|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Pént. Aug. 28, 2009 9:37 am | |
| *Donka egy ideig Nympha után bámul,majd Rayko-hoz fordul.A sráccal két napja találkozott,de nem úgy tűnik,hogy felismeri.Így hát ad neki egy kis támpontot.* -Σύμφωνα με μένα, διότι από εσάς, όπως οτιδήποτε άλλο γεια, έχουμε ήδη επιτύχει.- *Donka Raykora mosolyog,és várja az eredményt,közben mége gy megjegyzést elejt* -Ντόνκα? Με θυμάσαι;-
|
|  | | Rayko S Dragomir - archiv Diák

Hozzászólások száma: 1321 Msn: parsche.istvan@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek
Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Pént. Aug. 28, 2009 9:18 am | |
| *Mikor Rakyo megérkezik a szoborparkba, két lány éppen beszélget ott. Aztán az egyik, akit valahol már látott, sőt talán bezsél is vele, kicsit elgondolkodika fiú ezen, majd rájön a nevére. Nymphadora. Szóval Nympha fogja magát aztán távozik a helyszeínről. LAssú léptekkel sétál oda az ott maradt másik lányhoz. Őt is ismeri legalábbis rémlik neki.* - Szia. Remélem Nympha nem miattam szaladt el. Remélem nem ijesztettem rá a múltkor nagyon. *Jelentette ki a fiú mosolyogva.* |
|  | | Nymphadora Do'Urden Diák

Hozzászólások száma: 95 Msn: ondi.boglarka@axiannet.hu Kaszt:  Üzenőláda: It's man devouring man, my dear
Then who are we to deny it in here?
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Pént. Aug. 28, 2009 9:04 am | |
| -Jó, akkor menyét, nekem mindegy.- *Válaszolja duzzogva, majd amikor megkérdezik a származását, sóhajt egy hatalmasat.* -Arab vagyok. Az Egyesült Arab Emírségekből jöttem, azaz ott születtem, csak pár hónapja költöztünk Bulgáriába. Tudom, nem nézek ki apszolút arabnak, tulajdonképpen pont az ellenkezője. Fehér bőr, piszkosszőke haj, kék szem, de kérlek, hadd ne magyarázzam el. Egyszer majd elmesélem, de mindenkinek ezt kell kimagyaráznom, legalább neked ne kelljen.- *Néz rá reménykedve, nagyra nyílt szemekkel. Reméli, hogy Donkának nem kell magyarázkodnia. Eddig mindenki furcsán nézett rá, amikor megmondta neki, hogy arab, és amíg el nem magyarázta, erős skizofréniát sejthettek nála.* -Ország, város, babababa... Amerikából jöttem, izé az Egyesült Arab Emírségekből jöttem, 11 betűt hoztam, mesterségem címere, k... j. Két hülye csaj.- *Magyarázza, és magukra mutat.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Pént. Aug. 28, 2009 8:49 am | |
| *Donka most már biztos benne,hogy rokonlelkek.* -Kikérem magamnak ez nem görény,hanem menyét,illetőleg Gajdának hívják és mivel kétnapja rombadöntötte a fél könyvtárat a biztonság kedvéért hozom magammal.- *Válaszol felháborodva és egy kicsit sértődötten néz Nymphára.Ám amikor meghallja a macskája nevét kipukkad belőle a nevetés.* -Placebo?Az nem valami gyógyszer?A hipochondriás nagymamám szedett olyet ha jól emlékszem.Egyébként te honnan jöttél?Már mint enm égtáj,hanem ország,város,........fiú,lány,növény ,állat,tárgy,híres ember....- *Godolkodik el aztán észbe kap.* -Ja,jól vagyok egyébként!- |

Hozzászólások száma: 95 Msn: ondi.boglarka@axiannet.hu Kaszt:  Üzenőláda: It's man devouring man, my dear
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Pént. Aug. 28, 2009 8:40 am | |
| ~Izé... Érdekes egy figura. Nem baj, legalább nem vagyok egyedül! ~ -Örülök, én maradok a Donkánál. Legalább van valaki, nem vagyunk egyedül, és hasonlóan hülyék vagyunk!- *Mosolyog rá, majd kissé eltorzult girmasszal néz Donka állatkájára.* -Te, mi a jó ég az ott? Persze, tudom, hogy görény, de miért hurcolod magaddal?- *Egy ilyen buggyant ember, mint a mi drága Nymphadoránk nincs vele tisztában, hogy csak az ő macskája olyan levakarhatatlan, hogy követi mindenhozá, ha nem zárja be a szobába.* -Nekem is van egy állatom. Egy macskám. Placebonak hívják. Ne nézz így rám, a nénikémtől kaptam, és ő is nevezte el.- *Próbálja kimagyarázni magát.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Pént. Aug. 28, 2009 8:34 am | |
| *Donka önkéntelenül is még szélesebb mosolyra húzza száját.A lány valamiért önmagára emlékezteti.Hát igen,csak Don becses személye szokott idegeneket letámadni hasonlóképpen.* -Donka Susanna Ellesmer és ha már itt tartunk hallgatok a Donra,a Suera,a Donkitára,és még van kismillió egyszáz-ezer nevem,sőt még néha a Bélának is szoktak nevezni,de aki így hív az nem biztos ,hogy pályázhat a "Ki Donka kedevnc Nezása" címre.Ja és nem vagyok beteg az imént görögül beszéltem,de ha óhajtod lefordíthatom amit mondtam.- *Ennyi töménytelen szöveg után,Don várakozóan néz a lányra.* ~Mivel rokonlélek,talán nem fut el sikoltozva,hogy "Jaj,mamám,jajj,mamám egy őrült!!!"~ |

| Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Pént. Aug. 28, 2009 8:24 am | |
| *Nympha értetlenül néz az újonnan érkezőre, nagy tengerkék szemeit tágra nyitva bámul rá.* -Oh... Jobbulást. Részvétem. Súlyos?- *Kérdi, mivel ebből a hosszú izéből, amit mondani akart, két dologra tud csupán következtetni. Az egyik, hogy ez valami ritka betegség neve, a másik, hogy a lány káronkodik. De megpróbálja a pozitívabb végét megfogni a dolognak.* -Egyébként szia. Nymphadora Do'Urden vagyok, de hallgatok a Nymphára, a Dorára, mostmár a Nyffire, a Nymphire, arra is hogy Te ott!, szóval szinte mindenre.- Bár ha Józsinak szólítanál, azt nehezményezném.- *Magyarázza lelkesen. Most sokkal bátrabb és barátságosabb, mint általában. Talán a reggel teszi, vagy az, hogy az új lánynak nincsen pszichopata halálosztó feje.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Pént. Aug. 28, 2009 8:18 am | |
| *Donka áloműző reggeli séta gyanánt kisétál a szoborparkba.Bár Gajda most kegyvesztett lett magával hozza,ugyanis,ha magára hagyná az a szoba teljes berendezésének katasztrófális végét jelenetené.Most ,szakítva hagyományaival sötétkék lapnadrág van rajta és fekete topp.A haja egyszerű lófarokba kötve verdesi a hátát.Első esetben egészíti ki szerelését egy hosszú póráz aminek a másik végén kedvence szaladgál.Ahogy Dontól megszokhattuk másodlagos célja a társaságkeresés így nagyon megörül,mikor meglátja a szőke lányt a padon,aki úgy néz ki mint ha beleejtették volna egy festékesvödörbe.Donka szélesen elmosolyodik és szokása szerint görögül köszönti:* -Η επιθυμία μια όμορφη καλημέρα, αγαπητέ ένας ξένος!- |

| Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Pént. Aug. 28, 2009 8:04 am | |
| *Nymphadora ismét megtiszteli a jelenlétével a sziget valamelyik részét. Mint mindig, most is kék ruhát visel, hosszú szoknyát, bő ujjú felsőt és türkiz szalagokat a hajában. Vidáman, lassan lépdelve sétálgat a sziklakertben, majd leül az egyik padra és alaposan körülnéz. Van is rá oka, hiszen nem nagyon ismeri még a szigetet, és ha alaposan megjegyez mindent, talán egyszer azt is eléri, hogy ne tévedjen el. Bár erre mikroszkópikusan kicsi az esély.* |
|  | | Mira Rose Diák

Hozzászólások száma: 219 Msn: bognarkaroly@t-online.hu Kaszt:  Üzenőláda: Mindenütt akadnak kis zökkenők és csalódások, és mindnyájan hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sokat reméljünk; de ha az egyik úton nem sikerül eljutni a boldogsághoz, az emberi természet másikat keres; ha az első számításunk téves, csinálunk egy másodikat; valahol mindig találunk kárpótlást.
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Szer. Aug. 26, 2009 4:07 pm | |
| *Mikor a lány köszön felnéz rá és kevesen mosolyog*-Szia!Semmi gáz mindenkinek van rossz napja!-*válaszol kedvesen majd figyeli ahogy Ranger megnyalja a lány kezét*-Ő nem is mondtam...Ő itt Ranger a daimónom..-*Bök a fehér farkas felé.*-Nincs kedved elmenni a vízeséshez?-*kérdezi kedvesen mosolyogva a lánytól majd mikor látja hogy az igenlően bólint együtt indulnak meg a vízesés felé!* |
|  | | Liliya Darina Diák

Hozzászólások száma: 185 Msn: cokinyuszi@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Szer. Aug. 26, 2009 3:54 pm | |
| *Liliya ismét a szoborparkba megy, hogy felidézze szép emlékeit. Barna szoknya, fehér top volt rajta és az elmaradhatatlan barna térdig érő csizma. Már egy jó ideje megy mikor meglátja Mirát egy padon ücsörögni. Fogja magát és a lányhoz siet.-Szia Mira!*Köszön hangosan majd kedvesen mosolyog. Leül a lány mellé, megigazítja barna szoknyáját vesz egy mély levegőt majd kezdi mondani valóját*-Bocs, hogy tegnap úgy elrohantam. Milyen gyönyörű ma az idő.*Néz fel a kék égre* |
|  | | Mira Rose Diák

Hozzászólások száma: 219 Msn: bognarkaroly@t-online.hu Kaszt:  Üzenőláda: Mindenütt akadnak kis zökkenők és csalódások, és mindnyájan hajlamosak vagyunk arra, hogy túl sokat reméljünk; de ha az egyik úton nem sikerül eljutni a boldogsághoz, az emberi természet másikat keres; ha az első számításunk téves, csinálunk egy másodikat; valahol mindig találunk kárpótlást.
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Szer. Aug. 26, 2009 3:44 pm | |
| *Ma megint újabb területet akart felfedezni Mira.A szoborpark tetszett neki a legjobban.Ma egy világoskék felsőben és egy fekete farmerban volt látható..fején egy fejhallgatóval. Mikor belépett a csarnokba,Ranger mellette ügetett.Mira megállt egy kőpadnál és leült.Gyönyörködött a szobrok sokszínűségében és változatosságában.Eközben Ranger körbefutkorászott jó néhány szobrot majd helyet foglalt a lány mellett!* |
|  | | Latiffa Milena Diák

Hozzászólások száma: 202 Kaszt:  Üzenőláda: Íme az én új karicskám: Latiffa. Gondoltam, arab lány kevesebb van...
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Hétf. Aug. 24, 2009 7:26 pm | |
| * Latiffa ijedten riad fel az álmodozásból, amikor egy lány megszólítja. A kérdése azonban kissé kínosan érinti Latiffát is. - Izé...én csak jöttem, és jöttem anélkül, hogy tudtam volna hogy hova. De nem zavar nagyon, főleg most hogy már ketten vagyunk.*Mondja, aztán mikor meghallja a lány nevét , és hogy Allis ő is, elmosolyodik. - Szupi.. a nevem Latiffa Milena, szintén Allis. * És most már kifejezetten rávigyorog a csajszira. - Remélni sem mertem, hogy lesz valaki más is olyan idióta, mint én, hogy ilyenkor pont ide jöttem. Ki tudja, erre még kegyencek is járnak. De semmi gáz, itt vagyunk egymásnak.* Teszi hozzá barátságosan, ami nem jellemző Latiffára így elsőre. Igaz , a lány elnyerte a tetszését.* // fagy..// |
|  | | Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Hétf. Aug. 24, 2009 7:15 pm | |
| * Latiffán kívül este csak egyetlenegy ember jár errefelé, aki persze nem más, mint Allidonos főprefektus kisasszonyunk, aki ismételten sikeresen eltévedt. Nehezen tud hozzászokni, hogy egyre korábban sötétedik, és megint a tölgyesben ragadt sötétedésre. Utána meg onnan hazakeveredni még bonyolultabb, pláne a nulla tájékozódó képességű Aalinek. Így hát most egy teljesen ismeretlen helyre tévedt. Amikor meglátja a sziklákat, megint elfogja a reménytelenség, hogy hogyan jut ő vissza a kúriába. De úgy tűnik, mégis szerencsésen alakul a helyzet: amint bevilágítja a sötét területet Aali pálcájának halovány fénye, kibontakozik egy női alak a lány szeme előtt.* ~Szuper! Csak nehogy kegyenc legyen.~ *Gondolja. De most az sem zavarná, ha netán gonosszal találkozna, ha el tudja őt igazítani.* -Szia! *Szólítja meg kedvesen Latiffát.* Izé…. Aali vagyok, és eltévedtem. *Nyögi ki kínosan mosolyogva.* Nem tudod véletlenül, merre van a kúria? Na meg, hogy egyáltalán hol vagyunk. *Kérdezi, reménykedve, hogy a lány válaszol is.* |
|  | | Latiffa Milena Diák

Hozzászólások száma: 202 Kaszt:  Üzenőláda: Íme az én új karicskám: Latiffa. Gondoltam, arab lány kevesebb van...
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Hétf. Aug. 24, 2009 7:01 pm | |
| Latiffa érkezik a Sziklakerthez, méghozzá a Szoborparkhoz. Fütyörészve jelenik meg, ebből láthatja mindenki, mekkora jó is a kedve. Ennek megfelelően egy rózsaszín alapon pink színű pólót, és egy farmerszoknyát visel. Kendője a fején most kivételesen nem kék, hanem pink . *~Na, itt sem jártam még soha...de bizonyára érdekes hely lehet.~* Állapítja meg magában, és jobban szemügyre veszi a kőszobrokat. Miután kigyönyörködte magát, úgy dönt, lecsüccsen az egyik szimpatikus sziklára, és szemléli a tájat. Mély sóhajjal szívja be a friss levegőt, ami falusi hangulatot kelt. Aztán, miután helyet foglalt a sziklán, egy gyors próba után, hogy kényelmes-e, elfekszik a sziklán, és behunyt szemmel maga elé képzeli otthonát.* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 8:46 pm | |
| * Pierréhez közelebb ült a lány ami egyenlőre nem zavarja. Habár a fiú már foglalt nem lehet baj egy kis beszélgetésből egy lánnyal. És milyen dolog két km-es távolságból beszélgetni. Amikor a lány megdicséri a nevét kicsit megilletődik nem szokott ehhez. - Ó köszi, de Te sem panaszkodhatsz. Brittany nagyon szép név. Nagyon örülök, hogy megismerhetlek és köszönöm. Hát addig biztos szunyáltam volna amíg valaki rám nem talál. * Mondja nevetve és a lányra mosolyodik. Aztán elneveti magát. - hát igen hosszú nap volt ez a mai kifárasztott. * Mondja nevetve és végig gondolja mi mindent művelt ma. - Köszönöm. Látszik rajtuk, hogy én nevetem őket. * Mondja nevetve micsoda szerénység. Bár azért senki sem panaszkodhat, hogy Pierre túlságosan szerény lenne, de ez most csak viccelődés volt. Reméli a lány is veszi a lapot. amikor a lányka az állatok fülét vakarja játékba kezdenek és hála puszit adnak a lánynak. Vagyis megnyalják az arcát. - Hupsz bocsi kicsit hálás jószágok. - Mondja mosolyogva s reméli nem haragszik meg miatta a lányka. - Hát én nem azért jöttem ki, mert a nélkül nem tudnék aludni, de kutyusoknak kellett az esti séta és ársaságra is vágytam. * Mondja el gyorsan mi járatban erre felé. És az órájára néz. - Elég későre jár és én fáradt vagyok szóval lassan el kéne indulni az ágyikó felé. Remélem nem haragszol. Örülök, hogy megismertelek. Szia * Mondja és figyeli a lánykát. neki is menni kellet így egy ideig együtt mentek majd mindenki a saját hálójába. |
|  | | Brittany Wells Diák

Hozzászólások száma: 21 Msn: armaivanda@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Aki szeretne játszani, az küldjön pü-t vagy vegyen fel msn-re.
Akárkivel játszom, mindegy milyen szakos.
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 8:26 pm | |
| * Érdeklődve hallgatja Pierrét,majd kicsit egyre közelebb megy hozzá. Ki tudja meg-e engedi neki a fiú. Ha a fiú nem nagyon akarja azt,hogy ő mellé menjen akkor biztos megjegyzi. És persze akkor Brittany elmegy onnan. Vagyis arrébb megy. De a fiút nem hagyja. Mert legalább egy kicsit jól érzi magát Pierrével. Hallgatja,majd elmosolyodik.- Szép neved van. Örülök,hogy megismerhetlek. Látom prefektus is vagy. Gratulálok. Igen, biztos nem lenne jó, ha elaludnál. Talán egész este itt aludtál volna.* Néz rá,majd elmosolyodik. - Eléggé álmos fejed van.* Mosolyodik el,majd feláll. Felugrik az egyik sziklára,majd körbenéz. Utána visszaugrik,majd a fiú mellé ül. Meghallgatja,majd válaszol. - Köszönöm szépen. De a te "állatkerted" se csúnya. Nagyon aranyosak. * Néz rájuk,majd leguggol melléjük,majd megvakargatja az állatok füle töveit. - Nagyon cukik.*Mosolyodik el,majd megigazítja a topját. - Értem. Azt hittem csak én jöttem rá erre a helyre ilyen későn. De úgy látom nem csak én. *Mosolyodik el. - Nem tudom igazából. Este nincs olyan meleg. Meg nem tudtam aludni. Így hát erre hozott az utam.* Néz a fiúra.- És te? Hogyhogy erre hozott az utad? És mért pont ilyen késő este? * Érdeklődik.* |

| Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 8:08 pm | |
| * Pierre vállát egy hűvös kéz érinti meg. A rázásra azonnal felriad és a lány szemeibe néz. először egy kicsit fáradtan pillant az eddig ismeretlen lányra aztán kitörli szeméből az álmosságot és elmosolyodik. - Szia. Pierre Bontavier és szintén Allidon. * Teszi hozzá gyorsan habár ezt a kitűzőjéről is meg lehet állapítani. A lány elsőre kedvesnek és csinosnak tűnt, de a kedvesség egy kis ismerkedés után eldőlhet. - Nem nem zavarsz...sőt nagyon örülök neked, hiszen nem lenne jó, ha itt aludnék a kijárási tilalom kezdete után. * mondja mosolyogva aztán feltápászkodik. - Nagyon aranyos a farkasodén is bemutatom kisebb állatkertemet a kicsi kutyus Tappancs az idősebb Dínó. * Már nem volt sok különbség a két kutyus között, de a jellemükben nagyon eltérőek. - Nagyon szép hely bizony, én is most találtam rá. * Felel a kérdésre aztán feldob egy témát. - És mi az oka az esti sétának? * Kérdez a lánykától. |
|  | | Brittany Wells Diák

Hozzászólások száma: 21 Msn: armaivanda@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Aki szeretne játszani, az küldjön pü-t vagy vegyen fel msn-re.
Akárkivel játszom, mindegy milyen szakos.
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 7:56 pm | |
| *A fiatal lányt is lehet erre látni. Már nagyon régen sétált erre. Inkább este sétál, mint nappal ugyanis nappal eléggé fülledt levegő van. Bár most sincs nagyon hideg, így egy kék-piros virágos, szörfnadrág van rajta, és egy kék top. Cipőjét most lecserélte egy kék flip-flopra. Haja most is eléggé szépen rendben van. Kiegyenesítve, és a kék csík is elégég jól látható. Szemén kicsit fekete festék van, és egy kevés kis alapozó. Hogy szebb legyen. Bár amúgy sem egy csúnya lány. Mellette fehér farkas daimonja, Agyar sétál. A birtokra sétál, ahol egy sziklás részt lát. ~Ez biztosan mesterségesen csinálták.* Fut át az agyán,majd gyorsan az egyik sziklára ugrik. Körbenéz,majd a következőre ugrik. Így ugrándozik kicsit,majd észrevesz egy fiút, aki szunyokál. Elmosolyodik,majd lassan odasétál mellé. Megfogja a vállát,majd megrázza. - Szia!* Néz rá. Nem akarta megijeszteni,de nem is ijesztette meg. - Zavarlak? Brittany Wells, Allidon.*Mondja,majd a szikla szélére ül és a fiút kezdi nézni. ~Nem egy csúnya fiú... * Gondolkodik el,majd elmosolyodik. ~Persze.. még egy kiszemelt... * Néz rá daimonja.- Ő a daimonom, Agyar. Fehér farkas. *Mondja,majd körbenéz. - Eléggé szép hely, nem? Elsőnek vagyok itt. Te már többször jártál itt? * Most igen furcsa,hogy ilyen barátságos a lány. De persze fiúkkal mindig az.* |

| Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 7:32 pm | |
| * Pierre esti sétára indult kutyusaival. Vidáman ballagott velük amikor egy új helyre bukkant. Eljátszadoztak a sziklákon ugrálva. Kicsit magányosnak érezte magát és szívesen fogadt volna valakinek a társaságát. Leült egy szikla tövébe és ott nézelődött. Fárasztó napja volt ma rengeteget utazott és rohangált, de nem tartotta rossz napnak. főleg, hogy újra itt van a suliban. Hamarosan fejét a lábára tette és elszundított. |
|  | | Hallbjörn B. Laxness Diák

Hozzászólások száma: 366 Msn: parsche.istvan@gmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 4:49 pm | |
| *A fiú feláll és elindul a sráccal együtt akúria felé. Bár még mindíg a koncentrációjával van elfoglalva. Úgy érzi ezúttal ismét sikerült megelőznie a bajt. Elhagyják a helyet és nyomukban a vihar telejs erejével lecsap.* |
|  | | Sean Randy Zealot Segédtanár

Hozzászólások száma: 192 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 4:46 pm | |
| *A fiú összerak pár információt. Ügyes, bár Sean nem is titkolt semmit, mégis tetszik neki az éleslátása. Bár a fiú nem nagyon örül ennek. Hallatszódik a hangjából.*- De én is az lennék. Találkoztál már a többiekkel? Nem mintha nem lehetne.*Az utolsó mondatot már csak halkan magának mondja. Elvégre senki sincs elzárva. Viszont a fiú „hobbijai” egy kicsit felkeltik Sean érdeklődését. Sajnos egy hatalmas dörrenés ébreszti rá, hogy a vihar bizony eljött. Inkább most felfüggeszti ezt a dolgot, és keres egy védettebb helyet. A fiú koncentrálására már nem nagyon figyel, mert feláll és leporolja magát.*- Ha nem haragszol meg én is bemegyek. Nem szeretnék elázni, ha el lehet kerülni. Ahhoz nincs elég jó idő. Nem tudom, te jössz-e? *Kérdi a fiút, és kezét nyújtja, hogy felsegítse, ha az jönni kíván. Ha nem hát elköszön és a kúria felé veszi az irányt, vagy egyedül van Torstennel.* |

| Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 4:37 pm | |
| - Szavaidban utalásokat tlaálok egy másik iskolára. És többesszámban beszélsz. Ha lehet egy tippem, ugyanis csak egy új csoportról tudok az iskolán belül Ealestin boszorkányok közé tartozol? *Torsten nem örült még a feltéelezésnek sem. A legutóbb is összefutott eggyel és majdnem neki kellett mennie. Mert abban szép adag gőg volt, több mint magában a fiúban.* -Nekem sok kedvenc helyem vana temetőket szeretem leginkább. A sportokat nem szeretem. Inkább aboncolásokat. de hát sajnos törvényi szabályozás alá esik ez si. Bezzeg miylen szép lehetett régen. Csak pár auror volt, és a családomat amúgy is rettegték. Ma meg nyűszítenek már egy aurortól is. *Torsten aurája a tökéletes szürkéből átvált sötétebbre. Szeme fehérje is zavaros lesz. Azonban észleli a változást. azonnal összpontosítani kezd. A homloka is beleizzad az erőlködésbe.* |
|  | | Sean Randy Zealot Segédtanár

Hozzászólások száma: 192 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 4:28 pm | |
| *A fiú is kényelembe helyezi magát és úgy beszélgetnek tovább. Sean-t viszont zavarja, hogy lefelé kell néznie, ezért maga is a földre ül, de a hátát továbbra is a sziklának veti. Kezeinek pózát nem változtatja. *- Aham, nekem is nagyon tetszik. Sok minden van itt. Látszik, hogy itt adnak az igényeknek.*Mosolyodik el. Közben a vihar kezd eléggé durvulni. Sean egy kicsit aggódik, bár csalánba nem üt a ménykü alapon nem izgul.*- Igazából meghívást kaptunk páran, hogy iratkozzunk át. A vizsgákat ott letettük, így egyből harmadikban kezdek, nem kell két évet elpocsékoljak. A tanév végén jöttem amúgy.*Torsten egy ideig a villámokat bámulja. Seannak is tetszik, de azért nem annyira, mint a fiúnak. Majd tovább beszélgetnek.*- Kedvenc helyeim. Hát nagyon nincs még. A legtöbb hellyel csak ismerkedek. Bár a társalgót nagyon szeretem esténként. Szabadidőmben most legtöbbször sétálok, gitározok vagy olvasok. Vagy henyélek valahol. Régebben nagyon szerettem Kviddicsezni vagy kosarazni. De itt most valahogy még nem jött meg a kedvem hozzá. És te?*Kérdez vissza. Majd egy picit a szél is meglódul. Talán lassan majd be kéne menniük. Nincs baja az elázással, de ha már el lehet kerülni…* |

| Téma: Re: Sziklakert - Szoborpark Vas. Aug. 23, 2009 4:17 pm | |
| *Torsten leül a földre.* - Én már egy ideje itt vagyok. Tavaly jöttem kb. félévkor. És sikeres vizsgákat tettem az év végén. Szerencsére. Eléggé jóü hely ez itt.Anglia sem itt vana s zomszédban miért pont ez az iskola, végülis ha már mindenképp Bulgária, akkor a Durnstag sokkal nagyobb és ismertebb. És ha jól tudom nálatok is van suli. Te mikor érkeztél? *A fiú kényelmesen elhelyezkedika földön mialatt javában dúl az égi háború mennydörgés és villámok váltják egymást. Szép látványt nyújtanak. A fiúnak nagyont etszik.* - Melyek a kedvenc helyeid. Mit szeretsz szabadidődben csinálni? |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |