Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next
SzerzőÜzenet
Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 104
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Csüt. Máj. 03, 2012 4:58 pm

// Jégkorszak köszöntött a játékra... (azaz fagy Smile) Majd folytajuk, Arti... //
Vissza az elejére Go down
Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 263
Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Csüt. Máj. 03, 2012 4:55 pm

- Szia! Nem zavarsz, ülj le nyugodtan. Amúgy Artemis Taylor vagyok. * Mutatkozik be a lánynak.* - Hát nem éppen a szobrok miatt de tervemben volt ez a hely is. A kastélyt fedezem fel, azaz nézek szét, mit merre találok, csak innen nem tudtam még kitalálni.* Nevetve mondja el a sztorit arról, hogy fel akarja a kastélyt deríteni.* - Mióta vagy itt? > Kérdi Nataliához fordulva és várja a választ. Rózsaszín szoknyáját megigazítja, és kék haját a füle mögé tűri.*
Natalia Tatiana Ridolf

Hozzászólások száma: 104
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Csüt. Máj. 03, 2012 4:43 pm

*Nati sokat hallott már a szoborparkról, és most, hogy van egy nyugis délutánja, úgy dönt, fel is keresi. Szeretné megnézni az alapítók szobrait, ugyanis bár már három hete itt van, még nem találkozott egyikükkel sem. Valamint szeretné megnézni magának a sziklakertet is. Otthon is próbálkozott egyszer hasonlóval, de a hideg orosz éghajlat nem kedvez a mediterrán növényeknek, így az ötlet megvalósíthatatlannak bizonyult. Copfba fonja hát a haját, kényelmes cipőt húz, és elindul. Mikor odaér, szemügyre veszi a kertet, és a szobrokat, majd mikor elunja a nézelődést, leül egy padra. Ekkor tűnik fel neki egy kék hajú lány. Mivel már elege van az egyedüllétből odamegy hozzá, és megszólítja.*
- Szia, Natalia Tatiana vagyok. Nem zavar, ha csatlakozom? *Kérezi mosolyogva.* Te is a szobrok miatt jöttél ide?
Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 263
Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Csüt. Máj. 03, 2012 4:10 pm

*Mivel még nem térképezte fel teljesen az iskolát így a mai napot, arra tartogatta. Délelőtt ment egyik folyosóról a másikra és mindenhol elidőzött egy kicsit* ~Ennek a kastélynak nagyon szép helyszínei vannak. Csak kár, hogy 1nap kevés a felderítésre~ gondolja magában közben baktat lefelé a szobájából. Délelőtt felderítette a kastélynap jó negyed részét majd ebéd után felment a hálószobába lepihenni, mert egy kicsit elfáradt. ~Jó lenne egy ismerőssel találkozni, aki az idegen vezetőm lenne. Mert akkor nem tévednék el úgy, mint délelőtt~. Gondolta, mert bizony egy kis időbe beleellett igaz de nehezen megtalálta az étkezőt. Most a birtokon sétálgat és egyszer egy szobrokkal teli parkban, köt ki. ~Most meg hová kerültem?~ magában gondolja, és szétnéz. Látja a sok szobrot és oda is meg némelyikhez megnézni, mi van rá írva. Majd fogja magát, keres egy padot és leül vár, hátha arra téved valaki.*

//Így lenne helyesen szerintem:
*Mivel még nem térképezte fel teljesen az iskolát, így a mai napot arra tartogatta. Délelőtt ment egyik folyosóról a másikra, és mindenhol elidőzött egy kicsit.* ~Ennek a kastélynak nagyon szép helyszínei vannak. Csak kár, hogy egy nap kevés a felderítésre.~ *Gondolja magában, közben baktat lefelé a szobájából. Délelőtt felderítette a kastélynak jó negyed részét, majd ebéd után felment a hálószobába lepihenni, mert egy kicsit elfáradt.* ~Jó lenne egy ismerőssel találkozni, aki az idegenvezetőm lenne. Akkor talán nem tévednék el úgy, mint délelőtt.~ *Gondolta, mert bizony egy kis időbe beletellett, igaz, de nehezen megtalálta az étkezőt. Most a birtokon sétálgat és egyszer egy szobrokkal teli parkban, köt ki.* ~Most meg hová kerültem?~ *Tűnődik el rajta, és szétnéz. Látja a sok szobrot, és oda is megy némelyikhez megnézni, mi van rá írva. Majd fogja magát, keres egy padot és leül várakozni, hátha arra téved valaki.*
by Dey.//
/
Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 922
Msn: sajna még nincs :(
Kaszt:
Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!

Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll Razz) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 4:57 pm

*Mivel Aysának sürgős dolga akad és Bella is menne már, így a leányzónk is beletörődik a dologba, szóval úgy dönt, visszamegy a szobájába olvasni egy kicsit, illetve zuhanyozni, hogy a nagy mászkálás után végre felfrissítse magát. Megindult arrafelé, amerre a szíve súgta és lám, kitalált a parkból. Nem lepődött meg azon, hogy Aysa meglepődött azon, hogy ő a mágiaügyi miniszter, Rupert di Alsiera 3. leánya, aki egyben diákképviselő is, sokszor előfordul vele. Miután sikeresen eljutott az aligátor hálóig, akkor elment a fürdőbe, hajat mosott, lezuhanyzott, majd nekiállt a kedvenc vámpíros könyvét olvasni.*

//Én is köszi a játékot!//

Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható.
Nos, hát ő itt Nessie.
Eldunary Aysa

Hozzászólások száma: 210
Msn: vilandra14@hotmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.

Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 4:50 pm

* Amikor Bella odamegy hozzájuk és Ness eladta ezt a hivatalos dolog valamit, Aysából kitört a nevetés. Hogy tud valaki ilyet kitalálni? Persze arcáról a vigyor hamar lehervadt amikor megtudta hogy Ness ... hmmm A MÁGIAÜGYI MINISZTER LÁNYA, ÉS HA EZ NEM ELÉG MÉG DIÁKKÉPVISELŐ IS! Illedelmesen köszönt Bellának, majd visszafordult Nesshez. * - Mértnem mondtad hogy te ilyen nagyonfontos valaki vagy? Szobrokat másztam... egy képviselő előtt... áh van ez így! Mmm az án teljes nevem Eldunary Aysa, veled ellentétben sajna nem tartozom a felsőbb osztályhoz. A mi klánunk amolyan " a háttérből bábozunk" fajta. Amúgy örülök hogy találkoztunk, még ha ilyen nem rendjén való szituációban is.* Miriem elődugta Aysa zsebéből az orrát, majd mikor látta hogy már a hőn szeretet talajon vannak, kiugrott hogy megnyújtóztassa végtagjait. Aysa arcán árny suhant át, mivel egy másik a két lányon kívülre eső rezgést vett észre, régről ismerős rezgést, talán meg kellene néznie ki lehet az, igen meg kell találnia a rezgés tulajdonosát!* -Am, ne haragudjatok, de nekem most sűrgős kutatnivaló dolgom akadt, sziasztok, majd később beszélün!* Mondta Aysa s már sarkon is fordult, az igaz hogy nem tudja hol van most, de az ide vezető útra nagyon is emlékszik, és ez a rezgés pompás iránytű..*

//köszi a játékot//
Nessie di Alsiera

Kaszt:

"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!

Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll Razz) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 4:39 pm

//Bellának mennie kell!!//

Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható.
Nos, hát ő itt Nessie.
Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 4:34 pm

*Mivel Aysa végül beleegyezett a szobormászásba, mos tmár együtt bámulták a helyet. Nem vették észre azonban, hogy hátulról Bella közeleg, így hamarosan rajta is kapta őket. Nessie, mivel ő a diákképviselő, megszólalt.*-Ömm, mi hivatalos.. labirintusszikla ellenőrzést végzünk.. ömm..itt.*Mondja a lányhivatalos arccal, majd megváltozik az arckifejezése és röhög egy hatalmasat Bellára, aztán leszökken a sziklájáról és lesegíti Aysát is, majd újra Bellára néz és megszólal, most már rendes hangon.*-Nessie di Alsiera, a mágiaügyi miniszter lánya és egyben az allidon szak egyik diákképviselője. Miben segíthetek?*Kérdezte, majd Aysa felé fordult s azt várta, hogy mondjon valamit magáról, hisz Ness már bemutatkozott, most rajta a sor. Végül újra Isabellához fordul és rávilágította természetesen gyönyörű mosolyát.*

//Bella, ez így cseppet érdekes hsz. lett, valhogy inkább így kén kinéznie:

*Bella csak úgy barangolt az épületben, amikor beszélgetésre lett figyelmes a közelben. Közelebb ment nem akart senkit megrémíteni ezért csöndes volt*~ Isabella ne menj oda, mi van ha bajod lesz belőle?Áh Dream nem lesz semmi baj megoldom.~ Mondta, majd továbbment. Dream egyébként Bella daimondja egy hosszú szőrű Norvég E. macska. Nagyon szeretik egymást, de néha össze zördülnek. Most Bella közelebb ment hozzájuk, két lány pillantott meg amint valamin igen érdekes műveleten dolgoznak, Bella igen igen furcsálta hiszen Nessiről tudta hogy fontos ember itt, de még is ilyeneket csinál érdekes, ezért megszólította őket ...*- Helló Bella vagyok, nem piszkálásképpen, de mit csináltok?* Azzal közelebb ment a lányokhoz.*//

Nos, hát ő itt Nessie.
Isabella Woan

Hozzászólások száma: 12
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 4:16 pm

*Bella csak úgy barangolt az épületben, amikor beszélgetésre lett figyelmes a közelben. Közelebb ment nem akart senkit megrémíteni ezért csöndes volt ! ~ Isabella ne menj oda, mi van ha bajod lesz belőle / Áh Dream nem lesz semmi baj megoldom ~ mondat majd továbbment ....* Dream Bella daimondja egy hosszú szőrű Norvég E. macska nagyon szeretik egymást de néha össze zördülnek ! *Bella közelebb ment hozzájuk , két lány pillantott meg amint valamin igen érdekes műveleten dolgoznak , Bella igen igen furcsálta hiszen Nessiről tudta hogy fontos ember itt , de még is ilyeneket csinál érdekes , ezért megszólította őket ... - Helló Bella vagyok , nem piszkálásképpen , de mit csináltok ? * Azzal közelebb ment a lányokhoz .
Eldunary Aysa

Kaszt:
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.

Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 4:03 pm

* Ahogy megkérdezte Ness azt az aprócska dolgot hogy mászna e szoborra, már húzta is maga után, kicsit önmagára emlékeztette, valaha ő is pont ilyen volt, vagy talán még most is ilyen, csak jól álcázza? Aysa arcára a hitetlenkedéstől kezdve minden megtalálható volt. * - De Ness! Ez egy szobor! Még a végén letörik belőle egy darab, vagy meglát valaki vagy valami! ...Na de ha már ott vagy fenn, ne egyedül kerülj bajba.* mondta miután rájött hogy ha felmászik akkor többet fog látni, és ha többet lát akkor azt is látja hogy hol a manóban vannak és ha tudja hol vannak akkor az... akkor az jó. Elfogadta a lány kezét, így már ő is a magaslati levegőt szipákolhatta. * - Hát igen. Ez szép... De mi akar ez lenni? A Szobrok magánlakrésze?* Kérdezte miközben próbált nem lenézni, valahogy nem érezte túl kényelmesen magát odafent na de van ez így.. Miriem pedig amilyen kicsire csak tudott összezsugorodott majd elbújt a lány zsebében, na tessék, ilyenkor már jó az a zseb... *- Egyébként mit lehet rólad tudni? Mert ha nem tévedek eddig még nem találkoztunk, vagy mégis? Javíts ki ha tévednék, tudod nagyon ramaty a memóriám...*

Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 3:47 pm

*A lány neve Ness, de ez most nem fontos. Látja, hogy a Aysa is kedves vele, ennek a lány örül, de ő alapból kedves, rajta ez nem változtat semmit. Ő is mosolyog, szeret mosolyogni, bár van amikor rossz kedvű, de a mai nem az a nap. Halkan megszólal.*-Képzeld, felmásztam a labirintus szoborra, nem jössz? Annyira klassz a kilátás, így vettelek észre téged is.*Szólal meg, aztán kézen fogja a lány, és már vonszolja is a nagy szobor felé, amin még ő ült nemrég. Reméli, hogy a lány nem veszi rossz néven, hogy Nessiekénk ennyire energia dús, de most nagyon-nagyon jó napja van, mert üzenetet kapott a családjától, akiknek nagyon tetszett az összes karácsonyi ajándék amit vettek. Megírták, hogy mindannyian jól vannak, Sharlott pedig már alig várja, hogy ismét találkozzon szeretett nővérkéjével, mert már nagyon hiányzik neki Nessie. Most a leányzó felpattant a szoborra és kezét nyújtotta Aysának.*

//Pardonn a miniért, a kövi eskü hosszabb lesz!//

Nos, hát ő itt Nessie.
Eldunary Aysa

Kaszt:
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.

Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 3:24 pm

* Éppen a The Hovling dallamát dúdolta aysa, amikor kellemes energia érintette meg a vállát, már messziről megérezte a lány közelgését, sőt, rezgéseiből azt is kitudta szedni hogy nem ember, mivelhogy az embereknek nem ilyen magas a rezgésük. A hihetetlenül szép lány bemutatkozott Aysának, úgyhogy most Eldukán van a sor.*-Szia, az én nevem Aysa, ő pedig Miriem.* mutatta be daimonját is, a kedves lánynak. Gyorsan felmérte Tesst, ezt mindenkivel megteszi, még a nagyapja tanította neki hogy senkiben ne bízzon meg, még a Pápában se! De mivel nem észlelt reá leselkedő veszélyt, Aysa is kedves üzemmódba váltott. * - Annyira örülök hogy végre találkoztam valakivel! Képzeld, totálisan eltévedtem pedig már nem most járok ide. Esetleg nem tudod megmondani hogy pontosan hol vagyunk most? Mert nekem gőzöm sincs.* mondókája alatt végig mosolygott, azzal a meleg " vidámvagyokakkorishanem" mosolyával, persze tényleg vidám, mindig vidám, és tényleg akkor is vidám ha nem, bár ez így egy kicsit kuszának tűnhet. Hosszú, szőke haja most is, mint mindig kiengedve hordja, zöld selyem blúz és nadrág van rajta, akár azok az erdei manók délen. Áh mennyire szeretett a manókkal játszani... *
Nessie di Alsiera

Kaszt:

Keress skype-on!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 3:07 pm

*Nessie, mint általában, most is a szabadban van Dragon nevű daimonjával, aki egy karakál, vagy más néven sivatagi hiúz. Némán lépkednek a szoborpark felé, bár nem tudják pontosan, hogy az hol van, de a lánynak van egy remek varázslata rá, hogy hogyan tudná megtalálni a szobrocskákat. Éppen jókedvében van, úgyhogy elkezdett felmászni az egyik szoborra, ami egy labirintust ábrázol, bár természetesen sokkal kisebb nála. Mikor a tetejéig jutott, megpillantotta a távolból Aysát, aki egy padon ücsörgött. Ness nem tudhatta, hogy mit csinál itt, hogy eltéved-e, csak annyit, hogy szőke haja van, mellette pedig valamilyen állatka csücsül, de nem látta hogy mi, túl messze voltak ahhoz. Gondolkodás nélkül lemászott a szoborról és a lány felé indult, miközben a négy alapító szobra előtt ment el. A legszebb Aurora, a tünde-véla nő szobra volt, hiszen alapjáraton ő volt a leggyönyörűbb az alapítók közül, na meg a szobrászok is igen ügyesen farigcsáltak. Nem mintha a többi nem lett volna csodálatos, de Nessienek ezen akadt meg a szeme. Hamarosan megérkezett Aysához, majd illedelmesen bemutatkozott.*-Szia, én Ness vagyok, ő meg itt Dragon a daimonjom. És te?*Kérdezte mosolyogva, mely nem akármilyen mosoly volt, hanem egy véla, vagy legalábbis fél-véla csajszinak a mosolya, aki most éppen kontyba kötötte tejfelszőke haját, ruhája pedig egy lila kabátból, fekete csizmából és lovasnadrágból állt, nyakában pedig egy fekete-lila sál díszelgett.*

Nos, hát ő itt Nessie.
Eldunary Aysa

Kaszt:
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.

Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Jan. 25, 2012 2:54 pm

* Ez a szöszke lány már nagyon régen nem járt a nezában. Vagy egy hónapot is kimaradt amióta nagyapja elvitte az iskolából, de most hogy végre "itthon" van, kedve támadt egy kicsikét kóborolni, igaz, ez a "kóborlás" most már nem is olyan jó ötlet, tekintve hogy rendesen eltévedt. Arcán vad elszántsággal fordult most is be az egyik sarkon és erre a furán szép helyre bukkant, persze ha lehet ezeket a szobrokat szépnek mondani, nem mintha nem lennének azok, szépek.. csak nem Aysa ízlésének való. Miriem sem látszik túl boldognak, a kicsi vadmacska ezt morgással is megpecsételte.* - Te se tudod hol vagyunk, ugye, Miri?* - A daimon nemet intett mire Aysa hangosan sóhajtott, aztán végső elhatározottságából fogta magát és leült az egyik padra, nem igazán látott itt senkit, úgyhogy gondolta nem fog zavarni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 5:17 pm

//Okes, akkor majd valamikor folytatjuk//
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8826
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 5:08 pm

//Viszont most FAGYunk, mert Ciréknek is jó lenne pihenni, nekem meg szétrobban a fejem, nem jó, hogy a gép itt van a radiátor mellett... Egyeztetünk majd a folytatásról, ígérem.//

Hozzászólások száma: 74
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 5:07 pm

The member 'Mila Zelenkova' has done the following action : Roll dices

'Hat oldalú dobókocka' :

Result :
Mila Zelenkova

Hozzászólások száma: 159
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 5:07 pm

//Oh, yeah, elrontottam. Bocsi, valaki törölné majd az előző dobást? Köszi!//
Kockadobás

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 5:05 pm

The member 'Mila Zelenkova' has done the following action : Roll dices

#1 'Hat oldalú dobókocka' :

#1 Result :

--------------------------------

#2 'Hat oldalú dobókocka' :

#2 Result :
Mila Zelenkova

Hozzászólások száma: 159
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 5:05 pm

*A tűzszörny elég durván néz ki, és bizony Miroslav és Mila is kicsit összekaksizza magát. De hát sajnos megesik az ilyesmi. Ciara ismét dob, mégpedig egy igen furcsa feladatot kap. Any feje felett jelenik meg a nyíl és egy aránéba kerülnek. A kockák ismét remegnek, így Mila vesz egy nagy levegőt, a táblához lép és dob...*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8826
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 5:03 pm

*Jordan megoldása tökéletes, egészen a kulcsig el tud úszni a föld alatt, ott azonban valószínűleg ugye fel is jön, hiszen muszáj. Egészen eddig nem akadt semmilyen problémája, most viszont a kulcs fölött két, hatalmas vörös szempárt lát, és egy hatalmas, lángoló testet... James Bátorsága, amivel Jordant próbálta segíteni, nem biztos, hogy ez esetben jó. A lánynak van még pár másodperce felkészülni a harcra.
A következő Ciara. Elég szerencsétlenül dobott, a bábu előre lép hármat, a betűk pedig, ugyanúgy, ahogyan az előbb, felemelkednek a tábláról. "Nem minden az, aminek látszik - társad ellen kell kiállnod párbajozni. Ellenfeled az a személy, aki nem úgy viselkedik Veled, ahogyan vélekedik Rólad." A betűk visszahullanak a táblára, és egy piros nyíl jelenik meg Any feje felett, ami ugrálva mutat lefelé, azaz rá. Egy aréna süllyed le kettőjük között, oldalt fegyvertartó áll, van itt minden, buzogány, kard, pallos, íj, és minden egyéb, ugyanakkor azt nem mondta a tábla, hogy varázslatot nem használhatnak... Ameddig el nem kezdik a párbajt, ismét peregni kezd a homok. A dobókockák ismét remegnek.*

//Tűzszörny: http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2011/155/9/8/fire_colossus___rift_by_nathanrosario-d3i0t39.jpg
Jordan, Ciara és Any dobjatok egy-egy hatoldalúval, és az is, akié a következő feladat.//

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 4:56 pm

The member 'Ciara de la Fresque' has done the following action : Roll dices

'Hat oldalú dobókocka' :

Result :
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 4:56 pm

//Hát, akkor próba szerencse dobok én egyet//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 4:55 pm

*Amint az egyik lány eldobja a kockákat, egyszeriben a fekete bábu elindul majd hat lépés után megáll. Majd megjelenik a feladat, és utána egy teljes páncélzat áll össze a lányon, tehát meg kell szereznie a kulcsot, és a homokóra ismét gyorsan peregni kezd lefelé.* - Szerintetek segíthetünk neki, avagy tökre egyedül kell megszereznie a kulcsot? Mert nem láttam sehol eme feltüntetést, vagy ilyesmi....bár valószínűleg egyedül...*gondolkodik hangosan, mert hát a lányon látszik hogy tudja mit tesz, és nem nagyon akarja feleslegesen sem veszélybe sodorni, egy esetlegesen rosszul elfojtott tűzzel, úgyhogy figyeli a történéseket, és ha sikerül megszereznie a kulcsot, azt kivárja és dob egyet, most ő.*

Anyliana de Pervione

Hozzászólások száma: 40
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Dec. 28, 2011 4:54 pm

//Sorry, de nekem most nincs energiám a semmiről írni 15 sort. Következő körben írok, ha lesz mire reagálni, most pedig karakter drukkol a háttérből.//

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 32 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next

Similar topics

-
» Sziklakert - Szoborpark
» Socrates Szoborpark