|
| | Második kör - Fiachra búvóhelye | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Meiriona

Hozzászólások száma: 25 Kaszt: 
Pozició Titulus: A harmadik kör beavatottja
 | Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 9:44 pm | |
| *halála óta mindig is úgy tartotta, hogy a barátkozás leginkább embereknek való, hiszen náluk nincs annyi létfenttartási gond, mint például a vámpíroknál. Ha gyilkolsz ingerlékenyebb, nyűgösebb vagy, és Meiriona is, mikor vámpír alakjában van, mikor megérzi a vér szagét, sokkal morcosabb, sokkal ingerlékenyebb, mint alaphelyzetben.Figyelmesen hallgatja az angyal minden szavát, ám már kezd éhes lenni. Olykor-olykor a levegőbe szagol, de mivel nincs a várban ember, nem érzi a vér szagét, és ez kicsit nyugtalanítja, idegességgel tölti el. * Harc..*Mondja töprengve.* én sosem voltam az a harcos alkat, aki a csatákban jeleskedik. Inkább a védekezés. Az az én asztalom. Dehát másért miért is lettem volna a védelem egy tagja..*teszi fel a költői kérdést, melyre nem vár választ. Majd az angyal elmondja neki, amire kiváncsi volt, hogy mit is esznek. Mikor aztán egy madár röppen be, és a nő megtudja, hogy hívják, kicsit még meg is örül neki, hiszen tényleg kezd éhes, azazhogy szomjas lenni.* Jó munkát, viszlát! mondja a távozónak, majd elhagyja a szobát, és sietős léptekkel, amit ő nem érzékel sietősnek, lévén a vámpírok különleges gyorsasága miatt, elindul az ablak felé, majd kiugrik rajta, igen kiugrik, mivel halott nem érheti baj, és vámpír alakját felöltve indul vadászni.* |
|  | | Fiachra

Hozzászólások száma: 73 Kaszt:  Üzenőláda: Heaven's a lie
S ha mozdul valaki, és elindul felém? Kérges szívvel, bánatos testtartással ajtót nyitok a rém vaskos falon. Félreállok. Hogy jöjjön, engedem. Hagyom. Feladom falaim. Feladom énem. Közben szenvedek, mert ismerem a távozás kesernyés ízét. A meg nem értés fertelmes bűzét. A felejtés kínpadját.
Pozició Titulus: A második kör beavatottja
 | Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 9:32 pm | |
| *Hát igen, ő sokat töpreng el, de csak ilyen kisebb-nagyobb dolgokon, mert a régi gondolatok, a régi emlékek néha bekúsznak az agyába, és akkor ott lappanganak addig, amíg jól át nem gondolja a dolgokat, hogy utána távozzanak onnét. Természetesen azért jött ide, mert hívták, mert segítenie kell, de persze nem látszik rajta, hogy ő, ez a kedves, fiatalnak tűnő, közvetlen lány a Sötétség kasztjához tartozik, és démonokat idézget, meg ehhez hasonló furcsadágokat. Ki nem nézné belőle senki, pedig nagyon is. Ártatlanságának álarca mögé nemr ejtőzik, ez nem álarc. Ő már csak ilyen furcsa kettőség, hiszen fekete a szárnya, de a szíve továbbra is fehér maradt.* -A régi ismerettség mindig erősebb, ebben igaza is van. Még ha csak futó ismerettség is, mert ilyen hosszú khm.. élet után, közben, alatt, helyett az idő relatívvá válik. Éppen ezért minden kapcsolat futókapcsolat. De azért van, aki megállja egyedül a helyét, és nem feltétlenül szorul mindenki kiokosításra. Igaz, én mindezt levélre rendeztem le. *mondja röpke meséléssel, aztán egyből rávágja a választ a kérdésre.* -Harc. Ő afféle harcos, de ezt is csak utánanézéssel tudom. *teszi hozzá röviden, aztán csak hallgat. Igazából megérti a vámpír lelkesedését, vagyis az érdelődést, noha azért Fiachra éppen olyan, aki nagyon sok réteget ismer, és nagyon is sok mindent meg lehet vele beszélni. Persze valóban nem mindent és nem akárhogy. A kérdés halaltára elmosolyodik.* -Persze, jöhet, csak nyugodtan. *aztán, meghallva a kérdést, miszerint mit is esznek, elmosolyodik.* -Konkrétan semmit, de amúgy mindent. Egyszóval az alapvető emberi táplálékot kéepsek vagyunk elfogyasztani, de igazán nincs szükségünk élelemre. *aztán egy galamb röppen be az ablakon, még mielőtt Fiachra hosszasan kifejthetnéá gondolatait. Az angyal megrezzenti szárnyait, majd a galambra néz, és csak biccent, miközben elnegedi útjára.* -Nekem most mennem kell, ha megbocsájt, remélem még összefutunk. *mondja, majd, bármi meglepő is, kiveti magát az ablakon, hatalmas, fekete szárnyait kitárva, hiszen így gyorsabban eljut bárhova, és most kintre hívták, azért jött a galamb is. Ígyhát, nincs más hátra, szépen elröppen a távolba.* |
|  | | Meiriona

| Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 9:20 pm | |
| *figyeli az angyalt, látja, hogy néha ő is a gondolataiba merül, hasonlóan Meirionához. De hát ez van, ha a vámpír, vagy a másik esetében angyal egy új helyre kerül, egy új közösségbe. Ő például még nagyon furán érzi itt magát, megszokta a magányt, azt, hogy csak este ment emberek közé, igen, olyan területekre, ahol emberek éltek, hiszen ennie, pontosabban innia kellett. Viszont nem volt sok vámpír ismerőse, csupán egy-kettő, de egyikükkel sem kötött életreszóló barátságot. Mikor például közölte velük, hogy elmegy, annyit se mondtak, hogy "reméljük még találkozunk", vagy hogy "érezd jól magad", már ha ezek az emberi jókivánságok egy vámpír életében is pozitívumoknak számítanak, de azért jó érzés lehet tudni, hogy van valaki, akire a vámpír számíthat. Persze az itteni élet sem arról fog szólni, hogy ki kivel mennyire van jóban, hanem arról, hogy mennyire tudnak összetartani, és mennyire tudják megállni a helyüket. De Meiriona nagyon reméli, hogy hozzá hasonlóan mindenki azért jött ide, hogy Ascarielt segítse, nem csak azért, mert mókának ígérkezik, amikor különböző fajú egyedek egy helyen élnek, együtt...* A felettesemet régről ismerem, amolyan futó ismeretség, és úgy gondoltam, jobban járok, ha először vele beszélek, tőle kérdezem meg a legfontosabb dolgokat, minthogy egyből a saját fejem után menjek, és azt tegyem, amit akarok, hiszen nem ezért jöttem ide. *Mondja, majd a vámpírról hallva egészen érdekelni kezdi fajtársa.* És ez a bizonyos Dementia melyik kaszt tagja? * Kérdezi újdonsült ismerősét fajtársáról. Szívesen összefutna egy hozzá hasonlóval, ha már egyszer idejött, hiszen egy fajtárssal olyan dolgokat is meg tudna beszélni, amit mással, például az angyalokkal nem annyira lehet megvitatni. De sebaj. Majdcsak összefut valakivel, aki hozzá hasonlóan vámpír. Furcsa, hogy előző nap felettese úgy állította be a vámpírságot, mint a világ egyik legborzalmasabb dolgát, de Meiriona, aki már évtizedeket, sőt évszázadokat "átélt" halottként, nem is emlékszik szinte emberi mivoltjára, így nem érzi olyan szörnyűnek, hogy az ami. Ha emlékezne életére biztos borzalmasabb lenne, de így egész elviselhető.* Igen, jól mondja. Az éjszakáimat porgyázással töltöm, nappal pihenek. Ha megenged egy kérdést. Ez mindig is érdekelt. Maguk mit esznek? *Kérdezi az angyalt, hiszen, mivel nem igazán ismeri eme titokzatos fajt nem tudja, mivel is táplálkoznak.* |
|  | | Fiachra

S ha mozdul valaki, és elindul felém? Kérges szívvel, bánatos testtartással ajtót nyitok a rém vaskos falon. Félreállok. Hogy jöjjön, engedem. Hagyom. Feladom falaim. Feladom énem. Közben szenvedek, mert ismerem a távozás kesernyés ízét. A meg nem értés fertelmes bűzét. A felejtés kínpadját.
 | Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 9:02 pm | |
| *Hogy élvezi-e az életet? Nos igen, ezt is megtanulta, amikor jó sokáig lent élt a földön. Innen maradt fent rengeteg emberek közötti mende-monda, innen ismerik ők annyira a sötét és a világos angyalokat egyaránt. Nincs benne szomorúság, mert egyrészt elfojtja, másrészt nem törődik vele, harmadrészt másra koncentrál. Egyszerűen nem akarja, hogy bármi vagy bárki emlékeztesse az életének, pontosabban halhatatlanságának csúnyább, gonoszabb részeire. Azokról nem beszél, azok nincsenek is az ő számára, és ezzel meg is oldotta a dolgokat. Nem érdemes bánkódnia, hiszen nincs miért. A védelemről és a sok más fajról ő is hallott, ezért olvasott nagyon utána bizonyos fajok jellegzetességeinek, bár az elementálok és démonok közötti egyszerű, alapvető különbségeket sem mindig fedezi fel. Aztán csak bólogat, majd kissé mintha megrezzennének szárnyai.* -Nos igen, egyszer rám talált, így tudta azt a remek parancsot is kiszabni rám. De amúgy rajta kívül csak önnek, és egy másik vámpírral futottam össze, Dementia névre hallgatott. DE amúgy a felettesemmel nem tartom annyira szorosan a kapcsolatot, nem is tudom miért.. *kissé söprögetni kezd zavarában a lábával. Hát igen, ő nem sietett egyből a feletteséhez, nem rohant hozzá nagy lelkesen, hogy igen, ezaz, itt vagyok, nézz meg engem, adj feladatot. Valahogy ő nem olyan, mint a többi sötétség kaszt beli. Neki inkább lenne helye valami vidámabb helyen, valahol odafent, ahonnan származik, mintsem idelent, de, ha a Sors ezt hozta ki neki, így osztotta le a lapokat, akkor ő ezt fel is vállalja, és, tudván, hogy az Úr akarta így, nem is tesz ellene. Inkább így próbál boldogulni, egész nagy sikerekkel, lévén keveset, sőt, szinte sohasem látni, hogy búsul.* -Zöldfülű? Hát, akkor nincs más hátra, mint ellátogatni néhanapján a levéltárba, ott szinte mindenről tudni. Legalább is a dolgok külső részéről. Ami idebent történik, arról ajánlatos a lehető legnagyobb embert megkeresni, persze nem Ascarielt magát, hiszen nem hinném, hogy gyakorta fogad embereket, de például egy-egy kasztvezetőt, vagy feljebb való embereket, vagy éppen futárokat.. Szóval itt bárki tudhat bármiről. Egyelőre az én tudásom annyi, hogy béke van, nyugalom van, és a nagy munkálatoknak még nagyon az elején tartunk. *tárja a vámípr elé nem is olyan hatalams tudását, majd, mikor emgkapja, hogy otthonos a szobája, csak elmosolyodik halványan, és biccent.* -Igazán köszönöm, ekdves öntől, hogy ezt mondja. Éjszakánként nagyon kellemes, mikor a csillagok fénye besüt, de, gondolom, önnek az éjszakai élet nem éppen az alvásról szól. *halovány mosolya egyre erősödik, ahogyan a szavakat formálja.* |
|  | | Meiriona

| Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 8:50 pm | |
| *tetszik neki a nő stílusa, kevés olyan halhatatlannal találkozott eddig, aki ennyire élvezné az "életét".. legalábbis ő azt veszi ki a nő szavaiból, hogy semmi gondja nincs avval, hogy örökre élhet, hangjában nem érez se bánatot, se magányt, sőt azt se, hogy nagyon elveszett lenne. Elég érdekes ötlet, hogy a fellegvár csak vámpírok és angyalok rezidenciája lenne, de ahogy a vámpírnő hallotta, a nagymester, Ascariel is angyal, tehát eddig ez nem is lenne lehetetlen. Viszont azt is hallotta, hogy vérfarkasokat, elementálokat, és egyéb fajú lényeket is hívtak a várba, hiszen több faj, több különböző erő, harci stílus jobban megerősítheti mind a védelmet, mind azokat, akik a harctéren, a csatában jeleskednek. Több faj többet tud, akár csak több szem többet lát, de ez csak Meiriona magában való okoskodása.Nézi a töprengő nőt, majd szavaira csak bólogatni tud.* igen, képtelenség, de úgy tűnik, a sors iróniája, hogy mi eddig csak evvel a két fajjal futottunk össze. Pontosabban ön vámpírokkal, én meg angyalokkal. De várjon csak. Ha a maga felettese sárkány.. Vele csak találkozott már, vagy nincs igazam? *Kérdezi az angyaltól, hiszen ő megérkezése után egyből feletteséhez sietett, hiszen neki küldött üzenetet, mikor is fog megérkezni. De talán a napokban több lényt fog megismerni, talán különböző fajú lényeket. Nagyon szeretné ugyanis megismerni az egyes fajok szokásait, egyes fajok viselkedéseit, hogy kiokosíthassa magát, hiszen eddig kicsit a világtól elszigetelve élt, csak portyázni járt el éjszakánként. Ő nem tartozott azok közé a vámpírok közé, akik megtagadják mivoltukat, és csak olyanokat ölnek, aki megérdemli. Ő a saját túlélését tartotta szem előtt, és nem kutatott az áldozat után, ki az, miféle családból való, mielőtt megölte. Persze nem szeretett ölni, de ha ez kell a túléléshez. És napi egy ember még nem a világ vége, legalábbis szerinte, és volt már olyan, hogy annyit tudott inni, amennyi két napra is elegendő volt, tehát jó esetben havi 15-20 emberrel meg van- Állatokkal is próbálkozott már, de az mégse ugyanaz. Az emberi vér íze, olyan akár valami drog, vagy az emberek egy részének a csoki. A legfinomabb étel, amit egy vámpír kóstolhat. * az információszerzés nekem se ártana, még elég.. Zöldfülű vagyok, hogy úgy mondjam..*Mondja válaszként a nő szavaira, egy halovány mosoly kiséretében. Az invitálásra beljebb lép, de nem ül le, csak hátát a falnak veszi, és úgy néz szét a szobában.* Igazán otthonos.*jegyzi meg a kis szobára, ő még nem is igazán tudja, hol lesz végleges szállása, egész éjszaka kint volt, portyázott, remélve, hogy senkinek nem lesz rá szüksége az éjszaka kellős közepén.* |
|  | | Fiachra

| Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 8:34 pm | |
| *Az angyaloknál ugyebár minden más. Nincs teljesen elkülönülve a férfi és a nőni nem, igazából csak a külső nemi jellegekben tér el egyik faj a másiktól, pontosabban egyik alfaj a másiktól. Ez pont olyan, minr a fehér és a fekete szárnyak kérdése. Csak kívüleől más, míg belül talán a legfeketébb angyal a legártatlanabb. Aztán, mikor bólintanak, hogy igen, sikeresen eltalálta a nő fajának, mibenlétének pontosságát, akkor hatalmas mosoly terül el az arcán. Nagyon örül ám, hogy sikeresen eltalálta a dolgokat. Ráadásul a köszönéshez még hozzá kell tenni, hogy halandók között ő ezt a formát szokta meg, mert életének nagy részét ott töltötte. Keserves, de nagy részét. A válaszokat mindig is szerette, és a nő szavaira eltöpreng.* -Hmm.. van valami abban, amit mond. A végén kiderül, hogy Ascaeriel fellegvára nem más, mint vámpírok és angyalok közös szövetsége! *mondja, mintha msot fedezett volna fel valami nagyon nagy dolgot, aztán megtorpan a gondolatmenete. Lehorgsztja, lehajtja fejét, és amgában töpreng.* -Nem, ez így mégsem igaz, hiszen az én felettesem, Ginerva őkegyelmessége nem más, mint egy igazi, vérbeli sárkány. Hmm. De azért majdnem. *mosolyodik el, aztán eltöpreng a ki kinek a párja témán.* -Ezek szerint lehet, hogy ön pont az én ellentétem. Mí különös is lenne. Két halhatatlan egymás ellentéte, kiegészítője.. *aztán legyint.* -Bár nem hinném. *von vállat végül, újabb témák felé evezve. A mosolyogások és fejbólintások nagyon szimpatikusak ám a nőnek, és kissé bele is pirul, hogy a nagy lelkesedésében sikeresen elfelejtette a bemutatkozást. Ennek felettese biztosan nem örülne, dehát ő márcsak ilyen kis különcködő.* -Helyes tanács, meg kell hagyni. Én bezzeg mit kaptam? Hogy kérdezzek ki mindenkit, akivel csak találkozom, hogy mesélje el, mi hír járja.. Információszerzés, mint egy postagalamb. *mondja enyhe sóhajjal, majd a kérdésre elmosolyodik, és kezével int, hogy csak nyugodtan kerüljön beljebb a nő.* -Igen, ez itt az én kis búvóhelyem. Ha van kedve esetleg leülni egy kicsit, vagy ehhez ahsonlók, a matrac nagyon kényelmes. *szegényes berendezés, de az angyalnak nincs is többre szüksége. Besétál hát a szobába, ha már egyszer beinvitálta a vámpírt is, majd nekitámaszkodik az ablaknak, és onnan figyeli a halhatatlan vérszívót.* |
|  | | Meiriona

| Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 8:15 pm | |
| *Egy halvány mosollyal méri végig a nőt, miközben egy fejrándítással hátra dobja hullámos barna tincsit, melyek előrehulltak. Az angyal kezet nyújt neki, erre ő is felé nyújtja jobb kezét, megfogja a másik jobbját, és kezet ráz fele. Furcsa egy helyzet, mikor két nő kezet ráz, legalábbis ő nem igazán szokott ilyen módon bemutatkozni a saját neméből valóknak, de hát ez ő, így kell megszokni, a saját furcsaságaival, hiszen flúgjai mindenkinek vannak, jó esetben. Mosolyogva figyeli új ismerősét, ahogy azon gondolkodik, vajon kihez is van szerencséje, vagy éppen szerencsétlensége. Mikor aztán rájön, hogy Meiriona vámpír, csak feszesen bólint, hogy igen, eltalálta, valóban vérszívó lény, vagyis nem akármi, saját nézetei szerint. A nő elkövetkező, kicsit talán költőinek mondható szavaira muszáj válaszolnia.* Lehet, hogy ön csak vámpírokkal találkozott, viszont én meg csupán angyalokkal. Igaz, hogy eddig ön a második lélek, akivel összehozott a sors, hiszen először a felettesemmel találkoztam, de én eddig pont a fordítottját érzem igaznak. Persze az is elképzelhető, hogy csupán angyalok és vámpírok lakják eddig a fellegvárat, és egyéb fajból valók esetleg csak a későbbiekben fognak megérkezni.*Fűzi tovább gondolatait.* De véleményem szerint az is elképzelhető, hogy csak mi ketten vagyunk olyan szerencsések, vagy éppen szerencsétlenek, ki minek gondolja, hogy csak egy fajjal vagyunk képesek összefutni..*mondja, miközben arcán egy enyhe mosoly jelenik meg, de látszik rajta, hogy élvezi az angyal társaságát. mikor aztán a nő rájön, hogy be se mutatkozott, csak egy szélesebb mosollyal bólint, jelezve, hogy szeretné megtudni, név szerint kihez is van szerencséje.* Örvendek, Fiachra. *mondja az angyalnak még egy fejbólintás kiséretében.* A felettesem előző este azt javasolta, hogy még mostanában járjam be a várat, mielőtt elkezdődik a munka, hiszen nincs sok időm a felfedezésekre, ismerkedésre. Viszont társaim még nem érkeztek meg, tehát maga a második ismerősöm.*Válaszol a feltett kérdésre, majd ő is egy kérdéssel folytatja.* Ha jól gondolom, ez a szoba, ami előtt állunk, a maga lakosztálya, nem de? |
|  | | Fiachra

| Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 7:50 pm | |
| *És meg is érkezik a régen várt, ismeretlen ember, pontosabban vámpír. Érkezik, de a másik irányból, így, mikor emgszólítják, az angyal szárnyai megrezzennek, és ő maga is kissé megrázza a fejét, cseppet elrévedezett a tekintete, úgy tűnik. Előbb csak a fejét fordítja hátra a hang felé, majd halvány mosollyal, és kezét nyújtva meg is fordul, ellökve magát az ajtófélfától.* -Örvendek! Nocsak.. csak neeem.. ne is mondjon semmit! *mondja, és a kezét már el is rántja, ha megrázták, ha nem. Az egyik kezét keresztbe teszi maga előtt, másiknak mutatóujját a szája elé teszi, és vadul töpreng, kissé toporogva, végigmérve a nőt, szárnyai is idegesen rebegnek, rezegnek. Tekintete végigfut a nőn, és, ha esetleg megszólalna, egyből lepisszegi, és vadul gesztikulál. Aztán elmosolyodik, és összecsapja tenyereit.* -De hiszen maga vámpír, hogy is nem vettem észre! *mondja, szinte gyermeki lelkesedéssel.* -Mí fura a Sors, és mí kifürkészhetetlenek Urunk útjai.. Úgy tűnik ebben a fellegvárban csak vámpírok lakoznak, vagy esetleg én futok össze rossz emberekkel másik körökből? *töpreng el, kissé megvakarva a fejét, aztán kissé elsápad.* -Hogy mekkora otromba vagyok.. be sem mutatkoztam, igaz? Na hát szóljon hozzá.. Fiachra a becsületes nevem. És maga mi járatban errefelé? *kérdezi, immáron ismét mosolyogva, bár sejti, hogy felfedezőben, de azért a kérdezés sosem árt.* |
|  | | Meiriona

| Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 7:41 pm | |
| *A vámpírnő, Meiriona, felettese tanácsát megfogadva elindult, hogy felfedezze a fellegvárat, és most egy folyosó bolyong. Eddig senkivel nem hozta össze a sors, de talán majd csak ráakad valakire, akivel beszélgethet. A fiatalnak tűnő, ámde már több száz évet megélt vámpír fekete ruhát visel, mely ghot stílusú, nyakában egy kereszt lóg. Barna hullámos haja kibontva, kicsit talán kócos, de azért viszonylag rendezetten omlik vállára. Arcvonásai rendezettek, léptei halkak, és légiesek. Jó kedve van, tegnap esti portyázásán sikerrel járt, és még nem annyira éhes, tehát most viszonylag kedves lesz, ha találkozik valakivel. Ahogy a folyosón sétál, egy nőt pillant meg, egy ajtófélfának támaszkodva. valószínűleg saját lakosztályánál áll, bár ez csak egy elképzelés, hiszen Meiriona még csak a védelem rezidenciáját ismeri közelebbről, mást nem igazán. Arcán enyhe mosollyal odalép a nőhöz, és megállapíthatja, hogy ismét egy angyallal van dolga.* Szép estét! Meiriona vagyok! *Mutatkozik be egy fejbillentéssel a nőnek, és reméli, nem lesz túl ellenséges.* |
|  | | Fiachra

| Téma: Re: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Márc. 06, 2009 7:28 pm | |
| *A szoba ajtaja tárva meg nyitva áll, miközben ő a lehető legnagyobb nyugalommal, mármint Fiachra persze, támasztja a falat, hátával, mely szárnyainak talán kissé kellemetlen lehet, legalább is egyes lények szemében, de ő igazán kényelmesen érzi magát. Drapp nadrágját, zöld pólóját és hosszú, bő, fehér ingjét viseli, mely pár számmal nagyobb rá, vászonból van, és nem is zavarja, hogy csak úgy lifeg rajta. Ellöki magát a faltól, és szépen lassan az ajtóhoz sétál, majd lelkesen kipislog a folyosókra. Nem nagyon lát senkit, hát nekitámasztja a hátát az ajtófélfának, és onnan nézelődik elfelé, a folyosó egyik irányába, hátha belebotlik valakibe. Haja most is egyik szemébe lóg, és ez kissé zavarja is, így kissé megrázza a fejét, a helyzet nem javul sokat, így kénytelen kezével megigazítani, nem mintha ez sokkalta nagyobb sikerrel járna, de sebaj. Szárnyai nyugodt állapotban pihennek a háta mögött, a hátán, ahol a helyük van, és a maguk fekete pompájukban nyugszanak éppenséggel, a nő pedig lelkesen figyeli a folyosókat.* |
|  | | Fiachra

| Téma: Második kör - Fiachra búvóhelye Pént. Feb. 27, 2009 9:44 am | |
| Egyszerű szoba, igazából semmi különös nincsen benne. A torony magasabb régióiban található, hirdetve ezzel azt, hogy az, aki itt lakik, a második kör tagja, és így a hierarchia magasabb szintjén áll. Ennek ellenére nincs semmi fennhéjázó dolog a szobában. Egyszerű, kopottas kőfalak, egy ablak, mely a lent elterülő vidékre tekint, ezzel kellemes kilátást nyújtva. Továbbá remek elrugaszkodási pálya is. A fal mellett az egyik részleges sarokban egy nagy, zöld matrac található, párnával és pokróccal, afféle alvóhelyül szolgálva. A hideg földtől egyszerű, szőtt szőnyeg védi a belépő lábát. Pontosan azért, hogy senki ne fázhasson fel, aki esetleg belépni ide. No meg az angyalnál sem lenne szerencsés efféle emberi betegség elkapása. A matrac mellett egy nagy, díszesen faragott faláda található, lakattal lezárva. Mintája mindössze két nagyobb kapu forma látható rajta, ezzel jelképezve a pokol és a menny kapuját. A közöttük elhelyezkedő leveles zár pedig az angyal függetlenségét és mindenhova tartozását kíván reprezentálni. A láda akár egy kisebb háznak is beillene, alakját tekintve. Arra a kérdésre, hogy mi található benne, nem lehet pontosan megfelelni. Minden, amire Fiachrának szüksége lehet, amit magával hozott erre a terepre. Ruhák, pár régi könyv, furcsa relikviák, emlékek. A szoba további tartozéka a néhol el-elhullajtott angyalszárnytoll. |
|  | | | | Második kör - Fiachra búvóhelye | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |