Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32  Next
SzerzőÜzenet
Anabella Stepp
Segédtanár
Segédtanár

Hozzászólások száma: 282
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Csüt. Szept. 03, 2009 3:22 pm

*Bella megrázza a fejét a fiú kérdésére és egy közeli sziklához sétál. Tudja hogy ez volna az első lépés ahhoz hogy meg tudjon nyugodni.* -Ne haragudj hogy a multkor úgy letámadtalak. *nehéz volt nekiezt kimondani de amint kimondta érezte lelke mélyén hogy valami megváltozott benne.Nem szól mást semmit. Csak hallgat. Bizonyára nem értheti Rayko hogy mi a baja. Senki sem értheti hogy mi fáj neki. De majdcsak kilábal ebből is. Nem is fogja elmondani senkinek. Vár hogy Rayko vajon mit reagál a mondatára.*
Vissza az elejére Go down
Rayko S Dragomir - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 1321
Msn: parsche.istvan@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Csüt. Szept. 03, 2009 2:39 pm

*Raykonak nekimennek. És hallja, hogy az illető bocsánatot kér. A hang nem ismerős neki. Aztán felfedezi, a hang birtokosát. Bellát. Legutóbbi találkozásukkor a lánynak a fiú annak ellenére eltörte az orrát, hogy nem szokott lányokat bántani. Bella volt az első és azóta is az egyetlen, akire kezet emelt. És azóta is mélységesen bánja. Nem azért, mert miután Bella orrát rendbe hozta, a lány nekitámadt és az arcába taposott. Azt simán megtorolta volna azóta már százszor is, ha fiúról lett volna szó. Hanem mert elveivel ellentétesen cselekedett. Megütött egy lányt. És ezzel nem a gyengeségükre céloz, vagy hogy kevesebbet érnének. Csak a tisztelet, hogy az emberi társadalomban a lányoknak sokkal több dolgot kell kiállniuk, mint a férfiaknak, életük bonyolultabb és nehezebb is.*
- Nem történt semmi.
*Nyögi ki jó egy perc elteltével. Ez idő alatt szemein látszik, hogy bizony elméjében komoly csaták dúlnak. És látszik rajta, hogy megváltozott. Várta, hogy a lány megtámadja, hogy ott folytatja, ahol akkor abbahagyták, de nem történik semmi sem.*
- Nem támadsz meg?
Anabella Stepp
Segédtanár
Segédtanár

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Csüt. Szept. 03, 2009 2:32 pm

*Hirtelen megpillant egy fiút hátulról. Nem igazán méltetja semmire. Nem ismeri fel hogy az bizony Rayko. Bella lszökik a szikláról és sétálni indul. Haját néha megmozgatja a szél. Miközben a szobrok közt sétál lehajtott fejjel megáll egy szobor előtt. Két lépést hátralép és nekiütközik Raykonak. Még akkor sem ismeri fel hogy ki a fiú valójában.* -Bocsi. *mondjamiközben megfordul a fiú felé. Ekkor észreveszi hogy ő bizony Rayko. Már várja Bella hogy kitölti rajta a mérgét a fiú amiért a multkor csúnyán elbánt vele. De ha mégsem akkor talán nagy nehezen bocsánatot kér.*
Diák

Kaszt:

Tárgyak:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Csüt. Szept. 03, 2009 2:23 pm

*Rayko érkezik a szoborparkhoz. Feketében van öltözve, Hátán fekete köpeny és a csukylája felhajtva. Megkeseredett árnyék lett csupán. Árnyéka hajdani önmagának. Erőt meríteni jött ide. Azt mondták neki, hogy híres varázslók és az iskola alapítóinak szobrai találhatók meg itt. Gondolta az ő társaságukban erőt meríthet a folytatáshoz. A konferencia telejsen átformálta őt. Addig bárkinek nekiment gondolkodás nélkül, társaival sokszor nem törődve. Egy kalandja során miatta lett harcképtelen az egyik lány, egy másik kalandjuk során ő engedett szabadon egy gonosz lényt, akit megkötözött állapotban talán legyőzhettek volna. Szemlélődő lett. Megkeseredett és megtört. Bár időnként még megcsillan benne régi énjének és tüzének szikrája, néha lángja is. De olyan tűzvész már nem tombol benne, mint addig. Sokan nem értik, mi történhetett vele. Legjobb és talán egyetlen barátja Pierre szóvá is tette, hogy már nem az a régi meggondolatlan fiú, akit ő megismert.*
~Mi történt velem?~
*Odalép a szobrokhoz. Egy régmúlt idő alakjai és az alapítók szobrai, akik közül már csak kettő van az iskola falai között.*
- Mi történt velünk? Mi történt a világgal? Hova tartunk?
*Kérdi a fiú a szobroktól, de azok nem felelnek. Nem is felelhetnének, hiszen kőből vannak. Nem si igazán érti mit remélt tőlük. Hogy megszólalnak, megmozdulnak?*
~Lehet az elmebaj jeleit látom, csak nem veszem észre?~
Anabella Stepp
Segédtanár
Segédtanár

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Csüt. Szept. 03, 2009 2:11 pm

*Sziklák. Kőkemények. Mint egykor Bella volt. De a lány elhatározta hogy minden gonoszságát jóvá fogja tenni. Szive megtört. Mostmár ő is érzi a fájdalmat. Az égető kínt. És úgy érzi hogy ez csak akkor fog szűnni ha nem gonoszkodik egy darabig. Vagy legalábbis nem lesz olyan gyerekes-gonoszkodó lány. Róla sosem lehetne elképzelni hogy vihorászós lány lesz. Komoly marad. Minden bizonnyal viszont egy darabig nem gonoszkodik. Próbál mindent kitörölni emlékezetéből. Minden apró dologgal. Arca bájos, egyenletes. Nincs rajta egyetlen hiba sem. Szeme feketével tökéletesre kihúzva. Kék szemfesték van szemén de csak egy anyhe. Száját mézes-barackszinű szájfény borítja. Fekete farmerben,pólóban van és nyakán egy vékony selyemkendőt lebegtet az öszi szél. Leül egyik sziklára. Kezeivel átkarolja felhúzott térdeit és gondolataiba merül.*
Berker Mikolaj
Diák

Hozzászólások száma: 347
Msn: Zsolt.er.14@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Szívesen játszom bárkivel!!! Vegyetek fel msn-re!

KATT!

http://s6.bitefight.hu/c.php?uid=132075

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 11:17 am

//fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 11:10 am

*Donka már épp válszolna Deyan-nak mikor megjelenik a srác.Miután elmondja,hogy ő is csak idetévedt,Don kedvesen megszólítja.*
-Szia,Donka Susanna Ellesmer vagyok szintén deri első évfolyam.De mit tartotok ma?Tévedjünk el együtt napot?Amúgy ha tényleg nagyon szeretnél visszakísérhetlek,de ha annyira még nincs eleged a friss levegőből csatlakozz hozzánk és majd együtt visszamegyünk.-
*Ajánlja föl a lehetőséget.*

//Donka njk//
Berker Mikolaj
Diák

Hozzászólások száma: 347
Msn: Zsolt.er.14@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Szívesen játszom bárkivel!!! Vegyetek fel msn-re!

KATT!

http://s6.bitefight.hu/c.php?uid=132075

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 11:02 am

*Berker belép, egy számára még teljesen ismeretlen helyre. Épp az ebéd előtti sétát tette meg, amikor valahogy ide téved erre a furcsa területre. Meglátja Deyan-t, mellette még két ismeretlent, egy fiút meg egy lányt. Oda megy hozzájuk és köszön.* -Sziasztok Berker Mikolaj vagyok, Deridion első évfolyam. Szia Deyan. *Köszön külön legjobb barátjának.* - Valahogy ide keveredtem, de fogalmam sincs merre menjek vissza, pedig már kezdek éhes lenni.*Berkernek elég volt már a séta mára most már tényleg vissza szeretne menni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 10:47 am

*Donkára mosolyog, aki láthatóan valamiért kicsit zavarban van, legalábbis szerinte.*
-Hát, kicsit tanácstalan vagyok, hogy most mit csináljak. De szívesen csatlakozom hozzátok, és majd együtt visszamegyünk. *mondja, aztán gondolkodik, hogy mi is legyen a téma. Meglátja Gajdart, amint pórázon van. Ez talán jó lehet kezdésnek...*
-Látom, megoldottad, hogy ne szökjön el. Jó gondolat, és egyébként javasolni is akartam volna, ha nem mész el rögtön. *jegyzi meg a lánynak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 10:38 am

*Donka Deyanra pillant.Hirtelen nem jut eszébe honnan ismeri,de aztán megvilágosodik.Hát persze.A könyvtár.A lány még most is dühös a menyétre,azért is van pórázra kötve.*
-Szia,Deyan!Örülök,hogy látlak.Hogy vagy?Mármint..hülye kérdés.Hogy lenne jól aki eltévedt.Nem csatlakozozol hozzánk?Aztán majd utána megmutatom merre menj ki.-
*Darálja le egy szusszal.És közben törtelenül mosolyog.Egyébként nagyon megkönnyebbült,hogy nem kell kettesben maradnia Raykoval,mert annak a beszélgetésnek nem lett volna jó vége.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 10:26 am

*Deyan érkezik meg a szoborparkba. Ez azon kevés helyek egyike, ahol még sose járt, mióta az iskolába jár. Egyáltalán nem is tudott róla, hogy létezik ez a hely.* ~Hogy miket fel nem fedez az ember itt az iskolában még majd egy év után is...~ *gondolja magában, és jó alaposan körülnéz a helyen. Azért egy kicsit bajban van, mivel halvány elképzelése nincs róla, hogy hogyan is jutott ide, gránithomok pedig nincs nála, hogy térképet idézzen meg. Szerencsére azonban nem egyedül van, két ismerős emberke is tartózkodik itt rajta kívül. Az egyik a rokona, Rayko, a másik a nemrég megismert Donka.*
-Sziasztok. Mi újság nálatok? Csatlakozhatok hozzátok? Azt hiszem, sikerült eltévednem... *mondja, és megvakarja hátul a fejét, úgy töpreng a dolgon.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 10:17 am

*Donka egy nagyot sóhajt és végre a fiú szemébe néz.Egy kicsit elbambul,miközben különös gondolatok járnak a fejében.*
~Egész szépek a szemei.Olyan furcsa a kéknek ez az árnyalata.....~
*Aztán hevesen megrázza a fejét.*
~Minek gondolok ilyen hülyeségekre???~
-ÖÖÖ...nem tudom,hogy kiengesztelné-e de ha akarsz neki küldeni virágot akkor csak kéket.De amúgy én is kérdeztem valamit.Arra megtennéd hogy válaszolsz??-
Diák

Kaszt:

Tárgyak:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 10:04 am

*A fiú először szemfogatva néz a lányra, furcsállja a reakcióját. Azt megvilágosodik. Teljesen megérti a reakcióját és úgy érzi jogos a lány megjegyzése, ha így áll a helyzet. Nem örül neki, hogy ennyire rossz hatással volt Nymphára, de nem tökéletes ő sem.
-Hát köszönöm szépen az értékes információt. Majd megpróbálom szegény leányzót kiengesztelni. Mondjuk egy nagy csokor rózsával.
*Rayko minden egyes szavát komolyan gondolja, mert bár a lány első mondatánál még értette, hogy szemtelenségből mondta,a második már az ő kérdésére volt válsz, és komolynak tűnt a lány.*

//Rayko njk//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 9:58 am

**Donka elgondolkozva néz Raykora.*
-Kiesett a fogad?Azért bezsélsz így?És én is zsretem a bolgárt,felőlem bezsélhetünk így is.De úgy látszik még ezt is töröd egy kicsinkét.-
*Válaszol vissza kissé szemtelenül.Na már most a reakcióján nem lehet meglepődni,ugyanis szépen elbeszélgetett Nymphával és akkor megjelenik ez az egyén és miatta elmegy az új legjobb barátnője.Elbámul a srác feje fölött és úgy fűzi továbba mondandóját.*
-Egyébként asszem miattad ment el,de nem mondta.Amúgy mi járatban erre,hol csak egypár ezer ember mászkál néha napján?-
Diák

Kaszt:

Tárgyak:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 9:43 am

- Kedves Donka. Tudod nagyon jól, hogy a bolgáron kicsi íren és még kevesebb japánon kívül semmilyen nyelvet nem ebszélek, nem hogy görögül.
*Rayko érti a lány reakcióját. Valószínűleg eléggé bizonytalanul nézett a lányra, mintha nem tudná ki is lehet az. Azt tudta hogy ki a lány, csak azt nem hogy mikor bezséltek utoljára. És miről? Miért maradt félbe stb.*
-Felteszem eléggé fura pofát vágtam, azért agörög bezséd, de felismertelek. amúgy meg job zsretem a bolgárt azt legalább értem. ezen a nyelven is el lehet küldemni valakit a fenébe. más nyelven nem annyira bátor dolog.
*Kedvesen mosolyog a lányra, végülis nem bántani akarja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 9:37 am

*Donka egy ideig Nympha után bámul,majd Rayko-hoz fordul.A sráccal két napja találkozott,de nem úgy tűnik,hogy felismeri.Így hát ad neki egy kis támpontot.*
-Σύμφωνα με μένα, διότι από εσάς, όπως οτιδήποτε άλλο γεια, έχουμε ήδη επιτύχει.-
*Donka Raykora mosolyog,és várja az eredményt,közben mége gy megjegyzést elejt*
-Ντόνκα? Με θυμάσαι;-
Diák

Kaszt:

Tárgyak:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 9:18 am

*Mikor Rakyo megérkezik a szoborparkba, két lány éppen beszélget ott. Aztán az egyik, akit valahol már látott, sőt talán bezsél is vele, kicsit elgondolkodika fiú ezen, majd rájön a nevére. Nymphadora. Szóval Nympha fogja magát aztán távozik a helyszeínről. LAssú léptekkel sétál oda az ott maradt másik lányhoz. Őt is ismeri legalábbis rémlik neki.*
- Szia. Remélem Nympha nem miattam szaladt el. Remélem nem ijesztettem rá a múltkor nagyon.
*Jelentette ki a fiú mosolyogva.*
Nymphadora Do'Urden
Diák

Hozzászólások száma: 95
Msn: ondi.boglarka@axiannet.hu
Kaszt:
Üzenőláda: It's man devouring man, my dear
Then who are we to deny it in here?

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 9:04 am

-Jó, akkor menyét, nekem mindegy.-
*Válaszolja duzzogva, majd amikor megkérdezik a származását, sóhajt egy hatalmasat.*
-Arab vagyok. Az Egyesült Arab Emírségekből jöttem, azaz ott születtem, csak pár hónapja költöztünk Bulgáriába. Tudom, nem nézek ki apszolút arabnak, tulajdonképpen pont az ellenkezője. Fehér bőr, piszkosszőke haj, kék szem, de kérlek, hadd ne magyarázzam el. Egyszer majd elmesélem, de mindenkinek ezt kell kimagyaráznom, legalább neked ne kelljen.-
*Néz rá reménykedve, nagyra nyílt szemekkel. Reméli, hogy Donkának nem kell magyarázkodnia. Eddig mindenki furcsán nézett rá, amikor megmondta neki, hogy arab, és amíg el nem magyarázta, erős skizofréniát sejthettek nála.*
-Ország, város, babababa... Amerikából jöttem, izé az Egyesült Arab Emírségekből jöttem, 11 betűt hoztam, mesterségem címere, k... j. Két hülye csaj.-
*Magyarázza, és magukra mutat.*
http://www.konyecowa.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 8:49 am

*Donka most már biztos benne,hogy rokonlelkek.*
-Kikérem magamnak ez nem görény,hanem menyét,illetőleg Gajdának hívják és mivel kétnapja rombadöntötte a fél könyvtárat a biztonság kedvéért hozom magammal.-
*Válaszol felháborodva és egy kicsit sértődötten néz Nymphára.Ám amikor meghallja a macskája nevét kipukkad belőle a nevetés.*
-Placebo?Az nem valami gyógyszer?A hipochondriás nagymamám szedett olyet ha jól emlékszem.Egyébként te honnan jöttél?Már mint enm égtáj,hanem ország,város,........fiú,lány,növény ,állat,tárgy,híres ember....-
*Godolkodik el aztán észbe kap.*
-Ja,jól vagyok egyébként!-
Nymphadora Do'Urden
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 8:40 am

~Izé... Érdekes egy figura. Nem baj, legalább nem vagyok egyedül! ~
-Örülök, én maradok a Donkánál. Legalább van valaki, nem vagyunk egyedül, és hasonlóan hülyék vagyunk!-
*Mosolyog rá, majd kissé eltorzult girmasszal néz Donka állatkájára.*
-Te, mi a jó ég az ott? Persze, tudom, hogy görény, de miért hurcolod magaddal?-
*Egy ilyen buggyant ember, mint a mi drága Nymphadoránk nincs vele tisztában, hogy csak az ő macskája olyan levakarhatatlan, hogy követi mindenhozá, ha nem zárja be a szobába.*
-Nekem is van egy állatom. Egy macskám. Placebonak hívják. Ne nézz így rám, a nénikémtől kaptam, és ő is nevezte el.-
*Próbálja kimagyarázni magát.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 8:34 am

*Donka önkéntelenül is még szélesebb mosolyra húzza száját.A lány valamiért önmagára emlékezteti.Hát igen,csak Don becses személye szokott idegeneket letámadni hasonlóképpen.*
-Donka Susanna Ellesmer és ha már itt tartunk hallgatok a Donra,a Suera,a Donkitára,és még van kismillió egyszáz-ezer nevem,sőt még néha a Bélának is szoktak nevezni,de aki így hív az nem biztos ,hogy pályázhat a "Ki Donka kedevnc Nezása" címre.Ja és nem vagyok beteg az imént görögül beszéltem,de ha óhajtod lefordíthatom amit mondtam.-
*Ennyi töménytelen szöveg után,Don várakozóan néz a lányra.*
~Mivel rokonlélek,talán nem fut el sikoltozva,hogy "Jaj,mamám,jajj,mamám egy őrült!!!"~
Nymphadora Do'Urden
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 8:24 am

*Nympha értetlenül néz az újonnan érkezőre, nagy tengerkék szemeit tágra nyitva bámul rá.*
-Oh... Jobbulást. Részvétem. Súlyos?-
*Kérdi, mivel ebből a hosszú izéből, amit mondani akart, két dologra tud csupán következtetni. Az egyik, hogy ez valami ritka betegség neve, a másik, hogy a lány káronkodik. De megpróbálja a pozitívabb végét megfogni a dolognak.*
-Egyébként szia. Nymphadora Do'Urden vagyok, de hallgatok a Nymphára, a Dorára, mostmár a Nyffire, a Nymphire, arra is hogy Te ott!, szóval szinte mindenre.- Bár ha Józsinak szólítanál, azt nehezményezném.-
*Magyarázza lelkesen. Most sokkal bátrabb és barátságosabb, mint általában. Talán a reggel teszi, vagy az, hogy az új lánynak nincsen pszichopata halálosztó feje.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 8:18 am

*Donka áloműző reggeli séta gyanánt kisétál a szoborparkba.Bár Gajda most kegyvesztett lett magával hozza,ugyanis,ha magára hagyná az a szoba teljes berendezésének katasztrófális végét jelenetené.Most ,szakítva hagyományaival sötétkék lapnadrág van rajta és fekete topp.A haja egyszerű lófarokba kötve verdesi a hátát.Első esetben egészíti ki szerelését egy hosszú póráz aminek a másik végén kedvence szaladgál.Ahogy Dontól megszokhattuk másodlagos célja a társaságkeresés így nagyon megörül,mikor meglátja a szőke lányt a padon,aki úgy néz ki mint ha beleejtették volna egy festékesvödörbe.Donka szélesen elmosolyodik és szokása szerint görögül köszönti:*
-Η επιθυμία μια όμορφη καλημέρα, αγαπητέ ένας ξένος!-
Nymphadora Do'Urden
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Aug. 28, 2009 8:04 am

*Nymphadora ismét megtiszteli a jelenlétével a sziget valamelyik részét. Mint mindig, most is kék ruhát visel, hosszú szoknyát, bő ujjú felsőt és türkiz szalagokat a hajában. Vidáman, lassan lépdelve sétálgat a sziklakertben, majd leül az egyik padra és alaposan körülnéz. Van is rá oka, hiszen nem nagyon ismeri még a szigetet, és ha alaposan megjegyez mindent, talán egyszer azt is eléri, hogy ne tévedjen el. Bár erre mikroszkópikusan kicsi az esély.*
Mira Rose
Diák

Hozzászólások száma: 219
Msn: bognarkaroly@t-online.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Mindenütt akadnak kis zökkenők és csalódások, és mindnyájan hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sokat reméljünk; de ha az egyik úton nem sikerül eljutni a boldogsághoz, az emberi természet másikat keres; ha az első számításunk téves, csinálunk egy másodikat; valahol mindig találunk kárpótlást.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Szer. Aug. 26, 2009 4:07 pm

*Mikor a lány köszön felnéz rá és kevesen mosolyog*-Szia!Semmi gáz mindenkinek van rossz napja!-*válaszol kedvesen majd figyeli ahogy Ranger megnyalja a lány kezét*-Ő nem is mondtam...Ő itt Ranger a daimónom..-*Bök a fehér farkas felé.*-Nincs kedved elmenni a vízeséshez?-*kérdezi kedvesen mosolyogva a lánytól majd mikor látja hogy az igenlően bólint együtt indulnak meg a vízesés felé!*
http://www.fonixpark.gportal.hu

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 32 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32  Next

Similar topics

-
» Sziklakert - Szoborpark