Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Harc rezidenciája-

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Solmyr

Hozzászólások száma: 90
Kaszt:

Pozició
Titulus: A negyedik kör beavatottja

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 10:07 pm

- Tehát nem állt szándékában a karmaid közt...áááá....Ba...wáá...Francba már... nem untad meg ezt a barom varázslatot?
* Szisszen fel vagy sokkal inkább hördül, ahogy az esszenciáiba mar a varázslat. Iszonyatos fájdalmat okoz neki, de Aztán mikor a nő abbahagyja, akkor egy mély lélegzetet vesz.*
- De utálom ezt... De most miért? Attól hogy igazat mondok, még nem kéne szivatnod.
*mondja kissé összehúzott szemöldökkel. Majd mikor a nő elszámoltatást kér, akkor sóhajt egy nagyot.*
- Mit csináltam volna... Kiadtad parancsba, hogy szedjek össze bizonyos könyveket. A nagyrészük megvan... bár... marhára nem csípték, hogy az amerikai nagykönyvtár zárolt részlegéről lovasítottam meg. A másik a Kreml egy szintjéről jött... sőt....A Roxfortból is nyulam le... Ezt csináltam az eltelt idő alatt... Hát mit mondjak. Nekem nem volt időm szórakozni. Nem csodálhatod, hogy megéheztem... Bár igazából... egy Raksharajat szívesebben benyomtam volna...
* Jegyzi meg sóhajtva. Majd biccent a nőnek, hogy ennyi.*

Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
Vissza az elejére Go down
Medea

Hozzászólások száma: 58
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: A harmadik kör beavatottja

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 9:57 pm

- Bizony, farkaska. Eléggé... kellemesen elbeszélgettünk az emberi faj idegesítő voltáról. És megjegyezte, hogy nem szándékozik játékszernek lenni egy démon kezeiben. *Mosolyodik el, talán kicsit ábrándosan is. Hogy most komolyan gondolja, vagy csak a dzsinnt akarja húzni ezzel, az kérdés. Viszont az tény, hogy jól érezte magát Valinnal. Az alakváltásra csak a fejét rázza, halványan mosolyogva. Az utolsó szavakra abbahagyja fejének ingatását, de nem tűnik el a mosoly az arcáról. Oda sem nézve felemeli a jobb kezét, majd ujjait behajlítva csavar egyet a csuklóján... eleinte koncentrálnia kellett egy kicsit, hogy sikerüljön ez a varázslat, de manapság már tényleg csuklóból megy neki... szó szerint. Pár másodpercig úgy tartja a kezét, majd leengedi, megszüntetve a varázslatot, majd csevegő hangon szólal meg, mintha mi sem történt volna.* - Na és te mit csináltál, amíg nem voltál itt? *Kérdezi, de azért várakozóan nézve a dzsinnre, jelezve, hogy vele ellentétben Solmyr azért tartozik neki elszámolással...*

Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.

Christopher Strife démona
Solmyr

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 9:49 pm

- Bundáska?
*KÉrdi arcátlan fintorral a dzsinn. Hogy ez most... féltékenység, vagy mi, azt mindenki eldöntheti. Lényeg az, hogy eléggé helytelenítő kifejezés ül ki az arcára. Majd folytatja.*
- Kitalálom... mind nő volt, kivéve a csahost... jól mondom?
* teszi fel a tényszerű kérdést. Ha a nő nem is mondja ki, akkor is tudja. Nem kell ehhez nagy tudás. *
- Alakváltás... szeretem... Pláne egy pár alakot. Imádom a kék papagájt... de ezt tudod is... meg a macskát is nagyon kedvelem... valamint...
* Szemei nagyok lesznek, és szinte áhítatos hangon mondja.*
- A sivatagi rókát... De mindhez volt már szerencséd... Bár ahogy megfigyeltem, te a macskát, és ezt...
* Mutat végig magán...
- Szereted a legjobban... bááááár... emlékszem arra is, mikor a sivatagi rókaként másztam be melléd... nem mondhatnám, hogy olyan nagyon tiltakoztál...
* Villan egy vigyor, ami azonnal abba is marad, mert úgy érzi, most tényleg túl messzire ment.*

Elég öreg Dzsinn, kinek eredeti nevét kevesen tudják. Hogy ő hogyan is mutatkozik be? Nos a név sem éppen egyszerű... az ő neve Solmyr ibn Wali Barad. Minden mondata felsőbbséget sugall. Hacsak nem Medeával tárgyal. A jelenlegi felettesével...gazdájával...szeretőjével.
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 9:44 pm

*Megint felkacag a kis lény láttán, és csak lenéz rá, amikor átölelik a lábát.* - Továbbra is tartom magam ahhoz kicsikém, hogy ez az állandó alakváltoztatgatás nem áll neked jól. Miért nem maradsz a jól beváltnál? *Rázza meg a fejét, de hamarosan vissza is kapja az általa preferált alakot. Hagyja, hogy átkarolják, a nyakára kapott csókra is csak elmosolyodik, majd egy elegáns kézmozdulattal hátralöki kósza barna hajtincseit a válla mögé.* - Sokkal nagyobb százalékban vagy pofátlan, mint engedetlen kicsikém. Téged és magamat ismerve mindkettőnk szerencséjére. *Jegyzi meg, no igen, az engedetlenséget nagyon nem tűri a szolgáitól, még a dzsinntől sem.* - Nem sok mindenkivel, elég unalmas hely ez. Két bukott angyallal egy vámpírral meg egy vérfarkassal hozott össze eddig a balsors. Meg persze felettesemmel. *A vérfarkas említésére furcsa mosoly jelenik meg az arcán... no igen, a felsoroltak közül az egyetlen hímnemű lény volt, és ismerjük a démon gyengéjét...*

Fiatal nő, eléggé vonzó, szenvedélyes, szinte tökéletes... leszámítva, hogy démon, aki semmitől sem riad vissza céljai eléréséhez. Őt csak akkor lehet megállítani, ha megölöd, ugyanis feljebbvalóin kívül másnak többé nem hajlandó engedelmeskedni.

Solmyr

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 9:32 pm

* Egy pukkanás kíséretében, és egy kevés kénfüst mellékletével már egy kis alacsony szárnyas lény ül a trónszéken. Majd felpattan, oda szalad a lány lábához, azt átöleli, és úgy néz fel rá, nagy sárga szemekkel.*
- Nem kellene neked ilyen? De komolyan...
* Aztán hátrébb lép, vissza vált normál alakjába. Pont annyira van a nőtől, hogy ha kinyújtja a karját, akkor eléri. Hát meg is teszi. Kinyújtja a karját, és a nő köré fonja.*
- Tehát megtartassz? Csodálom... amennyi fejfájást okozok neked... engedetlen vagyok, és pofátlan... és nem tisztellek annyira, amennyire azt elvárnák... Nem is értelek.
* Jegyzi meg mosolyogva, majd a nő nyakához hajol, és egy kósza csókot lehell rá, majd hátrébb is lép kicsit.*
- És... akkor... kivel találkozgattál ez idő alatt? Jó persze... nem mintha beszámolóval tartoznál... csak... gondoltam próbálok beszélgetni egy kicsit...
* Jegyzi meg mosolyogva...*

Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 9:25 pm

*Tény, eléggé mást mutat a jelenlegi kép, mint ami a valódi helyzet, de talán ezért is ragaszkodik a dzsinn jelenlétéhez Medea. Ha valami nagyon talpnyaló dzsinnt fogott volna ki magának, minden bizonnyal sokkal... lazábban tartaná, talán nem is hívta volna ide. A hívásra némán elindul, és kábé egy méterre a tróntól megáll, kezei még mindig összefonva a háta mögött. Most nem varázsolgat, még nem, egyelőre még nem pattintotta el nála a húrt a dzsinn - még.* - Hidd el, tisztában vagyok vele, hogy nem egy szokványos helyzetről van szó. *Mondja ridegen, hangsúlyából érezhető, hogy nem nagyon akar többet beszélni a témáról. Elmondta, hogy van felettese, meg hogy majd be akarja mutatni, és kész, passz. Többet nem akar egyelőre mondani. A következő kérdésre kicsit összehúzza a szemeit, és gúnyos mosolyra húzódik a szája.* - Elég bajom van veled is, nem gondolhatod komolyan, hogy fárasztom magam még hozzád hasonlókkal...

Solmyr

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 9:13 pm

* Ha most valaki benézne a terembe, nem éppen a valós helyzetet látná. Nem épp azt, hogy a dzsinn a lány szolgája... Cseppet sem. A fiú kinyújtja a kezét, és hívogatni kezdi.*
- Kérlek gyere ide...
* Szép szavakkal kezd. Nem is akar elmenni most odáig, hogy megnt a lány alkalmazza azt a kedvelt varázslatot, ami az esszenciái szétzilálására szolgál... hogy fájdalmat okozzon neki...*
- Azt mondod sárkány? Hmmm... érdekes... Démon, aki egy sárkány alattvalója? Érdekes... határozottan az... Mert az hogy egy Dzsinn... Nos nem szokványos... de még mindig valószínűbb, mint egy démon-sárkány dolga...
*nem bántó a hangsúly. És a tartása is lassan visszaáll normálisba.*
- Mit csináltál amíg nem voltam itt? Hány... másik dzsinnt idéztél meg, akivel pótolni próbáltál?
* Szintén nem cinikus. Sokkal inkább érdeklődő hangnem.*

Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 9:03 pm

*Megfogják a karját, mire felvillannak a szemei a dzsinnre, talán egy pillanatra fenyegetően is, de nem fordulnak feketébe. Előbb menne vissza a pokolba, minthogy bevallja, hogy támaszként hívta ide a másikat. Na jó, talán mégse... nem akar oda visszamenni, inkább haljon meg végképp, szűnjön meg létezni.* - Mondhatjuk, hogy kötelességem bemutatnom téged neki. *Mondja kimérten, majd csak figyeli, ahogy a trónhoz sétál Solmyr. Nem szól rá, hogyha a kasztvezető erre járna, alighanem megégetné magát eléggé... még akkor is, ha a kasztvezető vámpír és nem sárkány.* - A neve Gilrael, faját tekintve sárkány. *Mondja hűvösen, kezeit még mindig összefonva a háta mögött. Nem akaródzik neki elmesélni, miért lett a szolgája, egyáltalán nem. Szóval csak áll ott, zöld szemeit nem véve le a dzsinnről.*

A hozzászólást Medea összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 09, 2009 10:05 pm-kor.
Solmyr

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 8:37 pm

- Tehát... most azért hívtál ide, hogy bemutass ugye? Jól értem.
* Közelebb lép a lányhoz, és annak ha tetszik ha nem, megfogja a karját, hogy megálljon. Nagyon jól tudja, hogy miért is van itt. A nő nem bemutatni akarja. Legalábbis nem elsősorban. A cinikus szemtelenségéből akar erőt meríteni. Hogy ő is felemelt fejjel tudja megtenni amit akar.*
- Értem... Tehát a felettesedhez akarsz bevinni...
* Mondja vigyorogva, majd ő is megindul, de most ő ül le a trónra. Semmi hezitálás, vagy fészkelődés. Egyszerűen keresztbe fekszik rajta, lábai a karfán túl lógnak.*
- És ki ő? Aki téged fogott be?
* KÉrdi oldalra pillantva a lánytól.*
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 8:31 pm

- Nem, nem kérek, a végén még elhízik a testem. *Mosolyodik el, kinyújtózva, kicsit macskamódra, ezzel kiemelve az idomait. Hát igen, a halandó férfiak azért nem véletlenül zuhantak a vesztükbe miatta... nem is egy férfi esett már áldozatul annak, hogy Medea elég szép testet talált magának. Abba inkább ne menjünk bele, mi lett a test eredeti lakójával. Arra, hogy jön még a tavasz, csak halványan elmosolyodik, majd feláll a trónról, és csak sétálgatni kezd, kicsit gondterhelt, akárhogy is nézzük.* - Engem is iderendeltek... pontosabban a felettesem rendelt ide. *Mondja kicsit hezitálva, a föld felé nézve. Igen, láthatóan nem nagyon van ínyére a dolog, hogy neki is parancsolnak.* - És ezért hívtalak én is ide. Nem tudom pontosan, miért van ez a szervezkedés ebben a fellegvárban, de már kezd zavarni a várakozás, és mindenre készen akarok állni. *Néz fel végre a dzsinnre zöld szemeivel, kezeit összefonva a háta mögött.*

Solmyr

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 7:51 pm

- Öhm... Ami azt illeti... Bombay... Ott álltam meg... De kár, hogy nem kérsz... pedíg szívesen adom...
* Mondja, és a hangja meglepő, de még mindig őszinte. A kicsikém hangsúlyra, és a nosztalgikus mosolyra ő is elmosolyodik.*
- Jön még tavasz Medea... Jön még tavasz.
* HOgy ezt mire érti a Dzsinn? Nos... azt minki találja ki magának. A lényeg, hogy a "lámpalidérc" kifejezetten biztató hangnemben beszél. Majd benyúl a papírszatyorba, és elővesz egy hamburgert, és kicsomagolja. Még meleg. Pedig India, és Bolgária között... nos van egy kis távolság. Miután lenyelte az első falatot, ismét megszólal*
- Mit szeretnél tőlem? Mert azt mondtad, majd akkor jöjjek ha hívsz... hát most hívtál...
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 7:38 pm

*Felvonja a szemöldökét, érdeklődve hallgatva a magyarázkodást, egyik kézfejére támaszkodva immár. Szóval vagy tényleg szégyelli most magát... vagy ki tudja. Mindenesetre ritkán látja a démon így a szolgáját. Az ismert alakot látva elmosolyodik, elégedetten, kicsit talán nosztalgikus mosollyal is, ki tudja, mi járhat a nő fejében. A kifogást hallva felkacag, hangosan, teljesen hátradőlve ismét a trónban, és csak kacag... ha ember lenne, azt mondanánk, hogy szívből. De inkább maradjunk annyiban, hogy őszintén.* - Ejnye kicsikém, tudod, hogy én ilyesmivel nem élek. *Kacsint a dzsinnre. Igen, kicsikémnek hívja, pedig nagyon is jól tudja, hogy a másik jóval idősebb nála.* - És melyik országban álltál meg"? *Kérdezi, felvonva a szemöldökét, de mosolyogva.*
Solmyr

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 7:28 pm

* És láss csodát... a Dzsinn mégis magyarázkodásba fog...*
- Tudod... Az úgy volt... hogy hallottam a hívást... de egész nap nem ettem semmit, és mindenképpen meg kellett állnom...
* Mondja, miközben felveszi a már jól ismert, (És Medea által eléggé szeretett alakot) fekete hajú jóvágású férfi formáját*
- És pont útba esett egy pláza... megálltam hát a Mekinél... hoztam egy szatyor hamburgert...
* Mondja kicsit tényleg restelkedő arccal. Az első eset, hogy valóban röstelli a késését. Odébb lép, és valahonnan elővarázsolja a papírszatyrot, amiben ott van a halom hamburger. Tényleg igazat mondott... Majd felpillant a nőre.*
- Kérsz? Azért hoztam többet...
* A hanglejtés olyan, hogy az szinte röhej*
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 7:23 pm

*Érzékeli a mozgást, és haloványan elmosolyodik, majd csak ismét felszegi a fejét a megjelenő alattvalója láttán. Bár elég sokan kérdőjelezhetnék meg, hogy alattvaló-e. Vagy szolga-e. Felettes, igen ez a legjobb szó. Meglátva az alakot felvonja a szemöldökét, hátradől, kezeit pedig összefonja a mellkasa előtt.* - Nem illik hozzád ez az alak, kicsikém. *Mosolyodik el kicsit sunyin, de közben van benne némi aggódás. Be kéne mutatnia Gilraelnek, de... Solmyrnak még nem is mesélt Gilraelről, nem mondta el, hogy van felettese, hogy miért is lépett le pár hónappal ezelőtt, azzal a paranccsal, hogy csak akkor jöjjön utána, ha hívja...* - Késtél. *Jelenti ki, felszegve a fejét, várva a magyarázatot. Bár a dzsinnt ismerve... úgyse kap.*
Solmyr

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 3:04 pm

Késik? Ki mondta, hogy nincs ott? Az egyik ablakból lereppen egy kis kék papagáj, de úgy hogy ne is nagyon lássa a démon. Mikor az behuppan a székbe, akkor áll meg a trón előtt, ember alakba vált. Ám nem abba, amit oly sokszor szokott használni, hanem egy sokkal másabba. Jóképű, 20-éves fiú, akinek az állán található egy kis szakáll. Szemei egy az egyben égszínkékek, semmi pupilla, vagy szemgolyó. Tuházata... nos felsőtestet nem takar semmi, így jól látszik a has összes kockája, a mellizomzat erőssége. Oldalán két hajlított arab szablya, és a selyem, buggyos nadrág. Fején a haj fekete, és kicsit olajosan csillog. Meghajol, majd kissé arab kiejtéssel szólal meg.*
- Úrnőm... hívattál? Ím itt vagyok. Rendelkezz velem.
* Nem magázza. Ami elég szokatlan, ha azt vesszük, hogy a feljebbvalója a nő aki a trónuson ül.*
- Mit óhajtasz már megint?
* Cinikus, és mégis alázatos... idegesítő egyveleg egy mondatnak...*
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Pént. Okt. 09, 2009 2:22 pm

- Kéééésiiiiik... ejnye-ejnye, a rosszkisfiú... nem megmondtam neki, hogy pontban érjen ide? A kis szemtelen... *Hallatszik egy zsörtölődő hang, de mintha magában nagyon is jót mulatna az egészen. Magas sarkak kopogása visszhangzik a fellegvárban, ahogy kinyílik a harc rezidenciájának ajtaja, a hatalmas ajtó, a fiatal démonnő pedig besétál. Fiatal...? A teste az... legalábbis annak néz ki. Bőrnadrág van rajta, magas szárú csizma, és ujjatlan bőr fölső, oldalára ostor van feltekerve, ahogy csípőjét enyhén ingatva egy díszes, trónszerű székhez sétál. Talán a kasztvezető trónja lenne...? Nem is találkozott vele, de nem is lényeg. Az ő főnöke Gilrael... és reméli, hogy feljebbvalóakkal nem találkozik. Szóval kicsit félve ugyan, de beleül a trónszékbe. Elég jól néz ki benne így, bőrruhában is. Pár pillanatnyi bizonytalan fészkelődés után már magabiztosan húzza ki magát, mint aki trónszékbe termett, és csak vár...*
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Vas. Ápr. 12, 2009 10:11 pm

- Bizony, változik a világ, és ez a jó... elég unalmas lenne, ha nem változna. *Mondja mosolyogva, majd követi a sárkányt kifelé a teremből, továbbra is figyelne rá, és gyakorlatilag felragyog az arca a szórakozás említésére... ó, tudja jól, milyen szórakozásra gondol a másik.* - Az ilyesmi nekem sosincs ellenemre... *Mondja, csillogó szemekkel, már alig várja, hogy megmutassa annak az elementálnak meg a sárkánynak, hogy ő mire képes... Amikor felettese elbúcsúzik, meghajol előtte.* - Én mindig vigyázok magamra, úrnőm. És tenni fogok róla, hogy többször találkozzunk... *Ezzel ő is elindul saját lakosztálya felé, fintorogva végignézegetve magán... hát igen, ez a ruha eléggé tönkrement a harc miatt, dobhatja ki... nem, meg sem fordul a fejében, hogy kimossa, vagy megvarrja, hiszen van még sok ruhája, meg aztán hogy ő ilyen munkát végezzen? Na olyat se látott még a világ, és nem is fog.*
Gilrael - Eramir

Hozzászólások száma: 53
Kaszt:

Pozició
Titulus: A második kör beavatottja

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Vas. Ápr. 12, 2009 9:15 pm

Nos igen, ez is egyfajta módja annak, hogy lássa a világ, kevesebb, mint mi.*Bólogat arra, ahogy Medea leírja, mi mindent tett eddig.* De most... változik a világ. Végre a sajátunkba kerültünk, ha úgy vesszük egyenlő ellenfelek közé, megtalálhatja a nagy hala kicsit és akkor a kicsinek vége. De addig is... az izgalom. Ahogy a mondás is tartja, nem a birtoklás, a szerzés az öröm.*Mosolyodik el sötéten a sárkány, majd elegáns, kecses mozdulattal körbepördül a terem kellős közepén, mire az ajtó melletti két fáklya kivételével mindegyik kialszik. Int a démonnak, hogy ideje menni.* Mindazonáltal örülök, hogy végre itt vagy. Mikor az idő alkalmasabb lesz rá, majd örülnék, ha mindannyian összeülnénk, és esetleg együtt... elmennénk szórakozni kicsit, azt mondják, jót tesz az ilyesmi a... csapatszellemnek vagy minek.*Természetesen nem valami féktelen bulira, hanem közös vadászatra gondol, ki ki a maga módján fitogtassa és csillogtassa, élje ki azt ami neki jutott. Lassan kitereli prímását az ajtón majd becsukódik a harcok termének ajtaja.* Addig is, vigyázz magadra! Remélem hamarosan újra látlak majd, most nekem is van némi dolgom, előkészületek.*Halkan elköszön tőle, majd a második kör szinte felé igyekszik, saját lakhelyére, pihenni akar.*
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Vas. Ápr. 12, 2009 8:53 pm

*Ő még nem sok mindenkivel csapna össze, a vámpírlánnyal is összemérné az erejét, de inkább kíváncsiságból csak... de Shiroel, na ő más tészta, már fegyver és mindenféle harci kontaktus nélkül is elég ádáz csatát vívtak, szívesen felmérné, mire képes a sötét angyal a harctéren is. Ascarielre ő meg jóformán gondolni se mer, inkább nem is találkozna vele, ha nem lenne gond... Arra, hogy ismeri, csak bólint, ahogy a feladatkörre is, nem kérdezősködik, ezt már Meirinoának is megmondta, minden kiderül a maga idejében, felesleges sürgetni a dolgokat. A kérdésen elgondolkozik, végigsimítva félig szétbomlott haján.* - Várni sok mindent nem várok el. És hogy miért jöttem? *Itt csak egy mosoly fut végig az arcán, majd megint leereszti a kezét.* - Az embereket manipulálni... rém egyszerű. A nők ellenállását a legegyszerűbb mágia is áttöri, a férfiakhoz meg még ennyi se kell. Illúzióval elfedem sötét bőrömet, végigsimítok arcukun, megrezegtetem a szempilláimat... és máris azt teszik, amit mondok nekik. *Itt egy megvető fintor fut végig az arcán.* - Egy idő után unalmassá válik. Változásra vágytam. Tisztában vagyok vele, hogy az ittenieket manipulálni nem fogom, nem is próbálkozok ilyennel, de talán... némi izgalomban lehet részem. *Húzza ki magát, hát igen, ő ilyen... csak pörögjön vele az élet, és máris jól érzi magát.*
Gilrael - Eramir

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Vas. Ápr. 12, 2009 8:40 pm

Vagy úúgy...*mosolyodik el cinkos, gonosz mosollyal a sárkány a démonra.* Nos, remélem akkor összejön eme találka, de utána szeretnék majd hallani még róla.*csak ennyit mond. Őt aztán nem zavarja, ha az alatta levők egymással viaskodnak. neki is olykor kapar a torka a tűz után egyes kör társait illetően, bár a védelmi vezető angyallal is összecsapna egyszer. Ascariellel azonban még ő sem mer, Indulalaval már megtette, és még egy ideig biztosan alul maradna vele szemben. * Sejtem, ismervén a természetedet, valahogy inkább képzelnélek egy modern palota tükörtermébe, semmint ide, dehát... ez már nem az én feladat köröm. Ismersz, én magam keveset tartózkodok ilyen helyen, pláne ebben az alakban. *Mikor végeznek körbenéz majd újra Medeara.*Nos, egyelőre még keveset tudni majdnai feladatunkról, de az alap morzsákat már elvetették. Amint megtudom, mi lesz a pontos feladatom és a tietek, összehívom mindhármótokat. Most elöljáróban annyit, egy mágikus ládát kell majd megszereznünk. Hogy miért és kinek és satöbbi, az egyelőre maradjon titok.*Tekintve hogy ezt még pontosan vele sem közölték. * Néhány kérdésem mindemellett van hozzád. Miért jöttél el és mit vársz majd ettől a... szövetségtől, ha nevezhetjük így?*Szimplán kérdés, semmi rosszallás, hogy mit keresne itt a démon, ő hívta, ez nyilvánvaló, de a választás mindenki előtt ott van hogy csatlakozik e vagy sem.*
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Vas. Ápr. 12, 2009 8:34 pm

- Igen, egy fekete angyallal... érdekes nő volt, szívesen összefutnék még vele... *Itt zöld szemei felizzanak, talán Gilrael sejtheti, mire gondol a démon, hisz ismeri... Medea vetélytársat talált az angyalban, legyőzendő ellenfelet... nos, majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Amikor a sárkány megint beszélni kezd, egyből rá figyel, és csak bólogat szavaira.* - Megtiszteltetés lenne találkoznom vele... *Itt természetesen Indulalára gondol, persze azok is érdeklik, akikkel egy körben van... de a felettesének a felettese, na az még érdekesebb, legalábbis Medea számára. Fintorogva bár, de besegít a rendrakásba, sosem szerette az ilyen munkát, de ha Gilrael takarít, nincs pofája nem segíteni...* - Igen, rendben volt, bár már laktam jobb helyen is... *Sóhajt fel nosztalgiázva, nos, igen Versailles-t semmi sem múlhatja felül.* - Az utam meg elég unalmasan telt, ahogy mindennapjaim is itt a fellegvárban... és úrnőmnek?
Gilrael - Eramir

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Vas. Ápr. 12, 2009 8:24 pm

Egy angyallal, mi...?Heh...*Mondja kissé talán rosszallóan. Lehet ő a kissé konzervatív, de akikkel eddig itt találkozott angyal fedőnévvel, egyik sem egy angyali teremtés, s szívesen megnézné inkább, mit tudnak a harc terén, semmint hogy valami jót is tudjanak tenni. Megcsóválja a fejét, majd körbenéz, újra a márvány táblára, melyet Indulala a megépítéskor hagyott itt, a falon, majd felsóhajt.* Immár teljes a kör. Legalábbis az enyém. Társad egy víz elementál és egy sárkány lesz majd a kezeim alatt, remélem, hamarosan velük is találkozol. Emellett szándékomban áll téged bemutatni az úrnőmnek, Indulalanak, ki a harc kasztjának vezetője. *Mondja a sárkány miközben lassan a környezetet kezdi tisztogatni, mágikus úton, hogy visszaállítsa a harcok termét eredeti formájába.* A szállásoddal nem volt probléma?*Érdeklődik a démontól.* Milyen volt az utad? Régen láttalak már, gondolom, sok minden történt veled.
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Vas. Ápr. 12, 2009 7:52 pm

- Más mentségem igazán nincs, sajnálom... próbáltam feltérképezni a többi fajtát, akik itt vannak, de még csak egy angyallal meg egy vámpírral sodródtam össze. *Felel Medea, elpusztítva Meiriona illúzió-fajtársát, majd úrnője hangjára összerándul... hallotta már ezt a hangot nemegyszer, és még mindig a hideg futkároz a hátán tőle... nem csoda, hogy kicsit félve tekint a sárkányra. Aztán fintorogva végignéz magán, jó lucskos meg véres lett a hófehér ruhája... ez is mehet a kukába. Ő is visszafordul a sárkány felé, és ismét meghajol.*
Gilrael - Eramir

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Vas. Ápr. 12, 2009 7:23 pm

És mi a mentséged a fellegváron kívül még, Medea? Mert önmagában ez kevés nekem...*Kérdezi a sárkányasszony. Majd mikor épp szusszanáshoz jut, elkiáltja magát fajtája nyelvén, csengőn mégis kissé karcos hangon, mintha csak tüzet akarna fújni, mire az illúzió egyszeriben semmivé foszlik, csupán a varázslat okozta károk, a maszatos kard és a csatakos nők emlékeztetnek, meg a Gil tagjaiba nyilaló fájdalmak néha, hiszen ennyi ellenfélnél szerzett pár sérülést ő is, muszáj edzenie eme gyenge, emberi testét is, nem csak az igazi, smaragdsárkány formáját. Mikor végre minden elcsendesül, Medea fele fordul.* De azért örülök, hogy végre ideértél.*Néz végig a démonon, mintha csak anya nézne a tékozló fiú... izé, azaz lányra ^^.*
Medea

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harc rezidenciája-   Vas. Ápr. 12, 2009 6:59 pm

*Gilrael szavaira felkacag, miközben elhajol egyik ellenfelének támadása elől.* - Nem, úrnőm, hisz ismerhet már... én soha... *Mondja, miközben az egyik "vámpír" felé egy erőteljes fénycsóvát küld, mire az megzavarodik, így Medea könnyedén elintézheti. És őt egyáltalán nem zavarja, hogy tart még a "harc", legalább gyakorol egy kicsit, a fellegvárban töltött idő alatt kicsit eltunyult... na persze nem nagyon, ahogy ez mostani harcán is látszik.* - Igazán sajnálom... felfedeztem a fellegvárat ezen idő alatt, és reméltem, hogy összefutunk, de sajnálatos módon elkerültük egymást... *Mondja, és talán hallatszik is némi sajnálkozás a hangjában, de erre igazán nincs ideje, miközben újabb ellenfelet kap a démon... nem mintha megijesztené, egész lelkesen kűzd.*

Harc rezidenciája-

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» 9. Harc
» Cormia Lee rezidenciája
» Nirvana Heavenly rezidenciája
» Final Fantasy: A Harc Szelleme (Final Fantasy: The Spirits Within) 2001
» Harc rezidenciája-