Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Feb. 27, 2009 11:47 am

First topic message reminder :

A sziklakert a birtokon terül el. Mesterségesen lett létrehozva, kivájva mágikus úton a lélekölő hegységből idemaradt sziklás talajból. Kacskaringós lépcsők futják át a kertet, míg egy várfalhoz hasonlatos kétméteres kőfal veszi körül. Lehet itt bújócskázni, de pihenésre, és nézelődésre is kiválóan alkalmas. Zöld fák, és egyéb növények is találhatók itt. A kert közepén egy szoborpark kapott helyet. Itt az egykori alapítók szobra kereshetők fel, ám híres varázslóknak is szobor lett emelve. A szoborparknál padokra lehet leülni, illetve van egy fából emelt hatszög alakú menedék, ami alá be lehet húzódni. Ez alatt is padok találhatók, mintegy harminc ember fér el alatta.
írta Kaen el Jericho
kép by Kaen el Jericho

Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Hozzászólások száma: 4214
Msn: mercedesz2000@vipmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:53 am

- Oké, menjünk most. Nem nagyon van más dolgom, úgyhogy induljunk. *Mondja egy mosollyal, aztán elindulna, de megbotlik valamiben. Lenéz a földre, a kezébe fogja, majd a fáklya fényébe teszi, és meglátja, hogy egy nagyobb fajta kőben esett el, ami olyan, mintha rozsdás lenne, de persze a kövek nem rozsdásodnak, így nem is érti hogy lehet.* - Na ez is érdekes. *Mondja, majd zsebre vágja a követ, és elindul, reménykedve benne, hogy a lány követi.*
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Lorraine Betranche

Hozzászólások száma: 336
Msn: foldibianka15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux

Chopin Nocturne in C sharp Minor

Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:49 am

*Tovább nézegeti a rést aztán Wandára tekint.*-A könytvárba? Ez remek ötlet. Akár mehetnénk most is. Vagy mostmár menned kell valahova. *Lorr-t annyira felcsigázza ez az ügy, hogy azonnal tudni akarja mik lehetnek ezek a nyomok.*- Bocsi, hogy ilyen buzgómócsing vagyok, csak az elműlt napok monotonitása után,végre kapok valami életerőt. Hogy ezeknek köze? Elképzelhető. Mindenesetre nagyon érdekes.
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:44 am

- Nem. Majd megpróbálom valahogy lerajzolni őket, és utánanézünk a könyvtárban, hogy mik lehetnek ezek. Kíváncsi vagyok. *Mondja a falat kémlelve, és elgondolkodva, aztán mikor Lorr megtalálja a rést, a lánynak elkerekednek a szemei.* - Érdekes. Nagyon is érdekes. Szarinted köze van a kettőnek egymáshoz? *Kérdezi, először a falra, aztán a padlóra mutatva.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:40 am

*Figyelmesen hallgatja Wandát, ahogy a tilalomról beszél aztán újra az írásjelekre tekint. Kissé elszomorodik, hogy Wandának sincs ötlete. *-Akkor szerinted hagyjuk is? *Majd Lorr tovább kezdd kutatni és a többi falat is megnézi. Utána a plafont és a padlót is. A padlón lévő furcsa kövek között egy nagyobb résre lesz figyelmes.*-Nézdd csak mit találtam. * Mutatja Wandának a rést és reméli nem csak benne kelt izgalmat az ilyen dolgok után való keresgélés.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:36 am

- Ajjaj, a kijárási tilalom, igen. Egyszer én is megszegtem szerintem, bár nem tudom jól emlékszem-e. Viszont szerencsére nem vettek észre. *Mondja, aztán ő is megnézi az írásjeleket, megtapogatja őket, szóval vizsgálgatja azokat.* - Először rúnáknak néztem őket, de nem nagyon hiszem, hogy azok lennének. Lehet, hogy ez valamiféle rejtett átjáró, ami nem tudom, hogy hová vezet, de végül is ki tudja? Elég furcsa minden esetre. *Feleli, majd még jobban megvizsgálja a jeleket, de nem tud belőlük levonni semmit.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:32 am

-Hát ez nem túl jó fényt vetne rám. Főleg azok után, hogy múltkor véletlen tíz utánig maradtam kinnt. A kimenő tilalom ellenére. Szóval nem lenne túl jó , ha ez elterjedne. *Aztán beljebb mennek. Megint egy sötét terembe érkeznek ahol jó formán semmi sincs. Majd Lorr a fáklyával a falra világít és furcsa írásjeleket pillant meg illetve egy gyémánt alakú bemélyedést.*-De érdekes. Szerinted ez mi lehet? Talán valamilyen kincsteremnek lehet a nyílása. Csak tudnunk kéne mit jelentenek ezek? Van valami sejtésed arra, hogy mik ezek?* Kérdezi Lorr Wandát majd átadja neki a fáklyát, hogy jobban láthassa amik a falon vannak.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:28 am

- Értem én. *Mondja, de már nem nevet, csak egy kicsit mosolyog rajta, elvégre már annyira elcsépelt a téma.* - Ja, elterjeszti, hogy te egy hidegvérű perverz gyilkos vagy, aki csak férfiakat öl, és mielőtt megtenné, letöri egy bizonyos testrészüket. Ez milyen abszurd már? *Az utolsó kérdést természetesen költői kérdésnek szánja, aztán egy kicsit kuncog, majd besétálnak a kis menedék épületbe.* - Persze, nézzünk körül. *Feleli mosolyogva, és megy a lány után.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:24 am

-Nos énis csak sétálgatni jöttem ki, dehát máshogy alakultak a dolgok.* Ismét nevet. Aztán Wanda felhozza, hogy menjenek be valamilyen furcsa épületbe.*-Nahát ezt eddig még nem is láttam. Egész érdekesnek tűnik. Szerintem is menjünk be. Hogy a szobrok figyelnek bennünket? Ez érdekes meglátás. Azért remélem az a szobor amit az imént elintéztem nem kel életre, mert akkor mindenkinek elterjeszteni, hogy egy gyilkos vagyok. *Aztán belépnek a hatszögű épület bejáratán. Először egész sötét van majd Lorr hirtelen meglát egy fáklyát és megis gyújtja. Az előtérben tényleg csak padok vannak, de aztán Lorr megpróbál beljebb menni.*-Jössz teis? Vajon mi lehet ott bennt?
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:17 am

- Én csak kijöttem sétálgatni, meg gondoltam megnézek egy-két szobrot. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jelenettel találkozom. *Mondja nevetve, aztán sétál tovább Lorr mellett. Aztán meglátja a fából emelt hatszög alakú menedéket.* - Bemegyünk oda? Életemben nem jártam még ott bent, pedig biztos tök jó lehet. Bár szerintem annyi az egész, hogy vannak bent padok, aztán kész... de legalább le tudunk ülni, én már lejártam a lábam. *Mondja, miközben a távolban egy hatszög alakú épületre mutat, és ha a lány beleegyezik, hogy odamenjenek, akkor elindul felé.* - Egyébként a múltkor beszéltél nekem furcsaságokról. Most csak én érzem úgy, hogy a szobrok figyelnek minket? *Kérdezi, majd körbenéz, de nem, nem mozognak a szemeik, lehet hogy csak apróbb paranoia lett urrá Wandán, ami nála amúgy sem ritka.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:11 am

*Amikor Wanda megpróbálja visszailleszteni a darabokat nagy kő esik le a szívéről. Mintha már nem is az ő terhe lenne, de mikor meglátja, hogy neki se sikerül egyet ért a lánnyal és elindul arra amerre Wanda.*-Azthiszem megfogadom, hogy ezentúl nem érek hozzá egy szoborhoz sem. De tényleg még meg sem kérdeztem te mi járatban vagy itt a szoborkertben? Gondolom, te nem azért, hogy férfi szobrok micsodáit törd le mint mondjuk én.* Ezen felnevet majd tovább sétál a lány mellett.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 11:03 am

- Majd csak találsz. *Mondja a lány, aztán amikor megjegyzik, hogy nem segít, csak vihorászik azonnal a lány segítségére siet.* - Ne haragudj, csak olyan vicces ez az egész helyzet. *Aztán mikor a két darab a kezébe kerül, felmászik a szoborhoz, és ő is megpróbálja visszailleszteni a két darabot. Sikerül is neki, de úgy, hogy látszik rajta, hogy az bármelyik pillanatban leeshet.* - Szerintem tűnjünk el innen gyorsan, mielőtt ránk fognák, hogy rongáltunk. *Jegyzi meg, aztán hogy nyomatékosítsa a szavait, el is indul valamerre.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 10:59 am

*Amikor felmerül, hogy Lorr-nak inkább egy igazi férfivan kéne próbálkoznia felnevet a lány. Pedig mostanában elég sok hímnemű egyeddel társalgott, de egyikel sem alakult ki semmi. *-Hát, ha végre találnék egy igazi férfit.* Mondja Lorraine nevetve.*-Tudod én itt éppen próbálnék rendet teremteni, de te megállás nélkül vihorászol. Esetleg segíthetnél is.* Mondja Lorraine. Persze nem megvetően. Inkább csak viccesen. Aztán megfogja a szoborból letört részt, és megpróbálja a pálcájával visszailleszteni. De hiába ahelyett, hogy a helyére kerülne még egy darab letörik belőle.*-Na neeee. Ilyen nincs. Majd Wanda kezébe nyomja a két darabot és várja a reakcióit.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 10:49 am

*A lány felnevet a másik tagadásán, hiszen egyértelmű, hogy ő volt, és eléggé vicces, ahogy próbálja letagadni a dolgot.* - Persze, hogy megértelek. De mondom, legközelebb igazi férfivel próbálkozz, mert annak jó esetben nem törik le. *Válaszolja nevetve, majd ő is a földön lévő szoborrészletre pillant.* - Szerintem javítsd meg valahogy, elvégre véletlenül történt a dolog, nem akartad te eltörni a szobrot. Ezért csak nem veszik el a pálcádat. Csak nehogy a végén rosszul süljön el a varázslat. *Mondja, még mindig nevetve, amikor néha-néha levegőhöz jut a feltörő kacajtól.* - Akkor aztán nagy pácban leszel.
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 10:45 am

*Jobbra balra nézelődik Lorr és a szerencsétlenséget követően szerencsésnek érzi magát. Aztán a legváratlanabb pillanatban a háta mögül egy hang szólal meg.*-Áááá. Nem én voltam. * Hangzik el tőle a tagadó szó, de hiába Wanda nyilvánvalóan mindent látott.*-Szia. Ugye megértesz?* Majd miközben a földön lévő fériasságra tekint őt is elfogja a nevetés.*-Szerinted most mi tévő legyek? Ha ilyenekre használom a pálcámat a végén még elveszik tőlem. *Sanyarú sorsa ellenére jókedve nem múlik el.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 10:40 am

*A lány szökkengetve halad a szoborkert felé, szokásosan rózsaszínbe öltözve, és pont arra a jelenetre ér le, amikor Lorr letöri a szobor férfiasságát. Mire elkezd szakadni a röhögéstől.* - Legközelebb igazi férfival próbáld, annak talán nem törik le. *mondja, aztán végignéz a szobron.* - Bár így is egész szép. Egyébként szia Lorr. *Teszi hozzá a köszönést, aztán megint megnézi a szobrot azon gondolkodva, hogy hogyan lehet egy ekkora bakit helyrehozni.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Szept. 11, 2011 10:36 am

*Lorr egyhangúan megy a szobortkertbe. Nincs más dolga. Ma egy szellős ruhát visel a lány egy bézs topánkával. Az idő nagyon nyárias ami megtévesztheti az embert. Sétálgat a szobrok között. Néha csak úgy előbbukkan egy-egy szobor mögül, hátha találkozik valaki ismerőssel. Aztán meglát egy meztelen férfi szobrot. Teste szinte tökéletes. Az izomzatai nagyon élethűek, ígyhát Lorr akarva akaratlanul megakarja tapintani a hasizmait, de miközben hozzá ér véletlen rátámaszkodik a férfiasságára és letörik. *~Áááá. Te jó ég.* Gyorsan elakar tűnni a helyszínről, de előtte megkell bizonyosodnia arról, hogy senki sem vette észre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Aug. 28, 2011 2:49 pm

//olvadocska//

*Hallgatja Martinát, de csak egy kaján mosolyba folytja mindazt amit legszivesebben elmondana neki, vagy inkább a fülébe sikítaná, miközben megrázza, jó alaposan, mert megint egy igen ellentétes szellemü lélekkel hozta össze sajna a sors, amit ö nem nagyon kedvel, söt, kifejezetten utálja ezeket a stílusú lányokat.* -Igenis vannak sokkal fontosabb dolgok mint a ruha, a smink, meg a fiúk....és én is falra mászom töled, ez kölcsönös, teljes mértékben...*vágja oda a szavakat a másiknak, majd csak figyeli ahogy az toporzékol, és teljesen kitér a hitéböl is talán.* -Igen, nekem nagyon fontos a tudás, mert az készít fel az életre, és ha van elég belöle, akkor jobban, könnyen veheted az akadályokat, nekem ez a fontos, és nem a divat hobortok, meg hogy ki mit visel.....és egyébként meg azt vallom e téren, hogy teljesen mindegy mit viselsz, ha abban jól érzed magad, és ha ez épp banános szoknya madonnás felsöben, akkor az, ha meg tiszta szektás fekete szerkó, akkor meg az, tök mindegy.... *szajkózza igazát, majd ismét csak figyeli a reakciókat, mert igen jól szórakozik Martinán.*
Martina Stravich

Hozzászólások száma: 34
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Játékért Lina Wierrot kell zargatni^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Aug. 28, 2011 1:57 pm

//Olvad//
*Vissza sem köszön a lánynak, és szinte tűzvillámok potyognak ki a szeméből.* - Ez a divat, ah még nem vetted volna észre! *nyögi hozzá, és hátat fordít a lánynak.* - Tina! *veti oda, és a lány egy tiltott mondatot mondott ki.* - Hoogy?? VANNAk FONTOSABB DOLGOK A DIVATNÁL? *sipítja, és toporzékolásba kezd.* - Olyan nincs! Cöhh. *köp egyet maga elé, és körmét kezdi piszkálgatni.* - Na, de no problemo látom vannak olyanok, akik a külsejükkel igazán nem foglalkoznak. *dünnyögi, amjd valami értelmes témát keres.* - És ha nem magaddal foglalkozol akkor mivel? Nem is tudok más dolgot találni magamon kívül... Olvasás? Jóó ééég! *nyújtja szavait, és folytatja.* - Tanulás? Isteneem.. Sírógörcsöt kapnék.. *sipítozik, és már hiszti könnyek esnek ki a szeméből.* - Én vagyok a fontos, nem más. Ezt nagyon jegyezd meg kis drágám! Magaddal foglalkozz ne mással. Nem hagyhatod, hogy esetleg a könyvek vagy más egyéb manipuláljon!

//Fagyunk, Al eltűnt//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Aug. 15, 2011 10:49 am

-Amúgy szia! *mondja szemeit villogtatva a felbukkant nagyszájú lánynak, majd ö is visszakap szavaival.* -Miért? Ez a nadrág talán jobb? Ugy festesz benne mint egy hajléktalan, vagy egy túlsúlyos maca aki épp 30 kilót dobott le. *mondja grimasszal az arcán miközben fejével biccent egyet a nadrág miatt, s alaposan megnézi annak öltözködését.* -Amúgy meg vannak fontosabb dolgok is mint a divat... nekem ezek a dolgok semmit nem jelentenek....nem attól ember az ember hogy mi van rajta, hanem hogy hogyan viselkedik, mit gondol dolgokról, miket vall, s mit csinál.... *jegyzi meg pimaszul a lánynak, majd még hozzáteszi.* -Angelina vagyok egyébként, és te? *fürkészi a lányt, és mindenesetre felkészül a hirtelen mozdulatra, ha netalántán az megtámadná, bár erre semmi oka nincs, de akkor is. Gyakorlatilag egy örültnek titulálja Angi igy elsö látásra, meg benyomásra, úgyhogy bármi elképzelhetö.*

//és fagyika//
Martina Stravich

Hozzászólások száma: 34
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Játékért Lina Wierrot kell zargatni^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Aug. 15, 2011 10:32 am

*Martina egy mély ülepű nadrágot és egy kék felsőt visel. Kék hajában egy fehér hajráf amit nemrég vett. Kezében egy kék kis tárca. Lábán egy kék tűsarkú. Orrát a magasba tartó lány a macskájának magyaráz.* - Nem tudom, hogy Te Susy hogy vagy vele de itt a pasik olyan puhányok mint a teavaj! Nincsen egy normális közöttük! *nyávogja, persze az ő szemszögéből idézve.* - És itt minden lány csak tanul, még ilyenkor is! *sipítja, majd egy szobornál megáll és egy furcsa stílusú lányt pillant meg.* - Ezt nevezed Te divatnak?! *kiált hozzá, sé végigméri a lányt.* - Bakancs? Nyáron? Jéééézusom! *a kékség legyint lány felé egyet és megdobja a saját haját. Kék hajszálai csak úgy repkednek a levegőben, és tovább megy a szobrok között. Fél szemmel még nézi a lányt, és csak azt motyogja.* - Divatnak nevezik ezt a külsőt? Divatnak?!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Aug. 15, 2011 10:13 am

*Egy felettébb érdekes külsejü, és annál is furcsább személyiségü leányzó jelenik meg egyszercsak ezen a helyen. Még sosem járt itt, úgyhogy csak sétálgat és közben mindent alaposan szemügyre vesz. Tiszta feketében van, mint mindig, fekete lezser farmer, bakancs, hosszúujjú póló és egy köpeny, ami a tértágitás segedelmével minden kincsét tartalmazza. Néha megáll egy-egy szobor elött, végigméri, elolvassa a táblát vagy a sziklába vájt feliratot, s közben néha még a sziklakertet is fürkészi. Erzi hogy ez érdekes hely lehet, érez valami kisugárzást is, de nem tudja miért, vagy honnan jön, csak érzékeny ezekre a dolgokra és kész.*

Siegfried Zauberer

Hozzászólások száma: 425
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Júl. 31, 2011 2:22 pm

*Végighallgatja a fiú válaszát, ám a tekintete már megint a szobor felé néz. Figyeli a szavait, de csak füllel, hiszen úgy megszokta már, hogy szemkontaktus nélkül beszélget emberekkel. Így hát most is így tesz, egészen addig, míg Szevér kezét nem érzi a vállán. Ekkor felemeli a pillantásait, és lassan biccent.* - Örülök, hogy találkoztunk, és köszönöm.*Hogy mit köszön? Talán a részvétet, vagy fene se tudhatja. Végignézi, ahogy Szevér eltűnik, majd visszaül oda, ahol eddig volt és elgondolkozva nézi azt a régi szobrot... Aztán majd egyszer elmegy innen.*
Hunyadvári Szevér

Hozzászólások száma: 1318
Kaszt:
Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Júl. 31, 2011 1:56 pm

*A kérdésre pislog vagy kettőt.* -Vagy úgy. Semmit. *vonja eg finoman a vállait.* -Az égegyadta világon semmit, egyáltalán nem zavarja őket. *mosolyodik el, és igaz. Az ő szülei már semmihez nem szólnak semmit, de nincs kedve a lelencgyereket adni, aki jaj de szegény, és egyebek. De az máris egyszerűbb lenne, hogyan élhet valaki azzal, akibe szerelmes.. nincsenek szülők, nincsenek kötelességek.. Aztán lekerekednek a szemei, lepattan a kőről ahol ült, és finom, bíztató mosollyal teszi a fiú vállára a kezét, finoman, bátorítóan megszorítva azt.* -Sajnálom. De remélem azért valamennyire jól fog elsülni. Akár még jól is elsülhet. Ha nem boldogan, vagy a legjobban. *mondja, miközben finoman oldalra dönti a fejét, majd hátrább lép, és csak biccent a fiú felé.* -Örültem, hogy találkoztunk, de most ideje mennem, még van néhány elintézni valóm. Neked is lassan.. vagy a fene se tudja.. Hagylak tovább gondolkozni. *mondja, miközben megforgatja pálcáját, és a megszokott hátas jelenik meg előtte, a földrengető oroszlán, amire felkapaszkodik, majd még rámosolyog a fiúra, aztán megindítja a hatalmas bestiát előrefelé.*
Siegfried Zauberer

Hozzászólások száma: 425
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Júl. 31, 2011 1:50 pm

*Kicsit megrázza a fejét, mikor meghallja a sztorit, habár gondolhatott volna a lányok szüleire is, hogyha nem hagyná őt ennyire hidegen, hogy a lányok szülei mit gondolnak.*- Úgy értettem, hogy a Ti szüleitek mit szólnak a kapcsolathoz. *Hallgat, egészen addig, ameddig Szevérnek le nem esik, hogy pontosan ki is ő, azon kívül, hogy Siegfried. Igen, Zauberer. Ebben nem hazudhat, hiszen ha hazudik, akkor csak lebukhat. És miért is tagadná le, hogy ki ő, hogyha ezt az egészet azért csinálja, hogy megtartsa a családját és a nevét...?* - Augusztus 22, és az egész iskola meg van rá hívva. *A hangja most már eléggé érzelemmentes, tényközlő. Igen, ő az, ezt sosem tagadná. Az más dolog, hogy Szevér mit kezd ezzel a tudással.* - Emily és én eljegyezzük egymást, de ez sosem lesz olyan. És ezzel mind a két fél tisztában van, nem verem át őt sem az illúzióval, hogy boldogan élünk, míg meg nem halunk. Ám, amennyiben nem crutiatussal kínoznak, vagy veritassal vallatnak, örülnék a diszkréciódnak.
Hunyadvári Szevér

Hozzászólások száma: 1318
Kaszt:
Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Vas. Júl. 31, 2011 1:38 pm

*Valami olyasmi. A kérdésre, meg a szavakra biccentget.* -Tegyük fel, hogy valahogy így.. Nem költöztem teljesen oda, inkább csak ott lebzselek, meg segítek a lányok körül, meg a háztartásban, ahogy tudok. A Lairs szülők megtűrnek, sőt, örülnek, hogy ott vagyok. Bár tény, hogy csak az apjuk nem tudni, merre van, meg több anyáról is van szó, de lényeg, hogy több szülő van. De jól kijövünk. Kedves, aranyos, jóképű, talpraesett srác vagyok. Mi gond lehetne? *jah, hogy a kérdés nem ezekre a szülőkre irányult? Oda se neki, ez a fiút meg sem lepi, pontosabban nem sejti, hogy arról lenne szó. Ha úgy vesszük, ő már a Darkfield család része, egy olyan családé, ahonnan tulajdonképpen kitagadták a fiút, tehát most ketten alkotnak, testvérpárként egy családot, ami nem tartozik sehova. A szavak hallatánhümmör még néhányat, majd összeráncolja a szemöldökét.* -Várjunk csak.. Neked nem valami eljegyzésed lesz mostanság? Nem te vagy a Zauberer fiú? *kissé eltöpreng, hogy vajon tényleg a fiú-e az, aki a fiú, vagy esetleg valaki más, noha az emlékezete erőteljesen sugallja, hogy igen, ez a fiú második neve.*

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 32 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Next

Similar topics

-
» Sziklakert - Szoborpark
» Socrates Szoborpark