal. Így a gömb mellette csattan valahol.* - Közepesen jó. * Válaszol a vízelementálnak. Majd ő is megdob egy hasonló vízgömböt, csak amolyan tessék lássék módon.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:09 pm | |
| ÓÓÓ, csak nem érzékeny pontra tapintottam?*Kérdezi gonosz mosollyal, miközben elkezd ő is körbe körbe sétálni. A terem egyik fele homokkal van teleszórva, s nagyobb homok koptatta szikladarabok vannak elszórva a terepen. az egyik ilyenre telepszik fel a nő, újfent.*Én női hiúságból nem szoktam a korommal kérkedni de hát, ízlések és pofonok.*Von vállat a nő, majd bólint, hogy érti, mire volt a szóáradat.* Csakhogy... és eza lényeg... ez Bulgária, s itt nem a múltbéli tettek adják a rangot és az elismerést.*Mondja, majd feláll a szikla tetejére, s egy könnyed szökkenéssel újra a homokban áll már. Naia fele néz.* Medea mindennapjai azt hiszem leginkább rá tartoznak. Engem sem vallatt Indulala úrnő, hogy épp merre járok, mikor kinyújtóztatom szárnyaim vagy vadászni indulok. Egy a lényeg, itt lenni, amikor kell. Általában jómagam is úton vagyok, nem a legkényelmesebb így, ebben a törékeny formában.*Néz végig magán. Erőteljes, mégis nőies, 20as éveinek második felében járó hölgyre emlékeztet a külleme. Azon kissé nagyot néz, ahogy az elementál egyszeriben kisebb "csatározást" produkál, de érdeklődve figyeli Solmyr replikáját. * |
|  | | Aqua

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 3:01 pm | |
| * Naia elkezd lassan körbe körbe sétálni miközben a sárkány beszél. Majd Solmyr is elkezd beszélni. Hirtelen a dzsin felrepült. Naia elmosolyodott mikor a dzsin elkezd repülni. Majd elkezd a sárkány felé sétálni.* -Szóval ez így van! *Mondja mosolyogva.* Akkor edzés! Értem! Végre rájöttem erre! Medea nem sokat mondott nekem csak a lényget! Érdekes hely ez! Jut is eszembe elég ritkán látni Medeát! És ti? Vagyis maguk? *Mondja gyorsan és egy vízgömb jelenik meg a kezébe. * -Solmyr! Néézük milyen jó a védekezésed! *Mondja majd Solmyr felé dobja a víz gömböt hátha eltalálja. Miközben repül felé a víz gömb nagyokat nevet. Reménykedik benne nem kapja vissza.. * _________________ Aqua egy valahány száz éves Víz elementál. Szereti ha más elementálokkal botlik össze, hisz szereti a saját fajtáját.. A Démonokat eltűri Medea miatt, de nem kedveli. Az embereket pedig egyenessen utálja. Ilyen Aqua. [b]Miranda Skyfire Fellegváras multija. [/b]
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 2:51 pm | |
| - AMi igaz az igaz... a többség csak gyalog egy nemlétező sakktáblán. Ám én nem mondanám magam annak. Én nem vagyok jártak csepp dolgokban, mik ezt a világot mozgatják. Én egy dolog végett vagyok itt. Egy ígéret miatt, amit anno valamikor az ókorban tettem bolondmód. * Hangzik a válasz, amiben ugyan vegyül tisztelet... de csak annyi, mint az idegenek mutatnak egymás iránt. Nem érdekli, hogy mennyire áll felette, akár két kör, akár nem... mint a sárkány is mondta... egyenrangúak. Majd aztán megérkezik az elementál is.* - Üdvözletem. Látom...kegyed ismer engem... én azonban... ha meg nem sértem... nem igazán. Csak hallottam, hogy Medea újabb lényt szólított maga mellé. * Mondja kimérten. Ám Medea említése semmi extrát nem vált ki. Se a felettesnek járó tisztelet, se meghunyászkodás.* - Ami meg az ifjút illeti... azt inkább mellőzzük. Nem vagyok már oly fiatal mint az alak amit viselek. * Mondja féloldalas mosollyal. Aztán lassan a levegőben törökülésben lebegni kezd.* - A rangok sorolása régi arab szokás... és... elég sokat voltam én arrafelé... és már megszoktam. _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 2:42 pm | |
| *Gondolatmenetéből ajtó nyikorgás, s kopogó léptek zaja billenti ki s felemeli eddig kezén támasztott fejét, lábait keresztbe fonja. Végignéz a férfin s leginkább az azúrkék szemeken akad meg smaragdszín tekintete, s kissé kiszélesednek az ellipszis pupillák.* Üdvözlégy...*Idáig jut de a férfi máris lelkes sorolgatásba kezd, büszkesége fényezéseként. A válasz erre zölden lobbanó lángnyelv, egyenesen a dzsinn orra elé.* Ugyan? A múltat kár hánytorgatni és az ellenséged sem kérdi a harcmezőn hogy ki vagy a sok között. Tetteid bizonyára elismerésre méltók, elvégre akkor Medea nem hívott volna ide, de nekem ez nem jelent piros pontot. Nekem a fontos az amit, itt teszel, akkor amikor a vezetőid azt parancsolják. Mert bármily elkeserítő, egyikünk sem különb a másiknál. Bábuk egy sakktáblán. Ki kisebbet, ki nagyobbat léphet és így üthet, de attól még egyformán csak célpont, beáldozható egyed.*Magyarázza, miközben újra nyílik az ajtó, s egy újabb negyedik kör beli alak lépdel be, ezúttal, egy nő, egy elementál. Úgy tűnik, az ő nyelve már inkább a lényeg fele forog. Halványan elmosolyodik ahogy Naia különbséget tesz., de...*Felesleges különbséget tenned köztem és közte. Mindketten viselünk gyengeségeket és erősségeket, s mindketten egyszer majd ugyan oda jutunk. Ugyanakkor becsülöm tiszteled, majd továbbítom felettesednek jó benyomásom. A nevem Gilrael, a második körből.*Mutatkozik be ő is, s felkel a helytartói székből, majd egy intésére az semmivé is foszlik.* Egyátalán nem zavartál meg semmit. Csupán néma merengésben ültem, míg az ifjú dzsinn meg nem érkezett. Ugyanakkor ez a hely minden harcos számára otthon, és hely, ahol edzhet vagy épp kitombolhatja feszültségét, sértettségét, vagy szimplán csak felgyülemlett erejét. |
|  | | Aqua

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 2:33 pm | |
| *Ősz van és hideg. Abár a fellegvárban nem biztos hogy így van. Naia sétálgat a fellegvárban. Ruhája, kinézete egyszerű de szép. Naia gondol egyet és bepillant a harc rezedenciájára. Már pár ember ott van. Pontossan kettő. Egyik egy nő, Gilrael. Mindenki ismeri a harc kasztjában. Második egy olyan monthatnám látásból ismert dzsin. Arab kinézete nem tetszik Naiának. Naia elindul feléjük majd meghajol a nő elött, a férfi elött pedig csak egy fej hajtás történt meg.* -Ha jól tudom egy dzsin és egy smaragd sárkány társaságában vagyok! *Mondja hangossan szépen. Naia oda áll Solmyr mellé, mivel ez a neve a fiúnak. Rámosolyog de csak félmosolyal.* -Aki nem ismerne Naia vagyok! A többi nevem nem érdekes! Víz elementál! *Mutatkozik be majd elneveto magát.* -Elnézést zavarok? Mit is csinálnak itt? Egy monthatom Arab dzsin és egy méltóságos sárkány! *Mondja mondanivalóját Naia. Naia most befodgta száját. Többet nem mer kotyogni hiszen még nemtudja mibe zavart bele.* _________________ Aqua egy valahány száz éves Víz elementál. Szereti ha más elementálokkal botlik össze, hisz szereti a saját fajtáját.. A Démonokat eltűri Medea miatt, de nem kedveli. Az embereket pedig egyenessen utálja. Ilyen Aqua. [b]Miranda Skyfire Fellegváras multija. [/b]
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 2:22 pm | |
| Hollófekete hajú kicsit arab beütésű férfi sétál szépen a folyosókon. Léptei koppannak a kövezeten, majd az ajtó csukódik mögötte, ami Medea hálója. Most a nő nemjön ki... azaz... reggel már el is ment valahova, és magára hagyta a dzsinnt, így ő szokása szerint most is a megszokott köröket rója a fellegvárban. Majd egyet gondolva belép a harc rezidenciájába. Nem szól semmit, csak sétál. Léptei ugyan úgy verik a visszhangot, majd meglátja a fekete széken egy nő ül, pikkelyvértben, és hasonlók. Nagyon úgy néz ki, hogy bizony nem ismeri még. Sőt... az sincs kizárva, hogy ő magasabb rangú mint a dzsin... NA ÉS? - Szép napot. *Köszön halkan a dzsinn, majd közelebb lép. Szemei most nem a szokott emberszemek. Az egész egy azúrkék izzás. - Solmyr ibn Wali Barad. A Faló megácsolója, Minotaurusz legyőzője, a Nidog, és a Földsárkány Meggyilkolója, Odin felemelője, Seth bebörtönzője... * Sorolja tetteinek, és rangjának töredékét, mint egy bemutatkozásképpen. Ő már csak ilyen. Arabok között töltötte ideje nagyrészét, így kissé talán olyanná is vált mint ők.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Gilrael - Eramir

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Kedd. Dec. 01, 2009 2:13 pm | |
| *Egy fiatal nő nyit be a harcok termébe. Fekete-zöld pikkelyvértet visel, bőrcsizmát és kesztyű. Fekete haja kibontva omlik a hátára, zöld szemei ellenben finoman izzanak az elipszis pupillák mögött. Egyetlen intésére felcsapnak a lángok a teremben, vöröses sárgás fénybe vonva azt, hogy jól látható legyen. A terem végében álló trónszéknél pedig egy márvány táblán Indulala üzenete izzik fel tüzes betűkkel: Cselekedj gondolatok nélkül!* Hm... egyfelől néha milyen igaz.*Suttogja mintegy magának. Hangja most is rekedtes, s kissé mély, mintha még így, emberi alakban is a torkán forrna az a pusztító gyehenna, mely ellenségeinek legjavát már a halál karjaiba küldte. Odasétál most ő ahhoz a bizonyos székhez, de nem ül le, nem őt illeti. Helyette egy fekete márvány széket varázsol a székhez felvezető lépcsősor mellé, ahova a helytartók kerülnek a királyuk mellé. Ebbe ül le, s mélyed gondolataiba, hisz mostanság eléggé sokminden leköti, így az ifjúsága végén s felnőtt kora hajnalán. Alkonyat és Hajnal egymásba fonódva.* |
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Okt. 17, 2009 8:19 pm | |
| *Az elvágyódásra megforgatja a szemeit, majd hátranéz, amikor jön valaki... egy vérfarkas, érzi a kisugárzását, olyan, mint Valiné volt... de mégsem olyan. A nőt meglátva kritikus szemekkel végignéz rajta, és ki is bontakozik Solmyr karjaiból, és oldalra néz. Tényleg kritikus, némileg talán becsmérlő szemekkel néz végig a nő ruházatán, olyan tekintettel, ahogy csak egy nő nézhet végig egy másikon, felmérve, hogy mennyire lehet vetélytárs. Persze tudja, hogy Solmyrnál semennyire, hiszen a dzsinn tőle függ... aki éppen monológba kezd, Medea pedig egy kecses mozdulattal a szájára nyomja a kezét.* - Csitt, kicsikém. Túl sokáig tartana végigmondanod. *Gőgösen veti hátra a fejét, és elindul a vérfarkasnő felé.* - Pláne, hogy a... hölgy nevét nem is hallottuk, pedig itt ő a betolakodó. *Karjait összefonja a mellkasa előtt, a "hölgy" szó előtt hatásszünetet tart, és némi megvetés is hallatszik a hangjában, és csak áll ott. Nem, ő sem mutatkozik még be, felfogása szerint a vérfarkasnak kéne így tennie először.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Okt. 17, 2009 8:08 pm | |
| - Tehát a semmiért kellett otthagynom azt a finom lényecskét... Jajjj látod látod milyen vagy? És msot még Washingtonba sem ugrottam át a mekibe... Hjajj.. * Sóhajt játszott elvágyódással. De akkor sem engedi ki karjaiból a nőt. Hülye lenne. Nem véletlen ugrott kivételesen Medea első szavára. Mondjuk ritka az ilyen. Talán a Dzsinnben dúló nemlétező fajfenntartási ösztön? Hát persze... még mit nem. Csak... most jól eset neki Úrnője hívása. Kezei lassan cirógatják a nő gerincét. És ekkor lép be az a másik. Sosem látta még Solmyr. Legalábbis nem emlékszik rá. Így aztán ő is magázva válaszol.* - Szép estét kisasszony... * Kibontakozik Medea karjaiból, bár nem szívesen. Ez nem látszik rajta. Egyfajta arabos közvetlen, hajbókolás ütközik ki rajta. Nem hiába. Látni hogy merre is járt sokat a világban.* - Solmyr ibn Wali Barad szolgálatára kisasszony. Ősvilági Dzsinn, minden titkoknak tudója... * s kezdené a felsorolást, ha csak Medea meg nem állítja azt a szólavinát, ami kitörni készül a Dzsinnből. A démonnak, már volt szerencséje végighallgatni amikor megidézték. És az garantált, hogy szép hosszú élete alatt nagyon sok címet, rangot, és nevet gyűjtött össze. _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Lorainne

Hozzászólások száma: 5 Kaszt: 
 | Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Okt. 17, 2009 7:57 pm | |
| *Mindig is érdekelte őt, milyen lehet a többi kaszt központja. Még sosem volt szerencséje betennie a lábát ilyen helyre, talán maga Ascariel tépi ki a szívét, amiért megtör egy szabályt - talán. Már ha van ilyen szabály. Lorainne jó sok ideje él alakváltóként, és sem emberként, sem vérfarkasként nem kedvelte a szabályokat. Mégis, élete során többnyire csak vérfarkasként rúgta fel őket, de akkor többet is. Halk léptekkel közeledik, kicsapja az ajtót, és körbeszimatol. Egy trónuson megpillantja Medeát, és hű alattvalóját, a dzsinn Solmyrt. Arcán mosoly terül el, és könnyed léptekkel közeleg a páros felé. Főhajtással köszön, és még pukedlizik is egyet. A Hold ma bizony eléggé ki van takarva, még kiflinek is túlzás lenne titulálni, vékony, mint egy levágott karom. Mégis, Lorainne fekete szemeiben ott van a veszedelem, a vérszomj.* - Szép estét, testvéreim. Elnézést kérek, hogy be mertem tenni a lábamat a szentélyükbe, de úgy hiszem lángoló kíváncsiságom kiégette józan eszemet. Zavarná önöket a társaságom, egy kis időre? Épp várok valakire, de nem tudtam mivel lekötni a figyelmemet. *Mosolyog körbe, és megvillantja ragadozó fogsorát - bár most épp emberi, túlontúl szép és szabályos az. A női vérfarkasokat megszépíti a harapás, ami olyan képességeket ad, mint egy vámpírnak az öröklét. Sóhajt egyet, majd megtépázott ruháját kezdi igazgatni, szoknyája alól kitépi az abroncsot, és egészen apró fémgombóccá gyúrja azt.* _________________ Kinézetre alig tizennyolc éves nekromanta vérfarkas, aki emberi formájában egy megfontolt, taktikus és nem utolsó sorban zárkózott személy. Azonban átalakulva egy vadállat, aki nem ismer kegyelmet, tehát vigyázz vele. Sokak életét tette már tönkre, sokakat nyomorított meg, és biztosan sokan lesznek még, mindkettőből. Avril Sheila Roseberg multija
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Okt. 17, 2009 7:50 pm | |
| *Csak legyint egyet Solmyr szavaira.* - Én általában jó hangulatban vagyok. Ha rossz hangulatban vagyok, az másoknak is rossz, de te ezt elég jól tudod, mon chéri. *Mosolyog, és hagyja, hadd karolja át Solmyr, és csak forgatja zöld szemeit.* - Ugyan, ugyan. Ok nélkül nem is idézhetlek meg? *Dobja hátra a válla mögé hullámos, barna tincseit, szempilláit rezegtetve.* - És ne mondd, kicsikém, hogy nem tudtad volna megoldani, ha akartad volna. Nem próbáltad eléggé. *Csipkelődik kicsit, miközben játszik Solmyr hajtincseivel, elvan. Tényleg csak csipkelődik, talán nem is gondolja komolyan, amiket mond, talán igen. Ki tudja?* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Okt. 17, 2009 7:02 pm | |
| * Jönnek a koppanások. Mikor Medea belép, pont úgy, mint egy jólszituált útszéli szajha, dehát... ezt Solmyr már megszokta.* - Szia Medea... látom megint... jó hangulatban vagy. * Hangzik a róka szájából, majd leugrik a trónról, és szaladni kezd a nő felé, majd félúton alakot vált. Szépen egyenesedik fel a róka, és kezd egyre jobban emberi alakot felvenni. Majd mikor már csak a fej róka és a fülek nagyon, pár pillanat van hátra az egészből. Pont akkor éri el a nőt, amikor már teljesen az emberi formája van. Így azonban Medeának nincs ideje a trónig elsétálnia. És mit ád Lucifer? Solmyr azonnal a karjaiba zárja.* - Tehát miért is hívattál ilyen sürgősen? Már megint Indiából rángattál haza... épp egy jó Ráksaszí pecsenyét akartam csinálni. * Mondja morgolódva. De azért a hangjából érezni, hogy ki lehet békíteni.* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Medea

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Okt. 17, 2009 6:53 pm | |
| *Solmyr hamarosan hallhatja a magassarkú csizma egyértelmű kopogását. Egyáltalán nem siet, inkább csak kényelmesen sétálgat, majd kinyílik a kapu, és megjelenik benne a hőn várt démonnő. Vagy éppen nem várt. Combközépig érő bronz miniszoknya, térdig érő bőrcsizma, az egyikhez feltekerve a jól ismert ostora. Vállát szabadon hagyó fölsője is bőr, úgy ingatja be magát. Igen, harc termébe ilyen ruhába, nem is Medea lenne, és inkább néz ki útszéli... khm... szóval értjük minek, mint démonnak. Vagy ki tudja. Ajkain mosoly jelenik meg, ahogy az ajtó bezáródik mögötte, ő meg a róka felé sétál.* - Heló kicsikém. Az emberi alakodat változatlanul jobban szeretem. *Mosolyog, miközben megáll a trón előtt, kezeit csípőre téve.* _________________ Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Szomb. Okt. 17, 2009 6:46 pm | |
| * Egypitomi Mau szalad be a harc rezidenciájába. Majd befut a trónig, és rágömbölyödik. Már megint hívták. De nem tudja miért. Ráadásul már csak azért sem tudja, mert Medea még nincs itt.* - Mi a franc van már... berendel, és meg sem jelenik? Ehhh... komolyan mondom... vagy agyoncsapom, vagy... tudom is én... * Morogja magának macska formájában, majd inkább vált, és a Medea által is ismert sivatagi róka alakjában kucorog tovább, ugyan úgy összegömbölyödve, farkával a fején.* - Hol vagy mááááár... nem igaz... már most meg te késeeeeel... fenében... én bezzeg nem bűntethetek... No várj csak... hmpf... _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | Solmyr

| Téma: Re: Harc rezidenciája- Pént. Okt. 09, 2009 11:15 pm | |
| - Na igen... a francia divat... háááááát nem sok jót tudok róla mondani. Nem csodálom, hogy hamvába halt az is... förtelem förtelem förtelem... * mondja mint egy nyomatékosítva a dolgot. Majd egy őt érdeklő kérdést tesz fel.* - Téged akkoriban nem leptek el a tetvek? Az egy "népbetegség" volt. Húúúú de nagy szívás volt az... bár szerencsére engem nem szerettek. * Mosolyodik el, majd amikor a nő kicsúszik a karjaiból, és közli, hogy unja a termet elindul utána, de mostmár macska alakjában. Vidáman rohangál a nő lábai körül, és igen... ő is a nő saját lakosztályába megy. Már ha az ki nem dobja... de miért is tenné? Hisz olyan közeli ismerősök már...* _________________ Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |