Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32  Next
SzerzőÜzenet
Rupert Rankle
Diák

Hozzászólások száma: 4343
Msn: rupert3569@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Jún. 05, 2009 5:10 pm

*Úgy látszik a lány tényleg kicsit feledékeny. Nem baj, többet beszélgetnek. Rupert mindenben megtalálja a pozitívat.*- Teodorával. Mikor találkoztunk hárman voltunk a teázóban, te, én és Teodora. Emlékszel? És én elmentem, azért kérdem, hogy mit csináltatok utána? *Magyarázza el a lánynak. Közben elérkeztek a szoborkerthez. Rupert itt sűrűn nézegeti a szobrokat, de közben persze Viky-re is figyel. Néha el-elolvas egy táblát, hogy ki is lenne az illető. Hát minden esetre vannak itt érdekes személyek. Kezeit háta mögé teszi és összekulcsolja. Kellemesnek találja ezt a kis sétát.*
Vissza az elejére Go down
Viktorya Rada
Diák

Hozzászólások száma: 181
Kaszt:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Jún. 05, 2009 4:58 pm

-Persze sétálhatunk!-*mondta mosoly kiséretében.*
-Kivel mit csináltunk?-*kérdezte Viky lenullázódva.*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Jún. 05, 2009 4:55 pm

*Úgy tűnik a lány elfelejtette Rupertet, vagy legalább is nem biztos a dolgában. Ez nem baj, Rupert is elég feledékeny. Szóvá sem teszi a dolgot. Inkább beszélgetésbe kezd a lánnyal.*- Én jól vagyok. Kissé kevés emberrel beszéltem mostanában, ezért gondoltam, hogy kijövök hátha találkozok valakivel.* Mondja, majd felemeli a tenyereit mutatva, hogy ötlete bejött, hisz beszélgetnek.*- Nem sétálunk egyet?* Kérdezi és elindulnak az egyik irányba.*- És mit csináltatok, miután elmentem?*
Viktorya Rada
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Jún. 05, 2009 4:43 pm

*Viky látja,hogy egy fiú jön vele szemben,le is szólítja Vikyt.*
-Szia igen!Ugye te Rupert vagy?-*kérdezte bizonytalanul.*-Kösz jól vagyok és te?
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Jún. 05, 2009 4:41 pm

*Ahogy egyedül sétál ezen a szép helyen, egy lány jön vele szemben. Először arra gondol, hogy hagy jöjjön, elférnek egymás mellet. Majd ránéz és ismerősnek találja. Jó időbe beletelik, mire megismeri a lányt. Ekkor úgy dönt, hogy mivel sajnos a legutóbb nem tudtak sokat beszélni, leszólítja, és majd most.*- Szia. Vikrorya, ugye? Hogy vagy?* Kérdezi a lánytól, kissé szokványosan. Majd csak lesz belőle valami. Rupert arcán most őszinte mosoly látszik, hisz örül, hogy látja a lányt. Mostanában nem találkozik olyan sok ismerőssel, valahogy mindig elkerüli őket. Aisát se látta már jó ideje, pedig vele kellene, hogy beszéljen.*
Viktorya Rada
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Jún. 05, 2009 4:34 pm

*Viky elhatározta,kilyukad ahol kilyukad,feltérképezi alaposbban az iskolát.*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Jún. 05, 2009 4:28 pm

*Rupert a sziklakertbe sétál. Még nem járt itt, ez is egyike a támadás óta létrejött helyeknek. És még van olyan, ahol nem járt. Ez elég zavaró, de igyekszik minden ilyen helyre eljutni. Most ezért is jött ide. Kíváncsi az alapítók szobrára, és amúgy is szép helynek tartja. Farmernadrágot és egy világoszöld inget visel. Jó idő van, de azért nincs túl meleg. Lassan sétálgat és nézelődik. Arcán halvány mosoly található. Nem túl vidám, de ő általában mindig mosolyog.*
Siegfried Zauberer

Hozzászólások száma: 400
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Máj. 15, 2009 4:58 pm

*A fiú enyhén megtörten figyeli a lányt, ahogy kifakad, aztán elfut, még próbál utána szólni, de már biztos nem hallja a lány.*
- Laura! Várj! Mi a baj? *Kiált utána, aztán elhalkul, és egy ideig csak bámul maga elé... Követni se tudja a lányt, hiszen futott, mire ő utoléri... Esélye sincs. Egyik kezében a botját szorongatja, másikban a tükröt, amit Laurának szánt. Először örült a lány, aztán sírva elszaladt, és visszaadta neki a tükröt. Ez bolond? A fiú semmit sem értve elindul be, a kúriába, de ezt azért nem hagyja annyiban. Meg fogja keresni Laurát, meg kell beszélnie vele, hogy mi is volt ez az egész. Talán valami udvarló miatt utasította el az ajádnékot? De egy ajándékot miért kell visszautasítani? Vagy csak egyszerűen nem akart a szobájában semmit sem látni, ami Siegfriedre emlékezteti? Vajon el tudná kapni Robit, amikor Laura alszik... hátha ő félálomban ébren tud lenni, és akkor legalább Robival tudna beszélni... Na mindegy. Minden esetre a fiú szépen eltűnik a színről, összetörve, de még nem összetört tükörrel a markában.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Máj. 15, 2009 4:50 pm

-Tényleg örülök neki! Nagyon tetszik! Nem, senki nem köszöntött fel! Otthon mindíg felköszöntött valaki, és mindíg tudtam mikor van a szülinapom. *Végül leengedi siegfriedet. Megint gondolkodik egy kicsit.* ~Jajj ez helyes? Szabad ezt? Annyira bizonytalan vagyok!~ *A lány becsukja a szemét, lehajtja a fejét, és vesz egy nagy levegőt. Aztán felemeli a buksiát, és egy könnycsepp csurog le az arcán. Kinyitja a szemét, és halkan megszólal.*
-Én annyira sajnálom, de nem fogadhatom el... Azt hiszem... Én tényleg nagyon... *A fiú kezébe nyomja a tükröt, és egy nagyon halk szia után gyakorlatilag elfut. Mostmár téynleg sír. Egészen a szobájáig száguld, és ott magáracsukja az ajtót. Eldől az ágyon, és valószínűleg ott is marad egész napra.*
Siegfried Zauberer

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Máj. 15, 2009 4:23 pm

*A fiú picikét mosolyog, amikor látja, azaz látni épp nem látja, hogy a lány rendesen meglepődik, teljesen elfelejtette a születés napját. Talán nem ez volt a legjobb ajándék, amit hozhatott, de valahogy más nem tudott az eszébe jutni... Mikor Laura megöleli, a fiú finoman visszaölel, tartva egy picit a lányt, ha véletlen azoka remegő lbacskák felmondanák a szolgálatot. *
- Hát ennyire örülsz neki? Azt hittem, hogy ennyire nem fogsz örülni... *Mondja a fiú, még az ölelés közben suttogva a lány fülébe. De most komolyabban el kéne dönteni, hogy együtt vannak e ők, avagy nem... A fiú ezzel a kis üzenettel tisztán kimondta a gondolatait, de Laura nem, mondta, hogy köszöni, megölelte, remegő csülkökkel, de ez most azt jelenti, hogy megbocsájt neki, hogy ennyire elhanyagolta? Vagy csak barátként tekint rá? Vagy most mi van? Kicsit összezavarodottan öleli, aztánn ad az arcára egy finom puszit és elengedi a lányt. *
- Hát senki más nem köszöntött fel? Hogy-hogy így elfelejtetted, hogy már is ilyen vénlány lettél? *Kérdezi kedvesen, miközben botját egy kicsit megsétáltatja, ergo egy keveset kutatgat vele, és a megtalált padra szépen lecsüccsen, hogy ne álldogáljanak már. *
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Máj. 15, 2009 4:02 pm

*Laura zavartan pislog néhányat, hiszen elég gyászos ez a hang. Nem is érti, hogy miről beszéln a fiú. Hiszen nem volt semmi tegnap... Csak egy átlagos nap volt... Jött-ment beszélgetett. És semmi érdekes. És jön a válasz. "Bolgog születésnapot Laura!" Hát tényleg! Tegnap volt a szülinapja! Teljesen el is felejtette! Előszőr ki sem tud nyögni egy szót sem. Végül összeszedi magát, és teljesen meghatódva veszi át az ajándékot. Kibontja gyorsan, és csak a tükör tűnik fel neki, és amikor a fiú idézi a sorokat, leesik neki, hogy mi is van.* -Én...én...nagyon köszönöm... Teljesen el is felejtettem a szülinapom... *Közben közelebb lép, és megöleli a fiút. Szegény lánynak a térde is reszket a meglepettségtől és a meghatódottságtól. Nem szokta magát túl sokszor nézegetni a tükörben, de most mégis kénytelen lesz. Ugyanis minden alkalommal, hogy bemegy a szobájába, ott fog virítani a tükör... *
Siegfried Zauberer

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Máj. 15, 2009 3:32 pm

*A fiú szépen követi a lány lépteit, nem ő vezeti, inkább egymás mellett sétálnak, hisz neki teljesen mindegy, hogy merre mennek, úgy sem látja a tájat, amikor ideérnek, akkor sem érti, hogy miért toppan meg Laura, és miért csodálkozik. *
- Remélem is, hogy tanulsz egy kicsit, a második év sem lesz majd olyan könnyű. Azért kerestelek meg, mert tegnap történt egy nagyon fontos esemény, amiről muszáj beszélnünk... *Kezdi, tiszta gyászhuszár hangon, elkomorult arccal, kissé elfordulva... Lassan a zsebébe nyúl, teljesen vészjóslóan, mint aki a pálcáját akarja elővenni, és menten le-avadázni a lányt. De nem, egy csomag bukkan ki a zsebéből, és arca is megenyhül, finoman elmosolyodik.*
- Boldog születésnapot Laura! Már tegnap meg akartalak keresni, de nem tudtalak megtalálni... *Mondja finoman, és átnyújtja a kis ajándékot, ami lapos, de igen csak nagy, jobban mondva akkora, mintha egy A4-es füzet lenne benne. De kemény. Hogyha a lány kinyitja, akkor meglát benne egy szép, aranykeretes tükröt, ami szépen díszítve van, és a hátlapjára egy vékony üzenet van írva. " Hogy bele nézve láthasd az egyetlen dolgot, amire én gondolok, s amit én látok... Éjjel s nappal. " A fiú kissé lehunyja a szemét, amivel máskor még pislogni sem szokott, s felidézi, hangosan, a szöveget, ami a tükörre van írva, hisz ő elolvasni nem tudja.*
- Hogy bele nézve láthasd az egyetlen dolgot, amire én gondolok, s amit én látok... Éjjel s nappal. *Mondja, majd tekintetét kissé megdönti, miután kinyitja a szemét. *
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Pént. Máj. 15, 2009 3:17 pm

*Siegfried és Laura (immár egy puha kötöttpulcsiban) sétál a sziklakert felé. A lány most jár itt előszőr és csillog a szeme, mint mindíg, ha valami újat lát. A még fönn feltett kérdésekre útközben válaszolt.* -Persze, a zizsgával nem lesz baj! Megállapodtam magammal, hogy néha tartok 2 óra szünetet, és épp elkezdtem olvasni, mikor jöttél. Szóval még van... *Gyorsan az órájára pillant* -...jó sok időnk! *Mosolyodik el a végén.* - De akkor végülis mért kerestél meg? *Már nagyon kíváncsi, és ezt a hangjából is hallani lehet. Robi persze ott ugrál a lány lábánál, és hallgatja a történteket.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2613
Msn: csillagvagta@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
<3 A Nikorinát jelképező sárkány <3

Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 8:48 pm

*Rajtuk múlik... Nikorina elhúzza a száját. Hiába nem kedveli Jacket, valahol a lelke mélyén mégis kívánja, hogy visszajöjjön. Ő sem tudja megmagyarázni ezt az érzést, nagyon furcsa. nem kedveli a fiút, és ha gondolt néha valami egészen csúnyát vele kapcsolatban... azért sokat segített, és a halálát mégsem kívánta. Law szavaira bólogat.*
-Igen, igen... Jóéjt, Lawrence. *Köszön el. Ő maga még marad pár percre.* ~Curt... ugye ő nem? Mért kérdezed? Egyszer már feltetted ezt a kérdést. Megérezted volna, ha ő is... szóval, ha ő is meghalt volna. Szevért is megérezted. Igen... jaj, remélem válaszol majd, és mindent megmagyaráz... Igen... Mit gondolsz.. Igen? A nyáron láthatjuk? Hmm... remélem.~ *Nikorina elgondolkozva néz az ég felé, majd megborzong a hűvös levegőtől, összehúzza magán a kabátját.* ~Menjünk... Késő van. Igen. Meg nem akarsz megfázni, igaz? Hát nem... gyerünk vissza a szobánkba.~ *Ezzel a páros megfordul, és a Kúria felé veszik az irányt. Ott fent a hamradikon már várja őket a forró zuhany, meg a puha ágy, és az édes álmok...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 8:40 pm

- Ha már hozzá tudnak érni valamihez, tudnak írni is, vagy hasonló... Bár tény, hogy a szellemtábla egy remek módszer. És a visszatérésre... Nagyon, nagyon kevés esély van... És a legnagyobb baj, hogy teljesen rajtuk múlik, mi nem segíthetünk. *Na igen, ő nem tudja, hogy mit csináltak Szevérrel... De abban igaza van, hogy ez most tényleg a hat halotton múlik, élő nem tud segíteni nekik. MIkor Niko felpattan, csak pislog, és ha hallaná a gondolatait, minden bizonnyal még értetlenebbül pislogna... Most viszont körbepillant, és hümmög.* - Eléggé sötét van már, későre jár... Gondolom, nem sokára kijárási tilalom... Azt hiszem, a legjobb, ha én most bemegyek. Szervusz, Nikorina. *Kissé meghajol a lány előtt, majd int a szőrmóknak, elindul, és hamarosan beleolvad a sötétségbe.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 8:35 pm

*Nem, Law nem értette meg, de jobb is így. A titok meg így is titok, hiába őrzik hárman azt. Megfogadták, hogy senkinek sem árulják el, mert az csak bajt hozhat.*
-Ja, jó lenne tudni... szellemtáblám azonban nincs, és annak hiányában nem hiszem, hogy tudnék velük kapcsolatba lépni. Meg, nem is tudom, mikor van ott éppen egy... *Sóhajt fel a lány, és érdeklődve hallgat tovább.*
-Félnek? Gondolom, a halottak is félhetnek. De hogy mitől... szerintem ők nem akartak meghalni, és... nem lehet, hogy vissza akarnak jönni? És akkor lehet, hogy attól félnek, hogy nem sikerül, és örökre szellemek maradnak. *Találgat, nem tudja, mennyire helyesen. Lelki szemei előtt felvillan az emlék, amikor Szevér újra testet öltött... Hirtelen felpattan, ugyanis az előbb éppen leült egy termetes sziklára.* ~A litánia...!!! Szevér elrakta! De várj, hiányzott a vége. Meg hatról van most szó... Múltkor kimerített Rose-zal együttaz, hogy visszahozzátok. Ne is álmodozz. Még Jericho mester is kevés lenne hozzá. Jójó...~ *Nikorina megrázza a fejét. Tényleg egy hülye ötlet volt, de örül neki, hogy nem mondta ki hangosan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 8:27 pm

- Kinek mondjam, ha te vagy itt? *Nem érdekli őt ugyan Szevér titka, elég, hogy most meghaltak hatan, meg Ariana mennyit sírt Petrovics után, még neki is, nemhogy James-nek... A titok pedig úgy a legjobb, ha titok marad, de ha már két ember tudja, nem igazán titkos, bármikor kicsúszhat egy szájon...* - Hát, akkor biztosan találkoztál valamelyikkel, erre mérget vehetsz, csak azt lenne jó tudni, mégis milyen mákvirággal. *A nyomozásra kissé felkapja a fejét, de nem kérdez rá, nem az ő dolga.* - Lehet, hogy most is itt van, és hallja... Vagy valamelyik másik szellem, aki majd megmondja neki. Úgy tudom, egy helyen vannak mind a hatan. Félnek valamitől, de... Christől nem tudtam meg, mitől. Az biztos, hogy nincsenek veszélyben, de... Akkor miért a félelem? *Tudja, hogy Nikorina úgysem tud ezekre a kérdésekre válaszolni, de valakinek fel kell tennie...*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 8:23 pm

-Nekem mondod? *Sóhajt fel Nikorina, de többet fogóval sem lehet belőle erről kihúzni. Az az ő titka, no meg Rosettáé és Szevéré, hogy bizony Szevér tizenegy hónappal ezelőtt meghalt, halott volt ezidáig, de ők visszahozták. Ez titok, ahogyan az a különös férfi is mondta a padláson, és Nikorina a világért sem árulná el, még Gabriellának sem. Igaz, hogy lenne valaki, akinek elmondaná, hogy sikerült - de ő most messze van, mérhetetlenül messze.*
-Hogy összefutottam volna? Hááát, lehet.. nem egyedül voltam, Wandán is átgyalogolt valami, meg ha jól vettem ki, Zoro fején átnyúltak. Ezek szerint átesett vagy átsétált rajtam valamelyikük? *Eltöpreng, inkább magának tette fel a kérdéseket.* Szellemtábla? Érdekes, láttam már olyat, de még nem használtam... Jó volna Arinak megmondani, hogy sikerrel jártam a nyomozásban, de... *Felsóhajt, megrázza a fejét.* Bocs, fecsegek össze-vissza.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 8:16 pm

*Ő maga csak sétál... Ariana az unokatestvére volt, szerette, akkor is, ha ezt legtöbbször rosszul mutatta ki. Chris... Na igen, Chris... Róla inkább nem mondok semmit, nem publikus. Jacket nem ismerte annyira, de Chris barátja volt, és ez Lawrence-nek elég... A többieket pedig nem ismerte, azt pedig nem tudja, Nikorina milyen érzelmeket táplál irántuk. Viszont a következő mondatra kissé groteszkül vigyorodik el.* - Hullanak ebben az iskolában a diákok, mint a legyek... *Suttogja maga elé, majd a lányra néz, és bólogat.* - Könnyen lehet, hogy összefutottál valamelyik elhunyttal. Chris-szel például szellemtáblával el is csevegtem tegnap, és ő mondta, hogy este, éjszaka a kúriában szoktak lenni szinte mindannyian, csak még friss szellemek, nem lehet őket látni, hallani, és nem igazán tudnak megfogni dolgokat. De nem kellemes érzés egyébként a szellemérintés, tudom jól...
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 8:08 pm

*Döbbenten hallgatja Law-ot. De mivel a fiú továbbsétál beszéd közben, utánamegy, mert hallani akarja... vagy nem? Maga sem tudja. A neveket hallva vegyes érzelmei támadnak. Ariana... pont róla volt szó az imént. Viszonylag jóban volt vele. Chris... Ővele talán csak egyszer találkozott (valójában kétszer, de ő nem tud a másodikról). Jack... Nos, nála a szája gúnyosan megrándul.* ~Nocsak, nocsak, elpatkolt a Halálmadár... Mit fog szólni Szevér? Lehet, hogy már tudja. És ha nem? Akkor... El kell mondanunk neki.~ *Nikorina erre a gondolatra elsápad. A több áldozatot nem ismeri ő sem.*
-Meg... meghaltak? Istenem, irgalmazz... *Suttogja maga elé. Aztán felemeli a fejét.* Az egyik este, nemrég különös érzésem volt... Mintha leöntöttek volna egy vödör jeges vízzel, tudomisén. De száraz maradtam, csak az a furcsa érzés... *maga sem tudja, miért mondja ezt el.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 8:01 pm

*Nikorina ijedtségét látva megtorpan, megfordul, és meglepve pislog a lányra.* - Tehát... a kisasszony nem is hallott arról, mi történt múlt hétvégén Nellondban? *Kérdezi halkan, szinte suttogva, majd elfordítja a fejét. Újra elindul, lassú, nagyon lassú léptekkel, majd színtelen hangon kezd beszélni.* - Ariana Ravenwood, Christopher Strife, Jack Darkfield, Andrey Bogdan, valamint két Allidonos, akiket nem ismertem... Hat ártatlan - vagy éppen nem ártatlan - diák, akik lementek a faluba, és nem tértek vissza. Nem lehet pontosan tudni, mi történt, de itt lettek eltemetve... A négy Naxeldires a főhadiszállásunkon, a két Allidonost nem tudom. *Mikor tegeződésre szólítják fel, kissé keserűen mosolyodik el, majd bólint.* - Ahogy akarod, Nikorina... Nekem mindegy, tulajdonképpen hangulatom váltogatja, hogy mikor magázódok, mikor tegeződök.
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 7:55 pm

*Figyeli Law-ot, azazhogy figyelik, ugyanis Gradan is figyel. Nem is kerüli el a figyelmüket a fiú arcrándulása.* ~Baj van...~ *Küldi gondolatban Gradan. Nikorinának kitágul a szeme.*
-Igen, ismerem, hangulata váltogatja a jellemét, de alapvetően jóban vagyok vele. Miért... mi történt? Lawrence... MI TÖRTÉNT???? *A végére eléggé felemeli a hangját. Megijedt ugyanis. Utánaered a fiúnak, be is éri hamar, és mellette lépdel. Figyeli az arcát.*
-Ugye... nem? *Teszi fel reménykedőn a kérdést. Nem ismerte Arit túlságosan, de valamennyire barátjának érzi, és nem kellemes barátot elveszíteni; tizenegy hónapja megtapasztalta. Igaz, azóta furcsa dolgok történtek, de semmi sem olyan, mint régen. Mindenesetre Nikorina aggódik.*
-Előítéleteim pedig nincsenek, de nyugodtan tegeződj, azt jobban szeretem. *Teszi még hozzá, úgy mellékesen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 7:49 pm

*Na igen, a szeretett személy arcát legtöbbször jó felidézni, bár Lawrence-nek inkább fáj... Tekintve, hogy az a személy halott, bár ma felcsillant a remény, hogy esetleg visszatérhet, de nem túl erősen. A név említésére viszont... Ez egészen a szíve közepébe talált. A másik szeretett személy... Az arca megrándul, de végül csak meghajtja magát kissé.* - Igen, az övé. Ismeri a kisasszony, ahogy hallom... Ismerte... És, mi a benyomása róla? Esetleg valami előítélet velem szemben a rokonság miatt? *Próbál csevegő hangnemben beszélni, de Arianáról nehéz. Ami fáj, arról nehéz. Majd lassú léptekkel elindul a szoborparkban sétálva, int Nikorinának is, hogy jöjjön vele; de ha a lány nem megy, akkor persze ő is megáll, csak most jobban szeretne sétálni, mint egy helyben ácsorogni.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 7:36 pm

*Megint elbambult.. mostanság, hiába, olyan jó a régi emlékek közt nézelődni... sőt... szárnyalni. Nikorinának nincs behunyva a szeme, de az emlék ígyis élesen ott van előtte. Édes emlék, nem keseríti semmi. Egy fiú... egy különös fiú, de mégis... Kedves, kedves hozzá, szereti. Nikorina érzi, hogy Ő, akire most gondol, bárhol is van, még mindig szereti. Hiába ment el, gondol rá... Ahogyan Nikorina is gondol Rá, és minden nap szakít arra időt, hogy felidézze a kedves arcot. Reméli, hogy látja még. No de elég a nyálas, szirupos enyelgésből, itt közeleg valaki. Nikorina felsóhajt, felréved az emlékek közül, és Law felé fordul. A meghajlásra semmit sem mond, de a névre felszalada szemöldöke.*
-Ravenwood? Arianának a rokona? *Kérdez vissza, majd észbe kap.* Jómagam Nikorina Grozda volnék. *Mutatkozik be gyorsan. A kézcsókot engedi, bár kis húzódással. De megérzi, hogy ennek a Ravenwood fiúnak ilyen a modora - ha elutasítaná, akkor megsértené, és az úri módú fiú láthatólag éppen jó hangulatban van. Tehát nem érdemes visszautasítani.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sziklakert - Szoborpark   Hétf. Ápr. 27, 2009 7:29 pm

*A következő érkező is óráról tart ide, bár nem ugyanarról, mint a lány. Az ő hangulata határozottan remek, magabiztosan, peckesen lépked, zsebredugott kézzel. Az önbizalma eléggé megnőtt a mai órán, hiszen két olyan átkot vettek, ami kevés embernek sikerült, de neki mind a kettő... Ha jól látta, a második rajta kívül csak két embernek. Élvezi a szellőt, amit szélnek még nem lehet nevezni, és határozottan kellemes, simogató... Behunyja a szemét, úgy lépdel, és nem esik el egyetlen szoborban sem, nem megy neki egynek sem, hiszen a szőrmókja vezeti. Igen, ilyenkor kifejezetten hasznos, pláne, hogy az előző hétvége óta valahogy nem is szekálja a fiút. Aztán mégis kinyitja a szemét; jól is teszi, mert egy idegen lányt pillant meg. Halvány mosollyal int neki, most tényleg jó kedve van... Majd közelebb sétál, és kissé meghajol.* - Üdvözletem a hölgynek, Lawrence Ravenwood vagyok. És Önben kit tisztelhetek? *Kérdezi mosolyogva, majd kezet csókol Nikorinának, amennyiben az engedi.*

Sziklakert - Szoborpark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
23 / 32 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32  Next

Similar topics

-
» Sziklakert - Szoborpark