Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Feb. 27, 2009 11:47 am

First topic message reminder :

A sziklakert a birtokon terül el. Mesterségesen lett létrehozva, kivájva mágikus úton a lélekölő hegységből idemaradt sziklás talajból. Kacskaringós lépcsők futják át a kertet, míg egy várfalhoz hasonlatos kétméteres kőfal veszi körül. Lehet itt bújócskázni, de pihenésre, és nézelődésre is kiválóan alkalmas. Zöld fák, és egyéb növények is találhatók itt. A kert közepén egy szoborpark kapott helyet. Itt az egykori alapítók szobra kereshetők fel, ám híres varázslóknak is szobor lett emelve. A szoborparknál padokra lehet leülni, illetve van egy fából emelt hatszög alakú menedék, ami alá be lehet húzódni. Ez alatt is padok találhatók, mintegy harminc ember fér el alatta.
írta Kaen el Jericho
kép by Kaen el Jericho

Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Jessica Dream

Hozzászólások száma: 2721
Msn: orsy_11@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Kedd. Szept. 08, 2009 3:12 pm

*Elkomorodik... Jess összehúzza a szemöldökét és kissé szomorkásan néz a fiúra.* -Valami rosszat mondtam?- *kérdezte szomorúan. Nem akarta megbántani vagy kitudja...így inkább csöndben is maradt csak görcsösen kezdte el gyűrögetni a nadrágját.*
- Őőő igen...csakhogy engem nem hiszem, hogy beengednének a másodikos órákra...nekem már nem sikerült olyan jól a vizsgám...- *egész tűrhető volt a legtöbbje de sajnos így sem sikerült...lehet jobban kellett volna figyelnie az órán és nem álomországban járni.* ~Mindegy majd a következő...~ *hallotta magában. Lepillantott Mex-re aki felemelte már fejét a kis "szundikálásból" és a két diákot nézte. Ezek szerint fülelt a beszélgetésre.* ~Én is így gondolom...~ *eresztett meg egy mosolyt az állat felé majd ismét a fiúra szegezte zöld szemeit.*
Steven Grivalt
Diák

Hozzászólások száma: 1219
Msn: subi2460@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Hát bár ez a sablon szöveg, de...: Bárki hívhat játszani Smile Smile
Előnyt csak te élvezel, a többiek várjanak a sorukra Very Happy

Hé ott hátul!! Nem kell tolakodni... Wink

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Kedd. Szept. 08, 2009 3:01 pm

~ Te, én most mit kérdeztem?~ *-húzza fel a szemöldökét, hisz talán nem a nyári emlékekre volt kíváncsi. De örül, hogy hallhatja őket. Azonban amikor meghallja, nos, talán jobb let volna, hogyha nem erre kérdez rá. Elkomorodik.*
~Jó neked, hogy ezt is megteheted!~ *Nem sértődik meg, hisz a lány nem tudhatott róla, valószínüleg szánt szándékkal nem tapintott volna rá erre a témára. Igyekszik is felöltenie magára a vidám álarcot, de nemsikerül azonnal. Talán ebből Jessica is észrevehetett valamit. Úgy dönt,ezt a kirándulást nem firtatja tovább, inkább a feltett kérdéshez szedegeti össze a gondolatait.*
- Hát, egészen türhetően. Mondjuk sajnos eléggé sokáig húztam őket, ezért egy hajszálojn múlt, de sikerült. Különben most... Várjunk csak! *-nyílik nagyra a szeme a felismerástől.*
-Te teganp mellettem ültél Bűbájtanon. Ám Aurormágián nem láttalak. Hogy lehet ez?
Jessica Dream

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Kedd. Szept. 08, 2009 2:42 pm

*Jess elvette fejét a fiú válláról majd kissé hátra dőlt s a kövön támaszkodott meg kezével.Gyomra görcsben volt és mellé még szíve is gyorsabban vert a kelleténél de a legkisebb jelét sem adta, hogy különösebben akármi baja is lenne.
Kérdően nézett Steven-re aki közben előre dőlt s arcát kezébe temette.*
-Valami...- *kezdte a kérdést de addigra már szaktársa felé fordult s egy kérdést szegezett neki.* -Öhm...- *kezdte kissé zavarodotton.* -Hazautaztam egy kis időre a szüleimhez...jó kikapcsolódás volt mert már rég láttam őket és örültek is nekem...legalábbis azt mutatták...és végre testvéremmel is találkozhattam mert ő is el van tűnve a suliban...legalábbis nem túl gyakran futottam vele össze...- *mosolyodott el.* -Megfűzött? Ugyan...- *legyintett még mindig mosolyogva.* - Tényleg...hogy mentek a vizsgák?- *tette fel a legközelebbi kérdést ami eszébe jutott és persze nem rég is történt.*
Steven Grivalt
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Kedd. Szept. 08, 2009 2:29 pm

*Poroszkál az idő, nagyon lassan telik. A fiatalok pedig csak ülnek, és a lélegzetvételük a leghangosabb, ami hallható. Meg talán a szívdobogásuk. Stevené lassan a fülében dobog, ezért sóhajt egy mélyet, és előre dől, hogyha a lány megengedi ezt neki.A térdére támaszjta könyökét, és égő arcát tenyerébe temeti. Kicsit kipirult.
~ Kicsit ijesztő ez számomra. Nem szoktam hozzá az ilyesfajta dolgokhoz, sőt barátnőm sem volt nagyon. Bár nem tudom, ezt minek lehet nevezni. Most viszont van, fel kell nőjek a feladathoz.~
* Mint oly sokszor, most is kicsit elfogja a magány érzése, hogy nincs mellette valaki, egy daimón, aki osztozik a gondolataiban, terheiben, és nem tud tanácsokat adni. Valahogy úgy érzi, ezzel a helyzettel nem tud megbírkózni egyedül. De ki lehet az, akihez nyugodtan fordulhatna?*
~ David!~ *Olyan magától értetődő, hogy nem is tudja, miért nem jutott az eszébe hamarabb. Az öccsével minden gondját meg tudja beszélni, hisz ő az , aki tényleg ismeri. Biztos tud tanácsot adni. Egy évig elszakadtak, azalatt bármi történhetett vele.*
~ Ha valaki, akkor ő biztosan tud segíteni!~ *Ezen a gondolaton felvidulva kivirul, és Jessica felé fordul.*
-És mesélj, mi történt veled az elmúlt napokban? Valahogy túl sokáig kerültük el egymást, nem is nagyon láttalak. Valaki megfűzött? *-vonja fel a szemöldökét. Valamiért ez a kérdés ugrott be neki.*
Isaac Karnel
Diák

Hozzászólások száma: 18
Kaszt:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 06, 2009 2:03 pm

~Csak erre felé járt..Hm,hát persze csak errefelé járt...~ *Majd a gyerek bemutatkozik.* ~Na,hogy tudtam,hogy deridionos!~ *Tapsikol gondolatai között aztán kezet fog a sráccal.* ~Ez se hisz a Mikulásban..~ *Vágja le ahogy Marc megszorítja a kezét.Majd végignéz a ruháján,hogy frappánsan rámutasson szakos jelvényére,de észreveszi hogy nincs ott.Arca ebből semmit nem árul el.Ő maga is nagy lazán berakja zsebébe a kezét,és érzi,hogy ott lapul a kis ékszer.Mivel így a srác nemigen tudhatja a szakját,egy kis játékra tereli a gondolatait és így mutatkozik be.* -Isaac Karnel,szintén Deridion. *Arcára félmosoly húzódik,de reméli ezt Marcus annak tudja be,hogy szaktárssal találkozott,és nem annak,hogy átverik.Majd lázasan kutat agyában valami jó kis dolog után,ugyanis kétli,hogy a derisek madarakat nézegetni jönnek ide.* -Ömm...bátorságpróbát akarunk szervezni és körbejárok minden helyet ahol csak ijesztegetni lehet. *Hát lehet hogy egy kicsit gyönge,de megesik az ilyen.Reménykedik benne hogy közben másra terelődik a szó.Beleharap ajkába.*

//Fagy.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 06, 2009 1:52 pm

*Ahogy ácsorog a szobor előtt, nem mögött, mivel végig figyelte a srácot, türelmesen várja, hogy észrevegyék. De a srác csak nem akar arrafelé nézni, sőt, el is indul vissza, a suli felé. *
~ Hát ez vak… ~ *gondolja, majd amikor végül Isaac még is odasétál hozzá és igen csak furcsán néz rá, akkor biccent felé. *
- Üdv… *köszön és bizony nincs rajta kitűző, mert a fiú olyan feledékeny, hogy szinte soha se hordja magánál. Na de sebaj, ő még mindig úgy áll hozzá az emberekhez, hogy nem számít ki milyen szakos. *
- Dehogy, csak errefelé jártam és kicsit megpihentem itt… *válaszolja, majd végül jobb kezét kinyújtja a srác felé. *
- Egyébként Marcus vagyok, Marcus Mccannt és Deridionos. *mutatkozik be a srácnak és ha az kezet fog vele, akkor kicsit megszorítja, ha nem, akkor pedig zsebre vágja. A mozdulat vége mindenképpen a zsebretevés lesz.*
- És te mi járatban vagy? *teszi fel ő is a maga kis kérdését, miközben jobban szemügyre veszi a srácot. Eddig még nem látta, lehet, hogy ismét egy új diákkal akadt össze? *
Isaac Karnel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 06, 2009 1:43 pm

*Annyira bámészkodik hogy egyszerűen nem veszi észre hogy társasága is akadna.Csak teszi magának a szemrehányásokat hogy ő milyen béna meg minden...És ezeket sóhajokkal ötvözi.Majd súlyosan leemeli tekintetét a szoborról,és ólomnehézséggel végigjáratja még egyszer a kerten.Aztán feláll - könnyebben,mint ahogy gondolta - és úgy dönt tesz még egy kört a kertben.Legfeljebb felakasztja magát úgyse ismer sok embert.Jár,jár,összevissza mint egy mérgezett egérke.Már épp kanyarodna be,mikor feltűnik neki hogy egy sziklát nem nézett meg.* ~Áh,úgyse lesz mögötte semmi.~ *Gondolja sarkon fordul és elakar menni.Csak van az embereknek egy olyanféle nyomorult érzésük is hogy kíváncsiság.Meg hogy remény,hogy mégse kell felakasztania magát.* ~De nem nem lesz itt semmi,miért pont ott lenne? Mert mondjuk pont azt nem nézted meg...Áh nem érdekel.~ *Azzal magabiztos lépteit a kúria felé veszi ám még mielőtt elhagyná a kertet,megtorpan.* ~Na jó,mégiscsak teszek még egy kört.~ *Végigmegy ugyanazokon a helyeken,de most már benéz a szikla mögé és lát egy....* ~Egy ember.Csodás.~ *Gondolja lekezelően.* -Csá. *S félszegen felemeli bal tenyerét.Végigméri a gyereket és megakad a szeme valamin.Deridionos.Ott az oroszlán.* ~Na jóó' van...~ *Majd magában elvigyorodik.Egy csapásra nem lesz olyan ellenséges mint ahogy tervezte.*-Zavarok?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 06, 2009 1:27 pm

*Berkerrel hamar befejezik az ebédet és szaktársa bizony rögtön el is megy valahova. *
~ Milyen elfoglalt valaki, biztos megint ahhoz a Ninához ment. ~ *gondolja magában, majd miután végez ő is mindennel, megissza a maradék italát, megtörli a száját a szalvétával, majd ő is elhagyja az étkezőt.
Kényelmes léptekkel, teli hassal halad végig a hosszú folyosón, majd elindul ki, az udvar felé. Még mindig ugyanabba a ruhába van, amibe reggel is volt. Tehát egy hosszú farmernadrágban és egy fekete ingben. Az ing felső két gombja nincsen összegombolva, hiszen jó idő van, nem akar ő megsülni, na meg nincs miért kiöltöznie se. Kezeit bőrök díszítik, ahogy nyakát is. Viszont a nyakán lévő bőrön van még egy kis medál is, ami egy sárkányt formáz. Haja kicsit kócos, de így jár az, aki reggel nem fésülködik meg rendesen, utána pedig az átkokat gyakorolja. Szóval így sétálgat át az udvaron, ahol senkit se lát. Így tehát csak megy tovább, egészen a sziklakertig. Ott leül az egyik szikla mögé, fejét nekiveti a kemény kőnek, majd elgondolkodik azon, amit ma beszélt a szaktársával. *
~ Furcsa, mindenkit mennyire érdekel a családom… ~ *gondolja, majd ekkor meghallja a lépteket és kinéz a szikla mögül. A fiú mindenfelé mászkál, csak éppen arra nem, amerre Marcus van. Így a fiú lassan feláll, nekidől a szobornak és úgy figyeli tovább a másik diákot, viszont nem szól semmit, hagyja, hogy észrevegyék. *
Isaac Karnel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 06, 2009 1:22 pm

*Idejön a Sziklakertbe nézelődni.Egyrészt mert szereti a sziklákat,másrészt nem szeret szobrokat nézegetni viszont nagy az esély arra,hogy egy lát egy kismadarat - olyat,amilyet kivételesen Aino Alexandra Blackvawe nem lő le.És igen.Az egyik szobor vállán ott pihen egy kis kék madár.Aztán eszébe jut valami logikátlan gondolat.* ~Ha madarászni akarok,miért nem mentem a madárházba?~ *A válaszról fogalma sincsen,de valahogy még sincs kedve elhagyni ezt a helyet.Titkon azt reméli, hogy találkozhat valami nagyobb,kevésbé madárral.Mondjuk egy oroszlánnal.Elég valószínűtlen elképzelés,de nem lehetetlen.Gondosan elkezd mászkálni,minden szikla mögé benéz - de oroszlán egyik mögött sincs.Visszabattyog az előző helyére,s látja,hogy a kismadár már nincs ott.* ~Na szuper...~ *Gondolja,majd leül törökülésbe,arcát kezével megtámasztja,mire egyből eszébe jut anyja nevelése.* ~Töknek nem kell karó.~ *Kezdik bosszantani a gondolatok így egyre megvetőbben néz a felette magasló emberszoborra.Végül vesz egy nagy levegőt s nem próbál tiltakozni az összes betóduló gondolat ellen...*
Samantha Cooper
Diák

Hozzászólások száma: 141
Msn: sammy.blake@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 8:40 pm

-Tényleg? *kérdezi meglepődve, mikor Nikorina megemlíti mennyire elszaladt az idő.*
-Sziasztok, remélem még találkozunk. *Int a távozók után, és nem sokkal később ő maga is elindul a kúria felé. Addig csak halkan dúdolgatva nézi az eget, gondolatai egymást követik, hol jó, hol rossz dolgok jutnak eszébe. Nem is bírja sokáig, megfájdul a feje, és egy hosszú napot követő fáradtság zúdul a nyakába. Szája elé teszi a kezét és állkapocstörően ásít, majd felemelkedik a padról és visszaindul szobájába. Úgy érzi el sem bírja magát vonszolni addig, de maradt még benne egy cseppnyi energia és kitartás ami épp elég ahhoz, hogy átessen az esti fürdésen és elnyúljon az ágyán, hogy aztán fel se keljen másnap reggelig.*
http://www.lynthis.try.hu
Nikorina Grozda

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2630
Msn: csillagvagta@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
<3 A Nikorinát jelképező sárkány <3

Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 8:32 pm

*Csend van, nagynagy csend. Nikorina is elégé magába van mélyedve, akár Sam... Gradan pár perc elteltével már kibírhatatlannak találja a csendet,a hallgatást, felpattan, és ide-oda kezd el járkálni. De nem szólal meg, csak meg-megvillanó smaragdzöld szemét szegezi Nikorinára, kérdőn. A lány jól tudja, hogy mi jár a daimon fejében, mitől lett nyugtalan. Igyekszik gyorsan elszakadni az éppen aktuális gondolatától, megfeledkezni arról, ami az eszébe jutott. nem egyszerű, de már hónapok óta ezt csinálja... próbálja a múltja egy részét kitörölni magából. Mintha meg sem történt volna... Gradan rögvest lenyugszik, abbahagyja a járkálást, de állva marad. Nikorina tekinete véletlenül rátéved az órájára, amit ugyan csak haloványan lát... és rögvest felpattan.*
-Ohh, kicsit későre jár már... Még fél óra, és kijárási tilalom. Én most megyek, nem gond? Kisséfáradt vagyok... Szerintem lassan már te is menj vissza a szobádba. Jóéjt! *Köszön el, majd Gradannal a sarkában a Kúria felé veszi az irányt, és csakhamar elnyeli a sötétség.*
Samantha Cooper
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 8:24 pm

*Látja Niko-n, hogy megint kicsit elgondolkodott valamin, és igazából azt sem tudja mivel törhetné meg a csendet így ő is elnémul, ami ritka, mert neki szinte mindig van mit mondania. Ujjaival hangtalanul dobol térdein egy rögtönzött dallamot. Nem sürget senkit, nem is ideges, szimplán csak az zavarja, hogy nem szólal meg, pedig biztos találna valamit ami ide illene. De nem akar a saját életéről beszélni, nem akar a lány életéről sem kíváncsiskodni, így marad az, hogy becsukja a száját és inkább Gradan felé nézeget, már amennyire látja még a macskát, így inkább csak azt a pontot nézi amerre a daimont sejti.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 8:17 pm

*Bólinta tömör válasz hallatán, és látja Sam arcán, hogy nem tetszik ez neki.* ~Biztos bukott... Igen, lehetséges.~ *Gradan most úgy tűnik inkább nem mukkan meg, csak gondolatban közöl dolgokat gazdájával.*
-Sajnos még mindig a másodikat... pedig harmadikos lehetnék. Csak sikerült a vizsgán elcsúsznom egy kis apróságon. *Sóhajt fel, megválaszolva a kérdést.* ~"Akkor bukjunk együtt! Csábító ajánlat, de inkább nem..."~ *Csendül fel egy hang a lelkében, egy emlékkel párosulva, és hozzá a válasza. Most mégis beteljesedett a fiú ajánlata. Míg Szevér ismétliaz évet, ő is bukott, most pedig ráhajthat az évfolyamlépésre... Apja szerencsére nem haragodutt, megértette a dolgot. Lehatja a fejét, elmélyülten tanulmányozza zavarában a cipőjét... kicsit hallgatag lett most, talán azért, mert eme emlék kapcsán rájött, hogy bizony hiányzik neki egy-két emberke a suliból.*
Samantha Cooper
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 8:11 pm

-Elsős. *Válasza rövid, és tömör. Arckifejezésén nem látszik mennyire nem örül ennek, de ha valaki képes olvasni mások tekintetében az láthatja, mennyire bántja ez a dolog. Már nem mer többet a csillagok felé nézni,mert annak az lenne a következménye, hogy megint csak elkalandoznának gondolatai az meg jelen helyzetben nem valami illő dolog.*
-És te hanyadik évfolyamot koptatod?
*Teszi fel ő is a kérdést, bár már sejti, hogy nem egyeznek. Biztos benne, hogy Niko legalább 1 évvel fölötte jár, de akár a 3. évfolyamot is kinézné a lányból.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 8:04 pm

*Elgondolkozva bámul még mindig a csillagos ég felé, látszik rajta, hogy kissé most máshol jár az esze. Gradan közben közelebb somfordál, és egy egészen picit hozzáér a lány lábához, mire összerezzen.*
-Ho-hogy? Izé, bocsánat... Elbambultam. *Mondja, kissé zaavrtan, és közben vet egy szemrehányó pillantást a macskára, aki hirtelen roppant ártatlan képet vág.*
-Hanyadikos is vagy? *Kérdezi Samtől, még mindgi felfelé nézve. Nem látta órán, biztosan másik évfolyamba jár... vagy most kezdett, és még teljesen újonc. Nikorina ezt nem tudja.* ~Mért kellett megzavarnod? Mert társaságban vagy. Ugyan, kérlek... Majd álmodozz fent a szobában, de nem most. Gradan... Ugyan, tudod, hogy nekem van igazam.~ *Gyors kis eszmecsere, minek végén Nikorina felsóhajt. Tényleg a daimonjának van igaza, társaságban inkább ne álmodozzon.*
Samantha Cooper
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 7:56 pm

-Én késő délutánra tartogatom a sétáimat, olyankor még egész jó az idő, nincs sötét, és itt-ott találni embereket.
*Követi Nikorina tekintetét és maga is az eget kémleli. Hát ismét a csillagos eget bámulja, legutoljára akkor figyelhette meg őket jobban amikor a vízesésnél Jaejoong-gal beszélgettek.*
~Mi lehet vele? Már rég nem láttam, pedig nem olyan nagy ez a suli, hogy csak úgy eltűnjön.~
*Az iskola "említésére" eszébe jut mennyi minden vár még rá ebben az évben és némi szomorúsággal is tölti el, hogy megszokott társai helyet új diákok veszik körül. Soha nem akarta megtapasztalni milyen is az évismétlés, de sor került rá, és mostmár nem tud mit csinálni. Azért, hogy visszazökkenjen a valóságba, kicsit megrázza a fejét, és előbbi elhalványodó mosolya most megint határozottan tükrözi visszatérő jókedvét.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 7:48 pm

-Igenigen, nem jó mindig a négy fal között... *Bólogat Nikorina Sam megjegyzésére.* Én nem szeretem a bezártságot, nem szeretek huzamosabban épületben tartózkodni. Kell egy kis változatosság! Meg nekem a frisslevegő szinte létfontosságú, hogy érezzem a szellő simogatását, halljam az erdő neszeit, a patak csobogását... *Mondja, kissé elkalandozva. Igen, igazi druida, és emellett mé vízmágus is. Bár nem tünde, és ősei között sincs senki a szépek népéből, a természet szeretete bene éppúgy megvan.*
-Az igazat megvallva, ilyenkor már nem sokan kószálnak kint. *Vonja meg a vállát.* Én viszont minden este kijövök sétáli... a friss levegőn könnyebben jönnek a gondolatok, tisztább az agyam. *Mondja, majd felbámul az égre. Kezdenek már látszani a csillagok, a telihold azonban sajnos még nem látszik a Tölgyes fáitól, még túlságosan alacsonyan van.*
Samantha Cooper
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 7:42 pm

-Hát... így is nevezhetjük, bár inkább úgy mondanám, hogy kiüldözött a szobám. Unalmas mindig a négy fal között lenni. Na és te? Nem számítottam rá, hogy még találok itt valakit.
*Ismét meg kell igazítania felsőjét ami megint több levegőt engedett be, mint amennyi viselőjének elég lenne. Nem egy fázós típus, de azért ez már a határát súrolja.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 7:36 pm

*Gradan csak somolyog a bajsza alatt, amikor Sam ugrik egyet. Türelmesen végighallgatja a lányt, majd biccent egyet, jelezve, hogy érti. Amikor Sam a gazdája felé indul, utána kocog, majd letelepedik nem messze tőlük.*
-Szervusz, Sam. *Köszön mosolyogva a lánynak Nikorina. Persze, Gradan rögtön megüzente a nevet...* Én Nikorina vagyok, Nikorina Grozda. És persze, nyugodtan ülj le. *Mutatkozik be, majd bólint is egyet, mosolyogva.*
-Mi járatban? Egy kis esti fejszellőztetés? *Érdeklődik kedvesen, miközben a dzsekijének a cipzárját birizgálja. Ezüst medálja most a dzseki alá van rejtve, ezért kénytelen mást birizgálni. Gradan pedig velük szemben üldögél, de figyel, mondhatni kis őrszem, fülel, néha beleszimatol a szélbe. De senki, kettesben, illetve hármasban vannak a szoborparkban. *
Samantha Cooper
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 7:30 pm

*Nem számított rá, hogy bárki is itt találna, ezért is lepődik meg annyira mikor megszólal valaki a közelében. Ijedtében ugrik egyet hátra, de mikor rájön a hang tulajdonosára, már ismét mosolyogva szemléli a macskát.*
-Szia, nem, egyenlőre.
*Egy lépéssel közelít a daimonhoz, mindig is nagyon szerette a macskákat, és Gradan a különösen szép kategóriába sorolható.*
-Én Sam vagyok.
*Mutatkozik be ő is, majd elfordítja tekintetét és gazdit keres. Hamar kiszúrja Nikorina-t, odasétál hozzá és megáll előtte pár lépéssel.*
-Szia!
*Köszön neki is mosolyogva. Válla fölött hátra pillantva nézi merre is jár Gradan.*
-Leülhetek?
*Néz a padra, és ha a válasz igen, hát helyet foglal, és keresztbe tett lábán, össze kulcsolt kezekkel néz a lányra.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 7:18 pm

*Nikorina csendben ücsörög, Gradan közben meg vadászattal próbálkozik. Macska ösztönök élnek a szép daimonban, nem tudja, nem is akarja elfojtani őket. Lapulva oson a sziklák között, persze arra ügyelve, hogy ne távolodjon el túlságosan messzire. Ahogy így oson, egyszerre ismeretlen illat, ismeretlen ember szaga ér az orrába. Felemeli a fejét, és rögtön kiszúrja Samet - hiába, macskaként tökéletesen lát a sötétben.*
-Szia... *szólítja meg Samet kissé nyávogós hangján.* Eltévedtél? *Kérdezi tovább illedelmesen, miközben leül, és hátraandít, arra, amerre Nikorina ül. Gondolatban közben jelzi neki, hogy érkezett egy új lány.* Az én nevem Gradan. *Mutatkozik be aztán gyorsan, merthogy jólnevelt daimonról van szó.*
Samantha Cooper
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 7:12 pm

*Nem igazán szeret sötétben a kastélyon kívül mászkálni, de most mégis ez volt az egyetlen ötlete, ha nem akar belehalni az unalomba. Maga is felkészült a kinti hőmérsékletre, mégis mikor kilépett a biztonságos épületből, egész testében megremegett hogy a hideg levegő bőréhez ért. Összébb húzta magán bordó pulóverét, de még így is érezte, hogy csontjáig hatol a hideg. Azon töprengett vajon nem lenne-e jobb ha visszatérne a jó meleg szobájába, de kirázta fejéből a gondolatot és elindult. Megint nem tudta merre is megy pontosan, de ismerős helyek mellett vezetett útja. Végül a sziklakerthez ér, melyet még nem igazán volt alkalma közelebbről megnézni, és mivel ilyen hamar sötétedik valószínű ma sem lesz lehetősége. Mégis, ha erőltetnie is kell szemét hát megteszi, kíváncsi rá mit rejthet ez a hely.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szomb. Szept. 05, 2009 7:02 pm

*Sötétedik már rendesen, hiszen itt az ősz, és a nappalok is egyre rövidebbek. Nikorina könnyű, őszi-tavaszi dzsekijét viseli, kell már, hiszen ez az este különösen hűvös, és pólóban megfagyna. A gyenge szél kissé megborzolja haját, miközben megáll a Szoborpark bejáratánál. Régen járt erre, nagyon régen. Gradan mellette kocog, szürke bundája még nem vastagodott meg, de egyenlőre nem is fázik.*
-Bemegyünk? *Kérdezi a macsek.*
-Persze... *Bólint Nikorina, belépnek a Szoborparkba. Gradan jól elvan, rohangászgat pár méteres körön belül, néha kissé felhemperedik, de majd kicsattan az energiától, ez látszik rajta. Nikorina sokkal nyugodtabb, és letelepedik az egyik padra, figyeli rohangászó daimonját.*
Jessica Dream

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Szept. 04, 2009 3:21 pm

*Tökéletesen érezte most magát, bár az álmosság kezdte elnyomni gy kissé laposakat pislogott de olyan kényelmes volt ez így és annyira közel érezhette magát a fiúhoz, hogy el sem akart mozdulni.*
-Hát.....csak úgy mint gondolom mindenki mást...Hát én is hihetetlenül fáradt vagyok mostanában.- *mondta majd egy percre behunyta a szemét, aztán sóhajtott egy nagyot és ismét felpillantott a fiúra. A hasa kissé görcsben és a szíve is olyan gyorsasággal vert, hogy lehetetlen lett volna megmondani a pulzusát.
Olyan nagy lett a csönd...de meg se tudott és nem is akart szólalni. Igaz kínos volt a csend.*

//Fagyi...//
Steven Grivalt
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Szept. 04, 2009 2:40 pm

*Jess megtalálja a legkényelmesebb pozíciót, ami tulajdonképp Stevennek sem hátrány. Kissé meredekebben kell lenéznie, ha látni akarja a lányt, de megéri. A vörös hajon meg megcsillan a Nap, gyönyörű. Jess kicsit fészkelődik, hogy a fiú szemébe nézhessen, ő pedig nem húzza el a fejét. Belemélyed a zöld csillogásba.*
- Meséjem, hogy vagyok? Két szóban is lehet. Egészen tűrhetően. Kicsit megviselt ez az évkezdés, mert ... Nem is tudom *-gondolkodik el egy pillanatra. Majd megvonja a vállát * -nem is tudom. valamiért a szokottnál is fáradtabb vagyok. Ki tudja, talán az őrült zsivaly, ami körbe vesz. Itt legalább csönd van! De látom, ezzel nem vagyok egyedül... *-mosolyodik el finoman, véletlenül sem sértüen.* -Hogy viseled az évkezdést?

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
19 / 32 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32  Next

Similar topics

-
» Sziklakert - Szoborpark
» Socrates Szoborpark